satoshie Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Po obejrzeniu tego filmiku już wiem, że nie kupie napewno tej gry na PC, jedyna możliwość to kupno x360 :( szkoda ;( Grałem chwilę w demo i nie było tak źle poza inteligencją mojego oddziału (ale o tym już było w temacie), ale po tym co zobaczyłem to trochę się podłamałem. Kolejna gra po nowym Tomb Raiderze i nowej Fifie, która strasznie zniechęca do grania na PC, a ich wygląd "odstrasza". Daje to wszystko do myślenia odnośnie zakupu konsoli do grania. BTW. Mam nadzieję, że nie zrobią mi tego z nowym Splinter Cell'em. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 dla tych co grali na PC - jak chcecie się dobić to polecam:nic szczegolnego. automaty z bronia mnie rozwalily :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 w koncu quad sli nabiera sensu ;)Mam nadzieje ze to pisałeś w żarcie, bo jak nie to az mnie ciarki po plecach przeszly, zeby wydac 6k na same karty graficzne i jeszcze mowic, ze to sensowne :P Powiedz ze to żart. BŁAGAM :D Ja mam pytanie do .:Solid_Snake'a:. ,jak tam granie w shoot'ery w pierwszej osobie na padzie??? icon_biggrin3.gif pozdro@ chemiczny_ali A wiec odpowiadam. Tak samo sie gra w fpsy, jak sie gra w GRAW. W GRAW na PC celujesz mysza, na konsoli padem W SC:CT na PC celujesz myszką, na konsoli znowu padem W MoH na PC celujesz myszką, na konsoli znowu padem Poprostu zagraj i się sam przekonaj. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Nigdy nie osiagniesz takiej predkosci reakcji ja na myszy, to fakt, ale do single jak najbardziej pasi, a do multi, gdy wszyscy inni tez graja na padach rowniez styka. Poprostu zagraj... Dzisiaj byłem w MM w bydgoszczy i był X360 i pokazywali 2 gry. Burnout4 na X360 i Fife 2006. Wszystko na telewizorze hd i oczywiscie na padach. Kopało zady - fakt. Zapytalem sie czy moze mi pusic typ GRAW, powiedział ze nie ma problemu, lecz gdzies zniknoł na 10 min, a ja juz musialem znikac. Pewnie jak bym czekał dłuzej to bym sobie mogl tez zobaczyc GRAW na 40' HDTV samsunga ;D wiec ali skocz do MM, moze dadzą Ci pograć. Przystań na chwile i sam sie przekonaj, ze dokladny kciuk na analogu potrafi się ekstra sprawdzić w strzelankach, zarowno FPS, jak i TPP jak GRAW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) po pierwsze do grafiki jaka prezentuje GRAW na xbox360 wystarczy 12 potokowa karta, wystarczy minimum checi i minimum checi. po drugie na tym trailerze z gejmpleja widac jak wychodzi celowanie z pada.... niezla polewka, bez myszki ani rusz. Na kazdym filmiku z jakiej kolwiek gry widac jak graja napadach, tego sie nigdy nie opanuje na tyle zeby komfortowo pograc, chyba ze gra zaoferuje wspomagacz w nakierowywaniu na cel. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 po pierwsze do grafiki jaka prezentuje GRAW na xbox360 wystarczy 12 potokowa karta, wystarczy minimum checi i minimum checi.Tak, tylko ze kazdy PC musiałby miec dokladnie tą samą kartę, jak i najlepiej ten sam proc i tyle samu ramu. Wtedy by pewnie miodnie zoptymalizowali kod i styknełoby na 12 potokowcach. po drugie na tym trailerze z gejmpleja widac jak wychodzi celowanie z pada.... niezla polewka, bez myszki ani rusz. Na kazdym filmiku z jakiej kolwiek gry widac jak graja napadach, tego sie nigdy nie opanuje na tyle zeby komfortowo pograc, chyba ze gra zaoferuje wspomagacz w nakierowywaniu na cel.Czyli przez 5 lat mecze się w niekomfortowej rozgrywce bo omijam gry ze wspomagaczami. Niezły zadomacho ze mnie ;f ZAGRAJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nic szczegolnego. automaty z bronia mnie rozwalily :D Centralnie. :D Dwie zupełnie inne gry dzielące ten sam tytuł. Są oczywiście jeszcze pewne części wspólne ale wydania różnią się tak bardzo... No i nie dobija mnie wygląd tej gry ani sama