Gość on23warszawa Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 czytam i robi mi sie neidobrze wiekszosc komentarzy napisana jest przez dzieciaki ktore nie moga zaistniec nigdzie indziej wiec postanowily dac o sobie znac tutaj piszac bzdurne czesto wypelnione wulgaryzmami k omentarze dlatego uwazam ze , jezeli istneije taka mozliwosc, powinna byc narzucona koniecznosc logowania sie przed wpisaniem jakiegokolwiek komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 bedzie krotko, ale tresciwie: popieram wymog logowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ja tez [ciach!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 to co sie dzieje zazwyczaj w komentarzach przeraża..... przeciez to było poruszane juz z pół roku temu, i padła decyzja ze będzie logowanie przy komentarzach....i odbyt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Logowanie pojawi sie już niedlugo ;] Takze mocno popieram ten pomysl. Dobrze by było, gdybym bedąc zalogowany na forum, nie musialbym tego robic ponownie w newsach. Takie jedno logowanie do forum i newsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak najbardziej za, przez tych kretynów w komentarzach poziom serwisu jest w oczach nowoodwiedzajacych tak niski, ze pewnie odechciewa im sie zagladac na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A ja mam takie pytanie : Po jakiego grzyba te komentarze tam są ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A ja mam takie pytanie : Po jakiego grzyba te komentarze tam są ? 1536034[/snapback] żeby helmunt mógł skomentowac nowe techniki lowienia :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A ja mam takie pytanie : Po jakiego grzyba te komentarze tam są ? 1536034[/snapback] Coś takiego jak onet... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Coś takiego jak onet... :lol: 1536090[/snapback] i bravo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 filipinka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A ja mam takie pytanie : Po jakiego grzyba te komentarze tam są ? 1536034[/snapback] Kurde nie kapuje jakie komentarze :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 komentarze na stronie głównej Tweak.pl (ja sie skapnąłem dopiero po 5 min :D) oto jeden z nich : surix - 08.07.05, 01:08 [ciach!] wam w dupe NV rulaaa i internet tez rulaa i przez takich wieśniaków Tweak.pl traci w oczach internautów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wedlug mnie mozna by te komentarze spokojnie wywalic (jesli sie da) bo nic kompletnie nie wnosza . Po kiego grzyba komentowac newsy ? Od tego jest dzial nowosci na forum i tu sobie mozna podyskutowac na ten temat . A jak widze komentarze w stylu "pierwszy" , albo wypowiedzi popleczników NV ATI AMD I INTEL to od razu zbiera mi sie na wymioty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 komentarze na stronie głównej Tweak.pl (ja sie skapnąłem dopiero po 5 min :D) oto jeden z nich : i przez takich wieśniaków Tweak.pl traci w oczach internautów :/ 1536479[/snapback] jestem za logowaniem Ale matoły z tych gości :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Ale przecież ktoś będzie mógł się specjalnie zarejestrować i dalej pisać takie durnoty. Chyba, że dostanie bana za nie odpowiednie wyrażanie się w komentarzach pod newsami. A co d surix'a to na forum jego wypowiedzi są troche na wyższym poziomie. Edytowane 8 Lipca 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ale przecież ktoś będzie mógł się specjalnie zarejestrować i dalej pisać takie durnoty. Chyba, że dostanie bana za nie odpowiednie wyrażanie się w komentarzach pod newsami. A co d surix'a to na forum jego wypowiedzi są troche na wyższym poziomie. 1536570[/snapback] zapewne dlatego ze wyrzuci z siebie jad wlasnie w komentarzach poza tym mysle ze wielu z tych uosi ktorzy zasmiecaja komentarze ma laczas stale .. wiec ban na IP w miare mozliwosci ewentualnie na nicka tudziez blokada niecenzuralnych slow.. az do skutku zeby zniechecic tych kretynow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja myśle, że forma komentarzy zostanie taka jaka jest teraz, bo wiele osób wchodzi na główną często tylko po to aby poczytać sobie jakie to bzdury wypisują niektóre ćwoki w komentarzach. I w ten sposób liczba odwiedzin strony rośnie. Zresztą jakiś miesiąc temu napisałem do Liska maila z zapytaniem czy zamierza coś z tym zrobić, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja myśle, że forma komentarzy zostanie taka jaka jest teraz, bo wiele osób wchodzi na główną często tylko po to aby poczytać sobie jakie to bzdury wypisują niektóre ćwoki w komentarzach. I w ten sposób liczba odwiedzin strony rośnie. 1538077[/snapback] Przykład tu: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Z jednej strony źle ale z drugiej dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Oc-serwis (PCArena.pl) i Pclab.pl juz mają negatywną opinie o tweak`u. Traci to forum popularnosc. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jeszcze żaden administrator czy moderator sie nie wypowiedzial. Szkoda, bo chcialbym poznać ich opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Pewnie mają zakaz wypowiadania się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Uważam, że dobrze by było zrobić tak, że konto tu, na forum, jest jednocześnie kontem do newsów. I za bzdury i pisanie pierwszy ban. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Oc-serwis (PCArena.pl) i Pclab.pl juz mają negatywną opinie o tweak`u. Traci to forum popularnosc. :( 1538145[/snapback] Szczerze? Leję na ich opinie. Z tym, ze forum traci popularność to bym polemizował. Jak mi sie wydaje to do tej pory jest najwieksze, ma kilku znakomitych ekspertów w roznych dziedzinach, duze archiwum i dobra moderację. Mnie sie tu podoba. EDIT Uważam, że dobrze by było zrobić tak, że konto tu, na forum, jest jednocześnie kontem do newsów. I za bzdury i pisanie pierwszy ban. 1538154[/snapback] Proponowałem to w swojej pierwszej wypowiedzi. Edytowane 9 Lipca 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Moim zdaniem to wystarczy się pozbyć surixa i wszystko powinno wrócić do normy. Bo to w szczególności on napędza machinę tych durnych komentarzy. Kto wie gdzie on mieszka? Może by mu tak zrobić wjazd na chate? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zamiast surix przeczytalem "Sofix" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) przydałoby sie coś zrobić z tymi kometarzami * albo wyrzucić je wogóle i dac możlwiośc wypowiadania sie o nich w jakimś dziale na forum (naprzykład w nowościach) *albo wogóle nie dawać ;] *albo zrobić logowanie i jeszcze modera który bedzie sie tym opiekował bo jak ktoś normalny chce sobie poczytać komentarze i widzi naprzykład coś co napisał surix to ehh... szkoda słów lub komety w stylu "pierwszy", "drugi", "sto dwudziesty ósmy", "obciągam z połykiem" wołają o pomste do nieba Edytowane 9 Lipca 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) No dobra logowanie jedno, ale i tak będą pisac głupoty i przeklinania będzie pełno. Kasacja lub bany powinny być zastosowane. Możecie mi dać ten przywilej, ja zrobię czystke. Nie beda sie inne serwisy smiac z poziomu tweaka. Edytowane 10 Lipca 2005 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Logowanie lub usunąć narazie komentarze wogule. Lub komentarze na forum jak pisali poprzednicy. Ten temat już był wiele razy poruszany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...