bociczek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Wciągnąłem 3 sezony praktycznie naraz. Serial miodzio, ale aktualnie mi się już trochę znudził. Odcinek na tydzień jest w sam raz, szkoda że napisy wychodzą z tygodniowym opóźnieniem :lol2: . BTW: Oglądasz seriale zaczynając od ostatniego sezonu :D ? Tak jakoś wyszło, że najpierw doszły do mnie odcinki 4 sezonu :P. Szkoda że następny odcinek za 352 dni :(. Dzisiaj dojdą serie 1-3 to będę oglądał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 PB E12 S03 Najlepszy odcinek sezonu,ale..przegieli najbardziej z kostką Whistlera, jak uciekał pod koniec jakoś śladu po skręceniu nie było.. :] Bo udawał?, wcześniej już nie był chętny, aby z nimi uciekać Tak trudno uzywac "spoilerow" ? nie kazdy oglada serial zaraz po wycieku do sieci. co do epizodu 12 to ja sie bardzo zawiodlem. Nic w tym odcinku nie trzymalo sie kupy. Jeden z najgorszych odcinkow. Gdyby tak rozpoczynal sie sezon to do kolejnego odcinka juz bym nie podszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Strajk się skończył i już mniej więcej wiadomo co dalej: Moonlight wróci! Dostaniemy 4 odcinki + 2 sezon ;] Reszta na forum hataka ;] Szkoda że bionic woman tak się skończy. Pilot był super a potem było coraz gorzej :| Edytowane 14 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Mnie tam najbardziej boli przesunięcie 7 sezonu 24 na 2009r :mur: :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Z tego co czytałem to 7 seria miała być pod koniec tego roku... :/ Co do 5 odcinka Terminatora jest coraz lepiej i oby taki stan się utrzymał jak najdłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Z tego co czytałem to 7 seria miała być pod koniec tego roku... :/ Co do 5 odcinka Terminatora jest coraz lepiej i oby taki stan się utrzymał jak najdłużej. No nie wiem czy to prawda ale podobno ma byc tylko jeden sezon <_< Jak na zlosc, serial mi sie zaczal podobac to sie dowiedzialem ze za dlugo sobie nie poogladam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 miał być w styczniu tego roku przesunęli na styczen 09 (powstało dotąd tylko 8 odc 7 sezonu) i fakt zastanawiają się czy na 7 nie zakończyć. Ostatnio też czytałem, że jeden ze scenarzystów który pracował przy 24 od 1 sezonu zrezygnował z roboty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 HOUSE - Nie będzie wznowienia produkcji w tym sezonie ;/ Ja teraz smallville, jezeli chodzi o zapas odcinkow to 7 serii ponad 20 epizodow kazda, jest co ogladac jednym slowem ;] Z tym ze serial dosc dziecinny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Nowy Lost jak dla mnie sycii :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 fakt, 3ci odcinek LOST 4 na wypasie :lol2: a końcówka ..brak słów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Moim zdaniem te 3 odcinki są lepsze od całej 3 serii PB :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Moim zdaniem te 3 odcinki są lepsze od całej 3 serii PB :wink: . Jak dla mnie PB się skończył po 1 sezonie (zresztą też z mocno naciągana końcówką) sezon 2 to wole już nie komentować, a 3 hym może i lepszy od 2 sezonu ale nie dużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 3 sezon PB to jest nieporozumienie ;] Tego w ogóle nie powinno być. A jak teraz dowalą 4 sezon to będzie jeszcze śmieszniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 nie martwcie sie - materiał na 4 sezon PB jest - wkońcu trzeba Sucre z pierdla wydostać ;] co do losta to scenarzyści sami sie pogubili - nie wyjaśnili multum wątków z 3 pierwszych sezonów a dołożyli kolejne które pewnie i tak nie zostaną wyjaśnione ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Te wątki to ma gra Lost wyjaśnić, m.in. to skąd się niedźwiedzie polarne wzięły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Te wątki to ma gra Lost wyjaśnić, m.in. to skąd się niedźwiedzie polarne wzięły.Tja... Nie ma to jak kręcić kasę :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 W sumie mądre posunięcie, z tyloma fanami serialu ta gra ma murowany sukces, jeszcze jak będzie dobra to się sama obroni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 SGA Lepiej. Gdyby jeszcze akcja nie była tak chaotyczna było by duzo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 SGA Lepiej. Gdyby jeszcze akcja nie była tak chaotyczna było by duzo lepiej. Hym jak na razie SGA mi się całkiem podoba może nawet bardziej niż SG-1 ;) Na razie jestem na 8 sezonie SG-1 i w połowie 2 sezonu SGA. No i czekam z niecierpliwością na 4 sezon BSG B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) SGA Lepiej. Gdyby jeszcze akcja nie była tak chaotyczna było by duzo lepiej. No lepiej, gdyby tylko nie zrobili z Ronona takiego wieśniaka... :lol: Czekam na następny odcinek. Będzie albo genialny, albo idiotyczny... Promo następnego odcinka [ze spoilerem:P] Edytowane 17 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Łoooo, w końcu to, na co czekaliśmy prawie cały sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 co do losta to scenarzyści sami sie pogubili - nie wyjaśnili multum wątków z 3 pierwszych sezonów a dołożyli kolejne które pewnie i tak nie zostaną wyjaśnione ;] Pewnie skonczy sie tak ze Hurley obudzi sie na kiblu, i sie okaze ze caly ten serial to byl jakis chory sen :) Ja wlasnie nadrobilem po 2 ostatnie odcinki losta i pb. Oba te seriale juz dawno nie powinny byc kontynowane, ciagle jada na swojej dawnej popularnosci. W pb rozbijaja mnie przepocone koszulki, oni chyba nawet maja je tak pofarbowane na potrzeby tej serii :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Oglądał ktoś może pilot nowego Knight Ridera ? ;] Jak wrażenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja obadam wieczorkiem, ale z tego co czytam to opinie są bardzo pozytywne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Oglądał ktoś może pilot nowego Knight Ridera ? ;] Jak wrażenia ? Już się siorbie ;) Za bajtla się starego Knight Ridera oglądało całkiem przyjemnie może nie spaprali sprawy z nowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Jestem po 3 odcinkach LOST 4 i 5 odcinka PB 3 ;]. Lost bardzo fajny ale PB tez niczego sobie - milo sie oglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 A ja już jestem po i bardzo pozytywne wrażenia ;) //mowa o Knight Riderze oczywiście :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja sie musze przyznać, że po cichu oglądam sobie Star Treki. Jestem już po TOS, DS9 i Voyager i filmach kinowych. Teraz tylko Enterprise i TNG. Z tych co oglądałem najbardziej podobał mi się Voy, choć wiele pomysłów na odcinki itp. sie przeplata i oglądając ma sie wrażenie, że to już było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 PB 3x13 odcinek spoko, ciekawe czy będzie 4 seria, sądząc po ostatnim odcinku seria 3 myślę że tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Taa,pewnie bedzie 4 sezon.Bankowo ;] Fajny odcineczek,szkoda troszke Sucre.Ciekawe jak bedzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...