Skocz do zawartości
Crosis

Grand Theft Auto: San Andreas

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to, żeby w odpowiednim momencie zawrócić i dogonić samolot. Też za cholerę nie mogłem tego przejść(zwłaszcza, że nie bardzo idzie mi latanie samolotem), ale po pięciu dniach wkurzyłem się i zmodyfikowałem ustawienia samolotów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cziter :P Ja to zrobiłem tak: Leciałem najwyżej jak się dało, potem jak zauważyłem że strzałeczka zaczyna się coraz szybciej ruszać, zawróciłem i zacząłem się obniżać. Wleciałem idealnie w te kółeczko. IMO - to jest jedna z głupszych misji :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo następny filmik ;]

na początku foty (bo nie opłacało się robić filmu jak wyjeżdżam tym potworem na górę ;]

a potem to już podziwiajcie ;] hmmm wiecie co ? zapodam linki do 4 moich filmików na raz :P bo niektórzy nie widzieli poprzednich :D

PIERWSZY FILM

DRUGI FILM

TRZECI FILM

CZWARTY FILM

:banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy GTA SA ruszy mi na sprzęcie z sygnaturki bo ostatnio patrzyłem na testy GeForce 7500 gtx czy jakoś tak i miał 60 ileś fps'ów!!

Więc czy wogle się porywać na tą gre! :? :? :? :-| :-|

Chejka na forum dawno mnie tu nie było! nawet chasła zapomniałem!! :D :D :] :) :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HOUK :)

przeczytałem cały wątek calusie prawie 90 stron więc niech nikt nie .......... , że było pisane wcześniej

mam radka 9800se 128mb/256 bit --- a stery do wyboru mamich z 60 sztuk różniaste pod tąkartę <catalysty,aomegi,dna,ngo)

a teraz do żeczy obecnie wżuciłem DNA 4.2.5.8 poprrzednie omega2653 / wcześniejsze ngo158na catalystach5.8

i nadal coś świruje

ma może ktoś radka 9800se128mb/256 bit

ram 640mb / proc kręcony amd 2000+ na więcej :)

------------

nie jest to wina kręcenia hardwareu bo na standardowych idzie tak samo

daje all na maxa i rozdziałkę na 1280x768 <--/LCD lg26cali

chętni do pomocy mile widziani (gg 3036259)

aha Z GÓRY DZIĘKI ZA TEXTY W STYLU BYŁO JUŻ PISANE ALBO NEXT NOOB

------ ktoś podobno nie pamiętam już na ktoorejś wcześniej stronie pisał , że robi testy sterów dla ati ale widocznie albo przeoczyłem albo CHĘTNY WYMIĘKŁ I SE ODPUŚCIŁ --- ale nie pamiętam , żebym nie zauważył TABELKI na tych prawie 90 stronach TEMATU.

czekam na odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmmmmm a jak bym wyłączył AA to w 1024 768 też by poszło??

bo chyba roździelka dużo nie zajmuje fps'ów!!!

1640184[/snapback]

no jak chcesz ;] będzie minimalnie lepiej ale łądniej wygląda przy 800x600 AAx1 niż przy 1024x768 AAx0 ;] sam oceń :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem nowy wiec na pocztaku wsyztskich WITAM,a tera zmoj problem juz szukałem na roznych forach i nic mianowicie po zainstalowaniu GTA:SA i po tygodniu gry dzieje mi sie cos takiego ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gta po intrze i pokazaniu sie tej tapety z GTA:SA jak ma wejsc do menu głownego gry to wychodzi do windowsa bez zadnego błedu.. miałem juz tak kiedys to zrobiłęm formata pograłem tydzien i znowu to samo nic nie grzebałem w folderze z gra ani nic innego,moze mi ktos powiedziec jak naprawic ten bład POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary .. cofnij sie storne wstecz.. NOWE STERY DO DZWIEKU

moze to pomoze

JESLI KOMUS SIE KOMP RESETUJE NIECH ZUPDATUJE STERY DO DZWIEKU ...

NA STRONIE NVIDII JEST SAM PAK NOWYCH STEROW DO DZWIEKU (NIE CHODZI O TE Z NFORCE) ..

DO SOUNDBLASTERÓW TEZ W NIEKTORYCH PRZYPADKOW TRZEBA ZROBIC WEBUPDATE ...

a mógłbyś podać stronke z tymi sterami bo za bardzo nie wiem najlepiej link w którym odrazu można przejść do siągania!

plis tylo nie zmieszaj mnie z błotem!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi pomóc?

Wymieniłem procesor i płytę główną z ECSL7VTA i procka AthlonXP2000+

na to co mam w podpisie. Niestety od tamtej pory gra na takich samych ustawieniach zaczęła się ciąć. Dodam że kożystałem z porady o usunięciu pliku z ustawieniami, wydaje mi się że to nie wina sterów od dźwięku zwłaszcza że poprzednio na tych sterach działało. Co się mogło stać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ARGH PLIZ HELP :(

Błagam pomocy, mam problem z uruchomieniem gta sa. Mam wszystko co trza (stery od gpu najnowsze i od karty dźwiękowej, WIn XP HE z sp1, Wymagania dalekie od minimalnych althon 2400+ 640 ram gf fx 5900xt).

Moj problem polega na tym, ze nie moze mi gra wejsc do menu :(. Znaczy mam to niby intro z napisami kto zrobił gre, mam loga rockstar i nvidia a potem jest już tylko logo GTA SA bardzo podobne do Vice City (znaczy takie komiksowe). To logo "zostaje" cały czas i nic sie nie dzieje :(. Gdy nacisne ENTER, Space lub ESC to zamiast widzec menu gra wylatuje mi do Windowsa :(.

Błagam pomocy. :evil: :evil:

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uaaach ale ta gra jest wciągająca - dzisiaj się prawie cały dzień zasiedziałem, gdyby nie starzy, to bym z głodu umarł ;) Na początku niestety mi się nie spodobała, ale jak się już rozkręciło to było coraz lepiej. Fabuła jesty dobrze zrobiona, rzeczywiście chce się grać, a nie tylko jak najszybciej przejść weszystkie misje.

Jednak klimat Vice City był lepszy - ale to tylko kwestia gustu... Wszystko inne wydaje się lepsze - pojazdami steruje się ciekawiej - trudno powiedzieć, czy łatwiej - to zależy od samochodu, ale wreszcie można ładnie z ręcznym w zakręty wchodzić. Wydaje mi się, że motorami się teraz łatwiej jeździ.

Samo miasto jest znacznie bardziej żywe niż w poprzednich częściach, policja wreszcie czepia się też innych, ale fakt, że kiedy we mnie wiadą dostaje gwiazdkę jest trochę uciążliwy. Tak samo policja jak mnie zaczynają naparzać goście z innego gangu zamiast do nich strzelać, to ucieka, a jak ja zacznę strzelać, to już reaguje. Fajnym dodatkiem są reakcje kierowców na wypadki, chociaż w czasie misji trochę to przeszkadza.

Motyw rozwijania postaci i zmiany wyglądu fajny, ale ćwiczenie w siłowni jest nudne i psuje klawiaturę :) wybór ubrania zajmuje pół godziny, bo wybraną część widać dopiero, gdy Carl ją założy, a zakładanie też cośtam zajmuje - w ogóle kupowanie jest do niczego. Seksapil zależy głównie od samochodu jakim się jeździ - zwłaszcza na początku. Tunning też taki sobie, w sumie tylko nitro jest czymś ciekawym.

W każdym razie po trzech dniach jestem pod koniec wsi i jak narazie nie miałem większych problemów z misjami, chociaż czasem się jeszcze gubię w mieście, ale jest dobra mapa, więc jakoś sobie radzę.

UPDATE - uczę się latać - są na to jakieś kody? Nie no, ja wszystko rozumiem, ale to jest lekka przesada, a na klawiaturze to już nie mówie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi