Gość sialala Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 chyba nie bylo tego problemu, wiec pytam: Czy jest mozliwosc grania w PES5 bez instalacji gierki? Tzn. mam na dysku wszystkie pliki PES'a, odpalam Pes5.exe jednak wyskakuje okienko ze gra jest niezainstalwana. Jest na to jakies rozwiazanie?(oprocz instalacji oczywiscie ;-) jakis wpisik do rejestru, programik patciach!acy system... A czy to nie podpada pod: Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! ?? Bo mi sie wydaje, ze tak. Podobnie jak odpowiedz na to pytanie z podanym wpisem do rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 A czy to nie podpada pod: Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! ?? Bo mi sie wydaje, ze tak. Podobnie jak odpowiedz na to pytanie z podanym wpisem do rejestru. Dlaczego? Ja miałem taki problem przy reinstalce windowsa... Nie chciało mi się reinstalować całego PESa więc trzeba było kombinować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dlaczego? Ja miałem taki problem przy reinstalce windowsa... Nie chciało mi się reinstalować całego PESa więc trzeba było kombinować... Z plyty DVD PES5 instaluje sie dokladnie 7 minut - zmierzylem to doslownie przed momentem. Wiec bez przesady! Poza tym chyba jednak latwiej wrzucic plytke, zainstalowac gierke w tle i grac zamiast kombinowac z rejestrem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Z plyty DVD PES5 instaluje sie dokladnie 7 minut - zmierzylem to doslownie przed momentem. Wiec bez przesady! Poza tym chyba jednak latwiej wrzucic plytke, zainstalowac gierke w tle i grac zamiast kombinowac z rejestrem? Chyba nie, bo trzeba przenosić wszystkie ustawienia i savy do osobnego katalogu... A doliczając do tego czasy instalacji patchów i łatek do patchów wychodzi koło 30min, na słabszych kompach do 50min... A tak masz 2-3min zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Chyba nie, bo trzeba przenosić wszystkie ustawienia i savy do osobnego katalogu... A doliczając do tego czasy instalacji patchów i łatek do patchów wychodzi koło 30min, na słabszych kompach do 50min... A tak masz 2-3min zabawy :) Ok - przekonales mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Chyba nie, bo trzeba przenosić wszystkie ustawienia i savy do osobnego katalogu... A doliczając do tego czasy instalacji patchów i łatek do patchów wychodzi koło 30min, na słabszych kompach do 50min... A tak masz 2-3min zabawy :)oj bzdury pleciesz mak ja zawsze robie tak - po formacie nie wyrzucam starego katalogu z pro (np pes5), instaluje gre do katalogu (np. pro evolution soccer 5) :) i przerzucam wszystko z pes5 do nowego katalogu i wsio działa dziękuje, pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 oj bzdury pleciesz mak ja zawsze robie tak - po formacie nie wyrzucam starego katalogu z pro (np pes5), instaluje gre do katalogu (np. pro evolution soccer 5) :) i przerzucam wszystko z pes5 do nowego katalogu i wsio działa dziękuje, pozdrawiam :D robie tak samo :lol: :) kto ze mna zagra ONLINE?!! nie przez to kupowalem za 100zl !! oryginala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 robie tak samo :lol: :) kto ze mna zagra ONLINE?!! nie przez to kupowalem za 100zl !! oryginala :) kup mi to zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 kup mi to zagram :D daj 100zl kupie :) super online zrobiony jest ,ranking ,mecze z innymi ludzmi,elegancko.napewno bedziesz zadwoolony , i zapewne pieniadze beda dobrze wydane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 kurzce to ciekawie wyglada gra w necie w ta gierke tylko drogo wychodzi niestety poslkie realia nie pozwalaja wszytskim na takie zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 daj 100zl kupie :) super online zrobiony jest ,ranking ,mecze z innymi ludzmi,elegancko.napewno bedziesz zadwoolony , i zapewne pieniadze beda dobrze wydane a nie laguje tak jak czwóreczka? :> jeśli nie to sobie kupie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hej ja mam pytanie jak skutecznie krecic pilka podczas zwyklych strałow.I czy sa jakies techniczne strzaly?Jesli tak to jak sie je wykonuje?Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Doszedłem dziś do ciekawej konkluzji. Mimo że na sprzęcie z podpisu niezależnie od detali mam w 1024 stale 60 fps, odnoszę wrażenie za na detalach średnich i niższych animacja jest bardziej płynna, tak jakby na high gra hulała na 30 fps każda klatka była wyświetlana podwójnie? To naprawdę ciężki do wychwycenia niuans i ciekaw jestem czy ktoś ma podobne odczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 NIE MA ZADNYCH LAGÓW (TO JA BLUE) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a nie laguje tak jak czwóreczka? :> jeśli nie to sobie kupie [; Nie ma lagów:) czworka pod tym wzgledem wymiekala. :) tutaj masakrycznie sie gra! polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Najwieksze dno i blazen to ptaku666 -ktory nie umie grac w inne gry niz prymitywna fifa dla 10 latkow. PES5 tez na poczatku-przynajmniej demo mi nie podchodzilo,ale trzeba sie wczuc w klimat i opanowac zagrania,choc do dnia dzisiejszego gra potrafi mnie zaskoczyc,a Superpatch-miod. ten superpatch nie pochrzani mi trybu on-line? bo tylko tak grywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) ten superpatch nie pochrzani mi trybu on-line? bo tylko tak grywam :) pochrzani]; ja musialem odinstalowac!! moze wkoncu ktos z forum ze mna zagra ONLINE? Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 powiem ze pierwsze dwa dni przeklinaem pes5 nie podbalo mi sie za nic ale jak juz sie wczulem i zauwazylem jakie mozna tricki robic jakie akcje i wsyztsko to normalnie wpadlem w oslupienie ze szok!!!! i teraz gram na 6 gwiazdkach a jak zaczynalem to myslalem ze gra jets dla mistrzow swiata zeby wejsc na 5 poziom! i tak sie zaczelo! a z konami trzymam od we3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) No muszę przyznać że gdy zaczęłem grać w PES'a na padzie to zmienił się mój stosunek do tej gry :) Wcześniej grałem w Fife 06 (na klawiaturze) ale po jakimś czasie znudził mi się tak niski poziom CPU oraz ciągłe strzelanie takich samych bramek. No a w PES (tak jak wcześniej już pisano) każdy następny mecz wnosi coś nowego ;] Dzisiaj grałem ponad cały dzień i muszę przyznać że nawet przez chwilę się nie nudziłem. Tylko mówię jeszcze raz i podkreślam że wg. mnie gra bez pada jest bez sensu (gra z kiczowatym padem też jest beznadziejna :D). Ale to moje zdanie ;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Z takimi tekstami to idź sobie na forum bravo girl... Poszło zgłoszenie... dobrze powiedziane.ptaku666 chce się za wszelką cenę dowartościować i zwrócić na siebie uwagę. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Jedyna gra w jaka gram jestPES5 online.Moj problem jest nastepujacy.Kupilem ostatnio monitor panoramiczny Balinea 102035W .Mam karte radeona 9800SE 128MB 256 bit (8potokow).NIestety w grze nie moge wybrac rozdzilczosci panoramicznej i gra jest rozciagnieta :mur: Jezeli ktos z was posiada taki monitorek to prosze o rade co moge zrobic zeby gra obslugiwala mi taka rozdzilczosc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zależy mi na patch'u do PES5, który zmieniał by nazwy zespołów, graczy i ich statystyki a także loga i stroje na prawidłowe. Na pewno taka łatka istnieje.. tylko jak się nazywa? Link mile widziany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zależy mi na patch'u do PES5, który zmieniał by nazwy zespołów, graczy i ich statystyki a także loga i stroje na prawidłowe. Na pewno taka łatka istnieje.. tylko jak się nazywa? Link mile widziany :) :D :D :D :lol: :lol: :mur: :mur: Zajżyj na pierwszą stronę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam. Jedyna gra w jaka gram jestPES5 online.Moj problem jest nastepujacy.Kupilem ostatnio monitor panoramiczny Balinea 102035W .Mam karte radeona 9800SE 128MB 256 bit (8potokow).NIestety w grze nie moge wybrac rozdzilczosci panoramicznej i gra jest rozciagnieta :mur: Jezeli ktos z was posiada taki monitorek to prosze o rade co moge zrobic zeby gra obslugiwala mi taka rozdzilczosc. pozdro Gdyby ktos znalazl rozwiazanie to ja sie przylacze, bo gram na TV29" panoramicznym i musze ustawiac jakos sztucznie proporcje obrazu w TV do 14:9 (podlaczam kompa przez DVI) Gra pozwala tylko na standardowe rozdzialki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 @mak 777 moze zagramy online jakiegos szpila kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Siemanko! Mam do was prosbe. Potrzebowal bym spis prawdziwych nazwisk druzyn klasycznych Brazylii i Holandii!! Z gory dzieki!! PEACE! (niestety patch mi nie pomoze bo ta gierke posiadam tylko na PS2) :) Edytowane 2 Lutego 2006 przez MatiQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Siemanko! Mam do was prosbe. Potrzebowal bym spis prawdziwych nazwisk druzyn klasycznych Brazylii i Holandii!! Z gory dzieki!! PEACE! (niestety patch mi nie pomoze bo ta gierke posiadam tylko na PS2) :) A co, do wersji na ps2 nie ma paczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A co, do wersji na ps2 nie ma paczy ?Nie wiem nie znam sie na tyle!! Gram w to tylko!! Mi jest potrzebna lista z orginalnymi nazwiskami moga byc screenshoty!! Czy to jest az tak duzo?? z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie wiem nie znam sie na tyle!! Gram w to tylko!! Mi jest potrzebna lista z orginalnymi nazwiskami moga byc screenshoty!! Czy to jest az tak duzo?? z gory dzieki!! Jesli masz Action Replaya to mozesz poszukac w necie stanu gry ktory zgrywasz na memory carda i masz wszystko cacy (lacznie ze strojami i flagami) - przynajmniej tak to dzialalo w PES4. Szukaj savegame'ow PES5 na PS2. Innego sposobu nie znam niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Siemka. Czy w tej grze da się trafić gola bezpośrednio z rzutu rożnego? Wczoraj tak siedziałem na treningu i próbowałem wkręcić gałę do bramki ale bez najmniejszego skutku. Wreszcie zwątpiłem w to że się da ale pewien nie jestem więc pytam was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...