maly86 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 B) :wink: ja takze Witaj maly! Dziękujemy za zgłoszenie się do testowania nowej wersji Gadu-Gadu. Aby potwierdzić chęć udziału w procesie testowania kliknij na poniższy link (eee linku wam nie dam :P) http://www.testerzy.gadu-gadu.pl/gg=****75...8b35ef48e6***** (jeszcze byscie mi tutaj ukradli moj wniosek :P :lol: ) Wkrótce prześlemy Ci informacje dotyczące testowania wersji beta. W przypadku zgłoszenia się zbyt dużej liczby chętnych, zastrzegamy sobie prawo do ograniczenia ilości beta-testerów. -- Zespół Gadu-Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 eee, spam na kompie :P ale dziei że sprawdzacie, jakoś co prawda- nie przonany jestem i nie lubie gg, ale ciągle używam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Zgłosiłem sie wczoraj do testów, dziś o 19 przyszedł email, potwierdziłem i czekam...........ciekawe ile ?? <_< <_< <_< Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Tja... tez juz dostalem tego maila. Ale znajac moje szczescie, to nie zozstaen rpzecudownym beta-testerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 eeee a mi sie nie udało :( jak ktoś cos już, to dać screena lub cosik bo ciekawy jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Prawde mówiac, to mysle, ze co by w umowie nie pisało, to i tak ktos poda jakies linki albo screeny..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 heh... 2 lata od wyjścia GG 6.0 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No potwierdziłem chęc testowania i na tym koniec................. bedzię cos dalej.............możecie mnie oświecić ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Nas pytasz czy bedzie cos dalej? Hmmm.... nikt z nas nie jest raczej w stanie odpowiedziec na to pyt. Pomimo szczerych checi, to pewnie nieliczni beda mieli okazje przetestowac wersje beta (a moze nawet nie beta :) tylko jakas pre-alpha :) ). Zreszta nawet w mailach ktore odsylaja jest wiadomosc, ze jesli bedzie zbyt duza ilosc chetnych, to nie wszyscy beda mogli byc "testerami". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 yyy.... co? Tyle reklam? Jesli wyjdzie takie gg, to ja dziekuje i wracam do AQQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 yyy.... co? Tyle reklam? Jesli wyjdzie takie gg, to ja dziekuje i wracam do AQQ. 1423051[/snapback] Oblookaj dokladnie to GG, to jest super werja v.8 by Dex'ior :wink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 To jest wersja 7.5, która będzie zaraz po 7. 8 dopiero w niej reklamuja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zglosilem sie i czekam na odpowiedz (zapchane serwery :lol: . Jednak mam dalej sentyment do Tlena i musieli by cos zmienic w GG co by przykulo moja uwage. Mam juz serdzecznie dosc GG i dostawania codziennych wiadomosci od ludzi z posza listy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Oblookaj dokladnie to GG, to jest super werja v.8 by Dex'ior :wink: :blink: 1423075[/snapback] Heh... rzeczywiscie chyba masz racje. Ja z pospiechu nawet sie dobrze nie przyjzalem widzac taka ilosc reklam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) jezeli nowe gg to taka bieda bedzie to zostanie przy starej wersji:P (6.1) Edytowane 3 Maja 2005 przez 11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 kolejny ślepy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Skąd można zdobyć tą bete gg, bo się juz dawno zgłosiłem i dalej nic :/ Może ktoś miły by to udostepnił :D ( chyba legal :blink: ). Edytowane 3 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ja się zgłosiłem i żadnego maila nie dostałem:(:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 kolejny ślepy...... 1424724[/snapback] A Ty jaki mily... :-| Skąd można zdobyć tą bete gg, bo się juz dawno zgłosiłem i dalej nic :/ Może ktoś miły by to udostepnił :D ( chyba legal :blink: ). 1424742[/snapback] Niewiadomo skad mozna zdobyc, bo wyglada na to ze jeszcze nikt nie ma. A jak by nawet, to nie jest to legal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Tez dostalem maila, ale oczekuje czegos wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A Ty jaki mily... icon_neutral2.gif Wiem, wiem, przesadzilem moze, ale to jest wlasnie wynik czytania ze zrozumieniem (a raczej bez). 11111 powinien pamietac, ze forum to nie tylko obrazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Przeciez i tak napisali ze wybiora jakos grupe testerow ja rowniez nie dostalem odpowiedzi zadnej i nie przejmuje sie tym :) Poczekam cierpliwie na oficjalna wersje i jesli bedzie to samo co w 6.0 ---> Uninstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Z prawdziwą przyjemnośością zapraszamy do testowania nowego projektu spod znaku Gadu-Gadu: http://generacja.gadu-gadu.pl To nowy serwis internetowy stworzony w 5. rocznicę powstania Gadu-Gadu specjalnie dla kilkumilionowej grupy Użytkowników komunikatora Gadu-Gadu. Można w nim dołączyć do istniejących już grup tematycznych lub też stworzyć własną i poznawać nowych znajomych. Testuj Generację i przekaż nam swoje uwagi! Wkrótce prześlemy informacje o testowaniu wersji beta Gadu-Gadu 7.0 takiego mejla dostalem, wy tez? Ciekawe czy dostane się do grupy wybranych ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 takiego mejla dostalem, wy tez? Ciekawe czy dostane się do grupy wybranych 1435707[/snapback] Ta, dokladnie to samo- ale ni moge sie tam zalogowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 tez to dostalem, czy to znaczy ze przypadkiem jestesmy w grupie wybrancow? czy to wysylaja do wszystkich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 chyba do wszystkich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Pewnie do wszystkich. Tez dostalem. Ale niestety wogole mi sie nie laduje ta stronka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewc Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) a u mnie jest przerwa techniczna i otworzą podobno po 22 :) Edytowane 9 Maja 2005 przez Szewc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 a u mnie jest przerwa techniczna i otworzą podobno po 22 :) 1435981[/snapback] No ja też bede czekał do 22 :D B) z niecierpliwością :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...