Carson Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Dla mnie ten serial konczy sie na tym sezonie, dzisiaj obejrze 13 odcinek i wiecej tego nie tykam. Ilez to razy mozna walkowac motyw ucieczki z wiezienia. :mur: Edytowane 19 Lutego 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 No PB fajny, wszystko dość trzyma się kupy, ale niestety chyba 4 seria albo dokonczenie 3 nas czeka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Ktoś wie kiedy będzie kolejny odcinek Knight'a ? :D A o PB to mi się nawet nie chce pisać... Dobrze, że się skończyło i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 A ja już jestem po i bardzo pozytywne wrażenia ;) //mowa o Knight Riderze oczywiście :] Ja równierz "po". Fajny serial się zapowiada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) A o PB to mi się nawet nie chce pisać... Dobrze, że się skończyło i tyle.ojejku cieszymy się bardzo ... pozwól jednak innym oglądać, PROSZĘ! :lol: z tego co widzę co każdą stronę tematu dajesz po kilka postów typu ... "pb dno, jak można coś takiego oglądać ..... " Edytowane 19 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Prison imho się jeszcze nie skończył, bo Michael (kto oglądał, to wie, co chce zrobić). T-Bag - WOW tego się nie spodziewałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 PB 3x13 ... kolejny dobry odcinek po 12, szkoda ze dla 'niektórych' tak się potoczyły losy, 4 sezon może być bardziej zróżnicowany bo różni bohaterowie znajdują się teraz w różnych sytuacjach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 O ile będzie 4 sezon, bo narazie FOX milczy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Pb jak co tydzień rewelacja. Z niecierpliwością czekam na nowe odcinki. Szkoda mi tylko trochę papiego -mogli sobie odpuścić przerabiany już temat -wporządku się zachował a już myślałem , że przejdzie z przymusu na złą stronę mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Nowy odcinek PB nie był zły, mi się nawet podobał. Kilka fajnych zwrotów akcji i pomysłów. Nowy sezon będzie bankowo ciekawe tylko kiedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 O ile będzie 4 sezon, bo narazie FOX milczy [;Wyczytane gdzieś na jakimś forum: A fourth season of Prison Break has not been officially picked up yet. But our next season is NEVER picked up this early in the year, so that doesn't mean much. (...) I believe we will be picked up for a 4th season. I can't guarantee it. I just feel it will happen. So don't worry about rumors from reporters ... if the show is getting cancelled, as soon as i know, I will tell you guys. but like I said, i don't think it is going to happen. I have faith. Best, Nick Santora There just isn't time to show any eps in the spring. We have to start from a standstill, it will be months before production starts. The episodes that you watch on tv have been shot months in advance.4 sezon pewnie będzie, pytanie tylko kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Kiedy 5 odcinek LOST'ow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Kiedy 5 odcinek LOST'ow? http://www.tv.com/lost/show/24313/episode_...down;dropdown;3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Knight Rider :) Zaczęło się całkiem dobrze. Ciekawe jak będzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaczęło się super ;] Porządna kontynuacja, bo Team Knight Rider był nie lada gniotem :lol: Dobrze że scenarzyści poszli w ewolucje a nie rewolucję-nawiązania do starej serii dodają smaku (nawet w pierwszych minutach można było zauważyć starego KITTa). Zdecydowanie czekam na kolejne odcinki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 True, mi też sie premierowy odcinek spodobał. Myślałem że nowym Knight'em jest Skeet Ulrich ( Jake z Jericho), jak dla mnie baaaardzo podobni. Bruening'a nie znam, nie widziałem go w żadnym filmie i mam mieszane uczucia co do jego roli. Ale oby było dobrze. Kiedy następny odcinek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) True, mi też sie premierowy odcinek spodobał. Myślałem że nowym Knight'em jest Skeet Ulrich ( Jake z Jericho), jak dla mnie baaaardzo podobni. Bruening'a nie znam, nie widziałem go w żadnym filmie i mam mieszane uczucia co do jego roli. Ale oby było dobrze. Miałem identyczne wrażenie jak go 1 raz zobaczyłem ;] Kiedy następny odcinek ?A no właśnie, kiedy ? Dla fanów House'a dobra nowina B) House will return with new episodes beginning April 28. The hospital drama, which bounced around the schedule during the strike, will take over Mondays at 9 p.m. with a repeat on April 21 before moving to brand-new episodes on April 28. As with all its returning shows, Fox did not specify how many new episodes it has ordered. Źródło Edytowane 21 Lutego 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Kiedy następny odcinek ?Jak się zdecydują krecic dalej to jesienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak się zdecydują krecic dalej to jesienią.Zainteresowanie pilotem było całkiem spore, więc raczej pozostaje nam czekać do jesieni...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Juz sie pogubilem w tym wszystkim Do wczoraj ile wyszlo odcinkow LOST 3 czy 4 ? Bo z tego co teraz patrze to 4 jest najnowszy a nie 5 jak wczesniej sadzilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 4 odcinki Lostow wyszly do wczoraj (razem z wczorajszym). Moze Cie zmylilo, ze byl jeszcze ep. 4x0 czyli streszczenie 3 sezonu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 6 odcinek Sarah Connor Chronicles wprost REWELACYJNY!!. Oby tylko zachowali taki poziom do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Lost 4x04 - Bardzo fajnie seie ogladalo, imho nadal za bardzo mieszaja, mogli by wiecej rzeczy wyjasnic. Sarah Connor Chronicles - IMHO serial super, odcinek dobry, mam nadzieje ze czesciej beda pokazywali jak wyglada przyszlosc. Supernatural - kocham ten serial, poprostu genialny. Ciekawi mnie jakiego typu demonem jest ta Lili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 supernatural to imo najbardziej niedoceniony serial ;d losty 4x4 tak srednio po 3 odc spodziewałem sie wiecej nie ma nowego smallvill w tym tyg?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 no no Lost 4x4 calkiem spoko, koncowka bardzo zaskakujaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Oglądalność KnajtRajdera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Supernatural - kocham ten serial, poprostu genialny. Ciekawi mnie jakiego typu demonem jest ta Lili. supernatural to imo najbardziej niedoceniony serial ;dA no niestety :( Ale dobrze, że nadal go kręcą :mrgreen: Na następne epki przyjdzie nam poczekać trochę dłużej, bo muszą je dokręcić [; Końcówka Lost'a mega zaskakująca oO :D Edytowane 23 Lutego 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 The Big Bang Theory ostatnio ogladnalem 2 pierwsze epizody, ogolnie nakrecili 8 ze wzgledu na strajk, w marcu nowe episody. Polew momentami jest niezly. Taka odskocznia od wszystkich lostow itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Lost - moim zdaniem najslabszy odcinek 4 serii ale oglada sie nadal przyjemnie. co do supernatural to sledze uwaznie...dzisiaj obejze. Edytowane 23 Lutego 2008 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Obecnie z emitowanych seriali śledzę tylko PB, ale chciałem zacząć oglądać coś nowego. Co byście polecili z seriali w których się coś dzieje (nie obyczajowe :D) nie rozgrywających się w klimatach science-fiction? Dodam tylko, że Dextera całego widziałem, LOST mnie odrzucił już jakoś w 1 sezonie, a Heroesi mi się znudzili w 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...