rozgrywka. Owszem, wszystko jest na miejscu i nie wątpię, że jest grywalna ale "nasza" wersja oferuje bardziej pecetowy styl gry. Przestańcie biadolić, że piec się kończy, że gry już są nie takie same, że wychodzące konwersje z konsol niszczą chęci i starania o dobre tytuły. Przecież wychodzą gry tylko na pc albo później zostaną przeniesione na konsolkę. Hejk .:Solid_Snake:. sam skocz do mm i pograj na x360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 @kucyk Jak przejdziesz 2 misje to daj znać i napisz jak rozaliłeś Abramsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) @kucyk Jak przejdziesz 2 misje to daj znać i napisz jak rozaliłeś Abramsa. spróbuje z tym powalczyć dzisiaj, ale nie wiem czy dam radę :unsure: nie wiem czy "magia" tej gry wystarczy, aby zatrzymać mnie przy kompie czy wygra chęć snu Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 po pierwsze do grafiki jaka prezentuje GRAW na xbox360 wystarczy 12 potokowa karta, wystarczy minimum checi i minimum checi. po drugie na tym trailerze z gejmpleja widac jak wychodzi celowanie z pada.... niezla polewka, bez myszki ani rusz. Na kazdym filmiku z jakiej kolwiek gry widac jak graja napadach, tego sie nigdy nie opanuje na tyle zeby komfortowo pograc, chyba ze gra zaoferuje wspomagacz w nakierowywaniu na cel. bys sie zdziwil co ludzie potrafia robic na padach. ostatnio widzialem na mtv pokazy z turnieju halo 2, to co tam wyprawiali to az sie nie chialo wierzyc, ze tak mozna grac na padzie. sam na poczatku tez strasznie kiepsko gralem i tylko szukalem sposobu by podlaczyc myszke i klawe. teraz to podlaczam pada do pc. gra sie bardzo wygodnie i tak jak wiele osob ci powie " do kazdej nowej rzeczy trzeba sie przyzwyczaic" no i " trening czyni mistrza" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 po obejrzeniu filmiku mysle ze nawet x360 by mnie przy niej nie utrzymal ;] strasznie to uproszczone, do tego jakos po latach cs'a na myszce nie moge sobie wyobrazic celowania jak kaleka ;] teraz m$ podplacil i konwersje z x360 sa faktycznie marne, ale imho wraz z wyjsciem dx 10 skonczy sie dzien dziecka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Panowie zachowujcie sie jak na forum przystalo.. Slowne przepychanki przeniescie na PW.. Nie chce mi sie Was zawieszac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) te "automaty" jak mowicie zeczywiscie dziwnie wygladaja ale jest to tak miodnie zriobione (animacja postaci i jej ruchy mnie rozwalily) ze leje na to. Poza tym nie wiem jak pozniej ale zauwazcie ze to jest misja treningowa i automaty sa uzasadnoine. W innej grze pewnie posuneli by sie do tego ze bron by lezala na stole albo sie wziela znikad w inwentory. mnie kompletnie rozwalil gejmplej z xboxa360. wychylanie sie zza scian, kurde nawet slychac jak oddychal przez nos i wstrzymywal oddech podczas strzalu, i te ruchy reka jak dociskal intercoma zeby lepiej slyszec pilota ktory mu dawal instrukcje. Gra jest zrobiona super miodnie. .:Solid_Snake:. wcale nie trzeba ujednoliconej architektury tylko dystans widzenia jakosc tekstur, jakosc dzwieku, jakosc fizyki, wlasnie od tego sa suwaki w PC zeby ten sam silnik dzialal na kazdej karcie, tak dziala kazda gra na PC (jeszcze docodzi rozdzielczosc ekranu) Nawet ze wszystkim na low w 800x600 kazdy by sie w to zagrywal, bo game play jest boski. Chcialem tylko zauwazyc ze zaawansowanie graficzne tej gry wbrew pozorom nie jest takie duze i jest to w stanie pociagnac sredniej klasy karta czy to ATI czy nvidii Natomiast czym ta gra sie wybija - tym ze widac MAXIMUM starannosci o zachowanie zolnierza, kazdy aspekt jest dopieszczony uładniony, wymuskany. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 @kucyk Jak przejdziesz 2 misje to daj znać i napisz jak rozaliłeś Abramsa. Biegniesz na górę na sam dach bydynku w którym osłaniasz swój pojazd opancerzony. Na dachu czeka helikopter ze świeżą dostawą broni. Wybierasz granaty jeśli skończyły ci się twoje zapasy i rzucasz w okolice czołgu by wybić wroga osłaniającego czołg - nazwijmy ich piechotą :wink: Zwróc uwagę, że na dachach budynków też są rozmieszczeni snajperzy - ja ich zdjąłem (konkretnie 2ch) jeszcze bedąc na najniższym poziomie koło własnego czołgu. Teraz wracasz do helikoptera wybierasz Zeus MPAR - wyrzutnię rakiet i idziesz w prawą stronę dachu bo musisz namierzyć źródło ciepła - czyli tył czołgu - oddajesz salwę wsiadasz do helikoptera i pozamiatane :D 3cia misja to istny Sajgon - sam jeszcze nie przeszedłem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) teraz m$ podplacil i konwersje z x360 sa faktycznie marne, ale imho wraz z wyjsciem dx 10 skonczy sie dzien dziecka :]Jestes pewien? Jestem wierny PCtowi juz 12 lat. Mialem wczesniej tylko NESa, zadnych Amig, Commodore, itp. I chetnie przy nim bym zostal, ale patrzac na gry takie jak FIFA WC 2006, GRAW, czy BiA3 dochodze do wniosku, ze to nie ma sensu. Ostatni raz zmienialem kompa jakies 2 lata temu placac okolo 2000 PLN, niedawno dokupilem monitor za kolejne 1500. Jezeli przy wejsciu DX10 sprzet, ktory kupie za 1500 - 2000 PLN bylby w stanie wystarczyc na taka grafike jak GRAW czy BiA3 to zostalbym przy PC. Patrzac jednak na to co programisci robia z optymalizacja (TRL sie klania) - nie wierze juz w to. Wole wydac 1500 na XBOX'a 360 i dokupic dysk i inne glupoty. Wracajac do GRAW - jakos bardziej mnie zacikawila rozgrywka na X'a. Mowicie, ze bardziej arcade, ale mnie osobiscie nudza juz kolejne BF2, itp. Widok zza plecow dodaje czegos nowego do rozgrywki. Inna sprawa, ze przydaloby sie po prostu przelaczenie z jegnego widoku na drugi.. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Jeśli lubisz gry z widokiem 3 osoby i do tego z dobrą grafiką to poczekaj na just cause :arrow: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9084&a=1 albo el matador :arrow: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7343&a=1 btw nowe screen'y z obu pozycji. Poza tym oglądając tytuły na x'a nic nie powaliło mnie na ziemię i sprawa przedstawiania nadchodzących gier na konsole jest podobna do tej z pc. Opowiadanie o mocy sprzętu i czego on nie może wyrenderować a okazuje się po czasie, że to przygotowane rendery. Wciskanie kitu, że to realtime. Nie mam nic do konsol ale niektórzy panowie wszędzie lubią wcisnąć swoje 3 grosze i zawsze są to te same pieniądze. A jeśli chodzi o pony'ego i wężyka to zbyt szybko im ciśnienie rośnie i emocje biorą górę nad rozsądkiem. Pozdrawiam. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 qqrydza sciągłeś filmik gameplay 10min -GRAW na X360 ? nie chodzi o to ze PC nie dał by rady tego uciągnac tylko ze dlaczego my PC'towcy czegos takiego nie dostaliśmy ? :? widok FPP mógłby byc dalej, czemu nie ... chodzi mi o różnice techniczne miedzy wersja Pc a X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nie chodzi o to ze PC nie dał by rady tego uciągnac tylko ze dlaczego my PC'towcy czegos takiego nie dostaliśmy ? :? widok FPP mógłby byc dalej, czemu nie ... chodzi mi o różnice techniczne miedzy wersja Pc a X360 bo taki jest target i juz. ja do wersji PC nic nie mam, przyjemnie sie gra i juz. rozwiazania arcade zdecydowanie mi nie opowiada - unlimited ammo, healt, weapon i takie tam. zapewne tez imho wersja PC jest trudniejsza, stawia wieksze wyzwania przed graczem. graficznie jest ok. AI troche kuleje, ale tez nie jest tragicznie. wszystko moze sie zmienic wraz z patchem lub jakimis modami. mysle, ze temat roznic blaszak - xpudlo mozna zamknac, to sa dwie rozne gry, rozny target i rozne podejscie do tematu, i tak jak pisalem mi wersja PC (i zapewne nie tylko) zdecydowanie bardziej odpowiada. jezeli komus bardziej odpwoada wersja x, to nie widze problemu - idzie i kupuje konsole bo wlasnie dla niego jest ona stworzone i on jest jej targetem . EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Panowie musze napisac bo wkurzaja mnie niektore wypowiedzi Po pierwsze widac golym okiem ze wersja PC mimo wszystko jest bardziej taktyczna i co trzeba przyznac naprawde trudna jezeli wylanczymy zaznaczanie celow to nawet na Medium jest bigos :)))) To jest piekne nie to co Lockdown gdzie zrobili na PC taki sam syf jak na konsole. RUN and GUN :(( GRAW jest moim skromnym zdaniem swietna gra taktyczna tym bardziej na cooperativ. Wszyscy mialcza ze grafika kiepska-ludzie czy wy jestescie aby "NORMAL" ?? W moim srodowisku 25-30 lat wszyscy rowno stwierdzili ze gra jest naprade dobra i dobrze wyglada. Nie mowic o dzwieku ktory jest jeszcze lepszy. Jezeli komus podoba sie to co widzi na konsoli niech wesprze BILLa lol. Dla mnie myszka, klawa, taktyka i super wysoki poziom trudnosci to podstawa. Chyba jestem pierwszy ktory zwyczajnie napisze ze GRA JEST SWIETNA W WERSJI NA PC. Na Xa tez ma cos w sobie ale nie bede testowal ;)) Wedlug mnie kawal dobrej roboty UBI. Oby Rainbow Las Vegas bylo tak samo trudne i taktyczne to bedzie obled :)) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ludzie piszecie, ze wersja na pc jest trudniejsza od wersji na xbox 360 . a graliscie w 2 wersje ??!! nie, wiec po cholere takie rzeczy piszecie. Mam w domu 2 wersje i w obie gralem. Obie wersje maja praktycznie ten sam poziom trudnosci. Obecnie gram w GRAW na konsoli na poziomie hard. one shot one dead i koniec zabawy. Co do taktyki to tez niektorzy [pierdziela, ze az sie tego czytac nie chce. Jest tak samo, a nawet na konsoli bardziej cos kombinowal swoimi kompanami bo w wersji na Pc lece do przodu na komandosa :P Bylo juz pisane kilka razy, wersja na pc jest robiona przez innych kolesi niz wersja na x360 i jesli nikt nie gral w 2 wersje to po cholere robi jakies porownania ??!! Nie wiedzialem, ze poziom trudnosci mozna oceniac nie grajac w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 qqrydza sciągłeś filmik gameplay 10min -GRAW na X360 ? nie chodzi o to ze PC nie dał by rady tego uciągnac tylko ze dlaczego my PC'towcy czegos takiego nie dostaliśmy ? :? widok FPP mógłby byc dalej, czemu nie ... chodzi mi o różnice techniczne miedzy wersja Pc a X360 Tak ściągnąłem te balony...yyy... znaczy ten filmik :wink: . Avatar25 to jest już nas... a przynajmniej trzy osoby na tym forum. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) PawelDK -> Wedlug niektorych mozna, bo wszystko co jest na kosole jest dla 12-latkow, a wszystko co jest na PCta jest dla doswiadczonych, wytrawnych graczy. IMHO bardzo ograniczony poglad. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Lol ludzie ruszcie glowa nie moze byc gra na konsole rownie trudna bo na tym padzie byscie palce polamali. No moze rzeczywiscie na padzie poziom sie wyrownuje jezeli sa powiedzmy troszke przeciwnicy wolniejsi. Widzialem filmiki i widac ze nie jest za prosto ale napewno inny poziom niz na PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Avatar25 zrozum ... wersje X360 i Pc, tworzyły DWIE ODDZIELNE GRUPY PROGRAMISTÓW. Niestety tym drugim robota niezbyt wyszła :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmm to mamy rozbierznosc lekka na forum. Wiesz dla mnie grafika to tylko czesc a naprawde uwazam ze jest dobra. natomiast grywalnosc doskonala :)) Nie mam nic przeciwko konsolom po prostu pisze swoje wrazenia z gry na PC :)) Wszystko w niej jest naprawde bardzo dobre - gdyby nie bylo wersji na Xa to pewnie by sie wszyscy rozplywali bo by nie mieli do czego porownac. Pozdrawiam wszystkich niezaleznie od "wyznania" ;)) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Lol