Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Wciągnąłem 3 sezony praktycznie naraz. Serial miodzio, ale aktualnie mi się już trochę znudził. Odcinek na tydzień jest w sam raz, szkoda że napisy wychodzą z tygodniowym opóźnieniem :lol2: .

BTW: Oglądasz seriale zaczynając od ostatniego sezonu :D ?

Tak jakoś wyszło, że najpierw doszły do mnie odcinki 4 sezonu :P. Szkoda że następny odcinek za 352 dni :(. Dzisiaj dojdą serie 1-3 to będę oglądał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB E12 S03 Najlepszy odcinek sezonu,ale..przegieli najbardziej z kostką Whistlera, jak uciekał pod koniec jakoś śladu po skręceniu nie było.. :]

Bo udawał?, wcześniej już nie był chętny, aby z nimi uciekać

Tak trudno uzywac "spoilerow" ? nie kazdy oglada serial zaraz po wycieku do sieci.

co do epizodu 12 to ja sie bardzo zawiodlem. Nic w tym odcinku nie trzymalo sie kupy. Jeden z najgorszych odcinkow. Gdyby tak rozpoczynal sie sezon to do kolejnego odcinka juz bym nie podszedl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strajk się skończył i już mniej więcej wiadomo co dalej:

Moonlight wróci! Dostaniemy 4 odcinki + 2 sezon ;]

Reszta na forum hataka ;]

Szkoda że bionic woman tak się skończy.

Pilot był super a potem było coraz gorzej :|

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytałem to 7 seria miała być pod koniec tego roku... :/ Co do 5 odcinka Terminatora jest coraz lepiej i oby taki stan się utrzymał jak najdłużej.

No nie wiem czy to prawda ale podobno ma byc tylko jeden sezon <_< Jak na zlosc, serial mi sie zaczal podobac to sie dowiedzialem ze za dlugo sobie nie poogladam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miał być w styczniu tego roku przesunęli na styczen 09 (powstało dotąd tylko 8 odc 7 sezonu) i fakt zastanawiają się czy na 7 nie zakończyć. Ostatnio też czytałem, że jeden ze scenarzystów który pracował przy 24 od 1 sezonu zrezygnował z roboty :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem te 3 odcinki są lepsze od całej 3 serii PB :wink: .

Jak dla mnie PB się skończył po 1 sezonie (zresztą też z mocno naciągana końcówką) sezon 2 to wole już nie komentować, a 3 hym może i lepszy od 2 sezonu ale nie dużo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie martwcie sie - materiał na 4 sezon PB jest - wkońcu trzeba Sucre z pierdla wydostać ;]

co do losta to scenarzyści sami sie pogubili - nie wyjaśnili multum wątków z 3 pierwszych sezonów a dołożyli kolejne które pewnie i tak nie zostaną wyjaśnione ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGA

Lepiej. Gdyby jeszcze akcja nie była tak chaotyczna było by duzo lepiej.

Hym jak na razie SGA mi się całkiem podoba może nawet bardziej niż SG-1 ;) Na razie jestem na 8 sezonie SG-1 i w połowie 2 sezonu SGA. No i czekam z niecierpliwością na 4 sezon BSG B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGA

Lepiej. Gdyby jeszcze akcja nie była tak chaotyczna było by duzo lepiej.

No lepiej, gdyby tylko nie zrobili z Ronona takiego wieśniaka... :lol:

Czekam na następny odcinek. Będzie albo genialny, albo idiotyczny...

Promo następnego odcinka [ze spoilerem:P]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do losta to scenarzyści sami sie pogubili - nie wyjaśnili multum wątków z 3 pierwszych sezonów a dołożyli kolejne które pewnie i tak nie zostaną wyjaśnione ;]

Pewnie skonczy sie tak ze Hurley obudzi sie na kiblu, i sie okaze ze caly ten serial to byl jakis chory sen :)

Ja wlasnie nadrobilem po 2 ostatnie odcinki losta i pb. Oba te seriale juz dawno nie powinny byc kontynowane, ciagle jada na swojej dawnej popularnosci.

W pb rozbijaja mnie przepocone koszulki, oni chyba nawet maja je tak pofarbowane na potrzeby tej serii :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie musze przyznać, że po cichu oglądam sobie Star Treki. Jestem już po TOS, DS9 i Voyager i filmach kinowych. Teraz tylko Enterprise i TNG. Z tych co oglądałem najbardziej podobał mi się Voy, choć wiele pomysłów na odcinki itp. sie przeplata i oglądając ma sie wrażenie, że to już było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi