Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam: mam pytania do modkow i adminów z tweaka: czy nie mozecie zablokować na jakiś czas możliwości pisania NOWYCH TEMATÓW w dziale Gry? Bardzo ograniczyło to by robienie śmietnika z tego forum, oraz zmusiło początkujących użytkowników do wyszukania tematu z daną grą. Jezeli jednak ktoś chciałby napisać temat o jakiejś innej grze musiał by to zgłosić do modka, wtedy ten utworzył by taki temat ! Co wy na taką propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Bardzo ograniczyło to by robienie śmietnika z tego forum, oraz zmusiło początkujących użytkowników do wyszukania tematu z daną grą. 1506339[/snapback] ... optymista :P Od strony technicznej jest to wykonalne, ale chyba nie wierzysz że głąby piszące fefnasty temat: "skont zassać GTA:SA" (albo: "tshemó nie idzie na max detalach???") nagle zaczną szukać czegokolwiek i gdziekolwiek? Ja nie wierzę, to przerasta ich możliwości o lata (świetlne) i nie mieści się w ich światopoglądzie :D ... ale uważam że można sprawdzić pomysł w praktyce, nowe gry nie pojawiają się codziennie więc nie ma ryzyka że moderator odpowiedzialny za dopuszczanie tematów dostanie przepukliny ;) ... chyba że zmęczy go dawanie % różnym owcom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wziales jeszcze pod uwage tego ze w kartach graficznych tez pojawia sie kilka razy watek tej gry.... mnie naszczescie ta epidemia ominela ;]. jesli dalo by rade zablokowac mozliwosc tworzenia nowych tematow w jednym sub to bylo by imo warte dzialania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 heh jako dyżurny aktywista, zaczynam się zastanawiać nad dorzuceniem następnego punktu do mojej sygnaturki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wziales jeszcze pod uwage tego ze w kartach graficznych tez pojawia sie kilka razy watek tej gry.... mnie naszczescie ta epidemia ominela ;]. jesli dalo by rade zablokowac mozliwosc tworzenia nowych tematow w jednym sub to bylo by imo warte dzialania. 1506374[/snapback] Napewno IPB oferuje taką możliwość - to już było dostępne w PhpBB, więc tu tesh pewnie jest. Czekamy na reakcje adminów i modków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 [ot mode on] ouara powinienes dorzucic o gta i 6600gt imo punkty ;] ..... ..... ..... omg zapomnialbym o [ORT=...!!!! [ot mode off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Wchodzę dzisiaj do działu Gry, i co widzę, kolejny zamknięty temat o GTA:SA. :mur: Powodem może być kompletne lenistwo użytkowników forum, albo euforia wakacyjna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Napewno IPB oferuje taką możliwość - to już było dostępne w PhpBB, więc tu tesh pewnie jest. Czekamy na reakcje adminów i modków :) 1506385[/snapback] Nie przejdzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Nie przejdzie to. 1507470[/snapback] Dlaczego nie ?:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Bo istnieja inne gry poza gta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaostrzyć regulamin działu "Gry" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaostrzyć regulamin działu "Gry" 1507725[/snapback] DYKTATURZE MÓWIMY NIE!!!! Bueheheheh ;]]]] Lubię twoje posty - tyle zawsze wnoszą do dyskusji i są takie pocieszne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Lubię twoje posty - tyle zawsze wnoszą do dyskusji i są takie pocieszne ;] 1507749[/snapback] "Poklikajcie" sobie na gg :) Wg mnie to nie przejdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Jednak ;] może by filtr zapodać jak z "słowem wyklętym" z forum :>? :D?? Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 co wy na to: zaostrzenie regulaminu odnośnie gta:sa - założyciel toppicu dostaje ban na 2 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Współczuję w 100% moderatorom z działu gry. Przeżywają teraz istną "nawałnicę" GTA. Pozdrawiam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) a może blokada na słowo San Andreas ??? nie zrzucajcie wszystkiego na moderów i adminów - może użytkownicy którzy mają dość zakłądania tego typu tematów będą je poprostu ignorować* i tyle :D * - jestem za :D Edytowane 21 Czerwca 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ladna ramka w grach. ale dopuki czcionka nie jest roznokolorowa, animowana i size=>8 to ciagle beda sie pojawiac nowe tematy. :| moze dacie jednak nowa grupe dla takich ludzi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja proponowałbym możliwosc pisania na oślej i grach tylko po przekroczeniu pewnej ilości postów.... najwiecej syfu robią nowi użyszkodnicy, to każdy widzi :> natomiast to forum jest o OC a nie o grach które są po prostu dodatkiem..... jeżeli taki baran zakłada konto tylko po to zeby robic syf w owych działach to mozna mu to po prostu uniemożliwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) ja proponowałbym możliwosc pisania na oślej i grach tylko po przekroczeniu pewnej ilości postów.... najwiecej syfu robią nowi użyszkodnicy, to każdy widzi :> natomiast to forum jest o OC a nie o grach które są po prostu dodatkiem..... jeżeli taki baran zakłada konto tylko po to zeby robic syf w owych działach to mozna mu to po prostu uniemożliwić 1508732[/snapback] Moim zdaniem to dobry pomysł ale najlepiej by było zabronić zakładania nowych tematów a pozwolić na pisanie (właściwie oba sposoby są dobre). A co do tego że forum jet o OC to dodam tylko, że ja mam najwięcej postów w dziale Gry a gdzie indziej to albo 0 albo bardzo niewiele a to za sprawą tego że jak czegoś potrzebuje to szukam i jak narazie odkąd tu jestem to znalazłem odpowiedzi na wszytskie pytania dotyczące sprzętu, oprogramowania i podkręcania bez pisania postów :D Więc tkie ocenianie że ktoś założył sobie konto tylko do jednego działu (bo tylko tam pisze posty) jest troche bezpodstawne, moim skromnym zdaniem chociaż trafiają się i tacy. Dziękuje :D Z góry przepraszam za wszelkie błędy ort, styl itp a to z racji pośpiechu w pisaniu tego postu. Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Widzę, że moje info jest już dodane w grach i extremalnym. Pozostaje mieć nadzieję, że chociaż kilka % z tych, którzy normalnie załozyliby nastepny temat zauważy to i dopisze sie do istniejących(a w extremalnym będzie mniej pytań jak podkręcić....). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Nie do końca rozumie w czym widzicie problem, według mnie tak jak jest teraz jest ok Są reguły na forum jak ktoś założy nowy temat który juz istnieje dostaje %, a temat jest zamykany, proste, skuteczne(w miare), wieć po co wydziwiać, wprowadzając jakieś nowe ograniczenia dla nowych userów Zresztą jak już to musiało by się to tyczyć niemal wszystkich kategori (no może z wyjątkiem Podstawowoych zagadnień), nie raz widziałem topi o mojej płycie choć temat o niej jest na forum dłużej niż ja, niejednikrotnie widzialem tematy o np róznicach pomiędzy SB, tak wieć owa propozycia wydaje mi się bez sensu, są moderatorzy/administratorzy jest regulamin, jest przycisk zgłoś, wiećej do szcześcia nic na nie potrzeba (oprócz błękitnego nieba :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Co da % dla nowego użytkownika który założył konto tylko po to aby zapytać sie o gta <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Też jestem za pomysłem blokowanie pisania nowych tematów osobom które nie przekroczyły np. magicznej bariery 50 postów (więcej nie trzeba). Nowa osoba i tak ma liczbe startową 0 - wiec dlugo jej zajmie nabicie 50 postów. Są dwie możliwości. Albo doceni wiedze zawarta na forum i poszuka odpowiedzi, albo zrezygnuje z naszego forum. Dobrze by było uprzedzić jakimiś dużymi literkami w czasie tworzenia konta o takie regułce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Poca jedno pytanie a jak ktoś ma naprawdę wysublimowany problem to co wtedy ??? :|. Jednak filtr na słowa gta by się zdał [;. Albo nadal tępić tak jak zazwyczaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Też jestem za pomysłem blokowanie pisania nowych tematów osobom które nie przekroczyły np. magicznej bariery 50 postów (więcej nie trzeba). Nowa osoba i tak ma liczbe startową 0 - wiec dlugo jej zajmie nabicie 50 postów. Są dwie możliwości. Albo doceni wiedze zawarta na forum i poszuka odpowiedzi, albo zrezygnuje z naszego forum. Dobrze by było uprzedzić jakimiś dużymi literkami w czasie tworzenia konta o takie regułce. 1509195[/snapback] Pozwole się z tobą nie zgodzić, np na oślej raczej nie zda to egzaminu, gdyż tam praktycznie można się pytać o wszystko (prawie) Co do 50 postów to chmmmmmmmm jest to jakiś sposób, ale czy ja wiem, zacznie się w tym momencie ich sztuczne nabijanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 po czesci racja z tym sztucznym nabijaniem bo widze juz posty skladajace sie z max 4 wyrazow wnoszace niewiele do tematu. a nowi przeciez pojawiaja sie z konkretnym problemem. szkopul tkwi w nieznajomosci regulaminu badz (powiedzmy glosno) bezdennej glupoty i nieumiejetnosci czytania ze zrozumieniem. blokada pisania na grach/oślej dla newbie i starzy wyjadacze rozumiejacy sens forum zakladajacy odpowiednie tematy i po grzybkach. ewentualnie jakies formy podan na pw o zalozenie tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 To może jako strone startową zróbmy regulamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT Miałeś skończyć. Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT Miałeś skończyć. Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin. 1509764[/snapback] Moze bedziesz Paranoik robil wyliczanke, na kogo padnie tego bum :arrow: ban z forum :wink: Co do samych pomyslow, kazdy ma jakies wady... Chyba nie znajdziemy sposobu na "Poczatkujacych uzytkownikow", porzadek bedzie tylko zalezal od ich kultury i od wysilku moderatorow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...