ludzie ruszcie glowa nie moze byc gra na konsole rownie trudna bo na tym padzie byscie palce polamali. No moze rzeczywiscie na padzie poziom sie wyrownuje jezeli sa powiedzmy troszke przeciwnicy wolniejsi. Widzialem filmiki i widac ze nie jest za prosto ale napewno inny poziom niz na PC ;)no to dowaliles tym argumentem :P sluchaj juz jestes moim guru bo widziales filmik a nie tylko zdjecia :P zagraj i dopiero ocen, chociaz w twoim przypadku nie bedzie to obiektywna ocena bo wg ciebie jak juz sie gra w cos na padzie to musi byc bardzo powolne by tepi gracze konsolowi mogli sobie z dana gra poradzic :P oczywiscie peace :D Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 jezuuuuuuu, ale ta gra jest głupia, zaraz coś rozwale :mur: ma coś fajnego co pozwala do niej wrócić, ale jak widzę co wyrabiają ludzie z mojej drużyny to mi się odechciewa grać, więc powroty są maks pół godzinne :mur: jestem pod koniec drugiej misji, gra jest trudna to fakt, ale to dzięki reszcie jednostki, których zachowanie woła o pomste do nieba :mur: wskazuje ekipie końcówke ściany zaraz przy rogu, a oni wychodzą za niego i sobie stoją, no LOL wspomniane wypychanie zza rogu to już totalna głupota, jak oni sie zachowują w ogóle, chodzą jak kretyni, a nie jednostka specjalna, środkami ulic, nie wykorzystając specyfiki terenu w celu schronienia, żeby się jeszcze ich dało za rękę prowadzić, ale się nie da kretynami trudno nie nazwać przeciwników, jeden schował sie za drzewem zza którego cały wystawał, no LOL, strzelam do jednego, drugi oddalony o kilkanaście metrów nic nie widzi, porażka, grafika i dźwięk według mnie jest ok mimo tego, że odstaje od wersji xbox360, nie ważne, ale gdzie się do cholery podziała sztuczna inteligencja? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 AI jest kompletnie beznadziejne :mur: , wrogowie to jeszcze ujda ale druzyna to tragedia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 jestem pod koniec drugiej misji, gra jest trudna to fakt, ale to dzięki reszcie jednostki, których zachowanie woła o pomste do nieba :mur: Druga misja w porównaniu z 3cią która właśnie skończyłem to bułka z masłem :-P Mnie tam ekipa słucha :wink: - nie wiem co wy od nich chcecie. Jak pokazuje koniec budynku to tam stoji i nigdzie nie lezie. Ponadto w momencie gdy ktoś z ekipy zmienia pozycję to go kryję - szczególnie jak przeładowuje magazynek o czym przeciez informuje. Przy dobrym rzostawieniu ludzi fragmenty można przejść łatwo i przyjemnie - gorzej jak ciebie coś dopada z nienacka. Jak już kiolka osób zauważyło - grafika w tej grze nie jest najważniejsza, a pod wzgledem klimatu i efektów dzwiękowych/muzyki daje pełne 10. Pomykam w 1024x768 +16AF + pare ustawień odnosnie jakości textur zmieniłem ręcznie w configu z medium na high (podłoże, roślinki i postacie). Nie jest to powalająca grafika ale mimo wszystko nie ma się tak na prawdę do czego przyczepić. Mnie gra przypadła bardzo do gustu przede wszystkim ze wzgledu na klimat tworzony przez realizm i muzę/dźwięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 gra nie jest taka zla jak to niektorzy tutaj twierdza , lepiej uzywac taktycznej mapy do wydawania rozkazow bo z rozkazami z menu sa problemy jak ktos przymknie oko na grafike i niektore poczynania ai to gra sie calkiem przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak mozna mowic o kontroli oddzialu z 6 komedami ( 1 to cancel w menu komend ), nie ma kontroli nad sposobem poruszania sie , rozkazem jak kto am strzelac i.t.p. Powtorze sie ale 1 byla pod tym wzgledem lepsza a w GRAW na pc powinni to dopracowac ( najlepiej zostawic bez zmian ) lub ograniczona ilosc komend zrekompesowac inteligencja oddzialu. P.S. pisane a podstawie gry w demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...