poca Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 a u mnie jest przerwa techniczna i otworzą podobno po 22 :) 1435981[/snapback] A ja nie dostalem maila :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 WItam Ja też dostałem tego maila :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No działa ta generacja. Na razie to kicha, ale zobaczymy jak sie rozwinie.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 no ja teżdostałem maila, a ta generacja to mi sie narazie kojaży z książką kontaktową podzieloną na kategorie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Macie juz to nowe gg czy zle zrozumialem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Macie juz to nowe gg czy zle zrozumialem? 1436468[/snapback] GG jeszcze nie mam(-y); ma byc "wkrótce" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 tez dostałem tego maila. jeśli bedą z taką częstoscią powiadamiali o tym teście, to pewnie za miecha dopiero doczekamy sie instalki gg 7.0 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) chyba sobie jeszcze poczekacie, w ostatnich czasach na digarcie można było przeczytać o konkursie sms-express na najładniejszy wygląd programu gg7 oraz witryny gg.. tutaj link: klik. Jutro ma być roztrzygnięcie.. ;) Muszę przyznać że niektóre prace są na prawdę świetne i jak by tak wyglądało przyszłe gadu to od razu przesiadka z tlena :D Edytowane 19 Maja 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Konkurs Gadu-Gadu rozstrzygnięty, beta GG za parę dni. http://di.com.pl/news/9931,4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 wiadomo już kiedy minie te "pare dni" ?? a moze ktoś już ma bete? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Raczej nie wiadomo. Jesli ktos z tego tematu by mial, to raczej by nie zapomnial sie pochwalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) http://www.testerzy.gadu-gadu.pl/ już jest dostępna ;) tylko kurfa mojego numeru nie wylosowali :| i jakoś dziwnie że mi gg 6.1 nie działą od 2 dni :/ edit: google.pl i wszystko jasne :D jak narazie nie zobaczyłem żadnych zmian <_< <_< Edytowane 27 Maja 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Bo to nie było losowania tylko trzeba było sie zgłosić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Buhahah tez do nich sie zgłosiłem, wlazłem na strone testerzy.gadu-gadu.pl, wpisuje nr mojego gg i pisze że nie wylosowany ... :angry: Sprawdzcie czy przypadkiem was nie wylosowali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Bo to nie było losowania tylko trzeba było sie zgłosić :-P 1467322[/snapback] Ty mi nie mów co ja mam robić :D zapisałem się już dawno i żadnego meila nie dostałem ani nic ale i tak sobie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Pierwsza beta GG - klapa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Tez troce pogooglalem, bo moj nr nie zostal wybrany. Ale jak zobaczylem opis i ilosc bledow, to stwierdzilem ze to chyba jakas pre-alpha, a nie beta :) Mam, a czy zainstaluej to sie zobaczy, bo op co mi cos co narazie dziala do d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Trafiliscie na tą wersję 7.0 [build 1], czy moze macie coś nowszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No testuje już z godzinę. Jest pare nowych funkcji (skopiowanych z PowerGG <_< ) ale żadna rewelacja. Myślałem że wogóle przebudują cały interfejsa tu doopa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 gg7.0 built beta 1 dobrze że dali tą wersję bo inne od 6.1 w dół nie odpalają mi się <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mój numer jest na liście testerów gg, ale jak przyjdzie ściagnąc to się sciagnie 174 KB i plik nie nadaje się do uruchomienia. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Też niemogłem ściągnąć a FlashGet nie łapał więc na laptopie zassałem (bez problemu) <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 http://sone.pl/gg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Może mi ktoś podesłać na meila bo nie chce mi się ściagnąć to GG z tej strony :mur: :mur: Pobieranie kończy mi się przeważnie po 174 Kb i 367 KB. najwiecej udało mi się ściagnąć 1 MB :mur: Próbowałem na FF i IE oraz Flashgetem i Star Downloaderem i dalej nic :mur: Może mi ktoś łaskaw podesłać na przemekcz@bfme.pl bo zaraz strace zdrowie przy tym :| Edytowane 28 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Siemka! Tez jestem na liscie, ale rowniez nie chce mi sie sciagnac. Bardzo prosze o podeslanie na sarmax@tlen.pl Dzieki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A ja Ci proponuje zebys nie byl taki leniwy i uzyl google. Czy Twoj nr jest, czy nie to raczej zadna roznica, bo i tak znajdziesz, sciagniesz i mozesz sobie testowac do woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 I zmniejsz czcionke w sigu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ładnie wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 http://www.komunikatory.pl/slashbeast/gg70.exe http://testerzy.gadu-gadu.pl/doDownload.php?gg=9244 Kpina, kpina i jeszcze raz kpina. Wlaczylem to nowe gg i nie widzialem czy mam sie smiac czy plakac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 to ma byc to mega super nowe gg, przeca tam sie nic nie zmienilo dalej bagno jak bylo tak jest ... IMO Konnekt i Miranda rzadza poki co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...