adrianie Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 mógłbyś mi wysłać ten plik cdrom.sys z 5600 na PM'a ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Coraz mniej mi się to podoba(5728). Po kilku minutach od włączenia torrenta odcina mi całkowicie internet i pomaga tylko restart. W poprzednich buildach było wszystko ok. Update. Zmieniłem sieciówke i póki co jest dobrze. Edytowane 27 Września 2006 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 To prawdopodobnie zabezpieczenia przed Piractwem :) ms sie stara ale gdy tylko wyjdzie pelna vista to po kilku dniach bedzie juz tak z crackowana ze ani sladu nie zostanie po zabezpieczeniach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasiek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 @Plum o co Ci chodzi.ja mam ta wresje juz i sciagam i torrentem i emulem i normalnie ze stronek i jakos niewidze zeby cos sie dzialo.cos musi u ciebie byc nietak albo wersja jakas do dup.... Jakie zabezpieczenie przed piractwem??co wy tu jakies teorie wymyslacie.eh czassami rece opadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Ja mam problem z wersjami x64, ostatnio próbowałem zainstalować wersje 5600, teraz 5728 i jest to samo, windowsowi brakuje sterowników do napędu CD/DVD, i prosi o ich podanie. Nie wie ktoś skąd takie moge ściągnąć, albo co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jak rece opadaja jak czytalem ze jak sie sciaga mulem to po sciagnieciu emule nie widzi plikow mp3 avi itp zip ponoc normanie sciaga. tak czytalem a jak to wyglda w teori to nie wiem nie uzywam ani mula ani torrenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Ponawiam pytanie czy ktoś nie mógł by mi podesłać plik cdrom.sys z Windows Vista RC1 5600 x64 kolega "Plum" podesłał mi linka z plikiem i z forum na którym przeczytałem że jest to plik do x86 wersji systemu "Above link is for x86 cdrom.sys. Make sure not to use it with x64 version of vista" Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Wysłałem Ci też wtedy linka i jak byś się trochę wysilił i wszedł na tą stronę to byś znalazł tam również plik dla wersji x64 Edytowane 27 Września 2006 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Nie zauważyłem że temat ma kilka stron :lol: sorry za pomyłkę :-P Wszystko śmiga jak powinno. THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jakis piekny virus zjadl mi system znaczy viste musialem robic format. Zainstlowalem na nowo 5728 mysle a noz norton zadziala ale oczywiscie nie dziala i to tak nie dziala ze przez jego instalacje bylem bliski kolejnego formata ale jakos go wywalilem lecz nadal jakies jego resztki blakaja sie po systemie i czasem daja o sobie znac a to wyskoczy jakis komunikat z nortona a to ze chce cos zablokowac :? ogolnie wielka lipa mysle sobie jakis atyvir musi byc klikam link w centrum zabezpieczen otwiera sie ladnie stronka ms tam kolejny link tym razem juz do antyvirusa oczywiscie klikam co to by go zassac az tu nagle spogladam i widze wielki tlusty napis TRIAL!!!!!!!! ze nie cierpie miec czegos co nie bedzie mi sluzyc dluzej niz tego chce licencja i tak pewnie sie skonczy w najmniej oczekiwanym momencie tz w tedy kiedy zalapie kolejnego pieknego virusa badz robala wiec dalem sobie spokuj z atyvirusem. Nudy nudy nudy wiem! zainstaluje sobie fear combat fajna darmowa gra na neta instaluje ladnie pieknie zakladam nowe konto klikam multiplayer pojowa sie lista serwerow z tym ze nie ma zadnego servera mysle o h.. chodzi wiem bankowo na bank nie mam jakiegos patcha nie che mi sie grzebac po necie wiec instaluje americas army (kolejna dobra darmowa gra na neta) psiu i zainstalowane wchodze do gry klikam zaloguj i wdze please wait czekam czekam i czekam i co i wielkie G.... Wyskakuje sprawdz swoje polaczenie z internetem!!! Mysle nic jak jakis glupi firewall visty sru centrum zabezpieczen wylacz firewille ok ladnie swieci na czerwono ze nie dziala i jest disable wiec odpala ponownie americas army i co i dalej to samo!!! reset napewno cza uruchomic ponownie kompa. restart ladnie wszystko sie wlaczylo ale cos jest nie tak gdzie jest moj task bar visty odpalam go recznie pokazuje sie szare tlo na ktorym powinien byc tak jak mam to ustawione zegar oraz wskaznik uzycia cpu i ram jednak na pasku nic nie ma dodaje recznie zegar lecz zamiast zegara wywietlaja mi sie jakies kuleczka i prostokaty :/ dodaje cos innego to samo!!! no nic bede zyl bez tego i tak zbednego baru. Odpalam gre i jak zawsze to samo (jak zawsze na viscie) czyli wielkie NIC. Dzien pelen wrazen dziekij viscie naszczescie Guild Wars dziala jak powinno firefox tak samo oraz winamp wiec nie ma tragedi. A antyvirusa AA feara i task baru nadal nie mam :/ dziekuje za uwage jak widac do visty cza miec jak narazie sporo cierpliwosci czekamy na rc2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 A działają wam filmy w czymś innym niż MediaPlayer? Bo mi niebardzo. Czarne tło moge sobie tylko oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 A kodeki zainstalowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zainstalowałem ffdshow, w MediaPlayerze wszystko gra a w innych playerach nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) mi dziala jeszcze winamp znaczy on odtwarza filmy zawsze na xp uzywalem media player clasic z matrosca pack a teraz musze uzywac windows media playera i mam zianstalowanego najnowszego klite packa narazie nie ma tragedi poczekamy moze wyjdzie jakis nowy media player clasic albo chociaz allplayer :/ Edytowane 28 Września 2006 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jak rece opadaja jak czytalem ze jak sie sciaga mulem to po sciagnieciu emule nie widzi plikow mp3 avi itp zip ponoc normanie sciaga. tak czytalem a jak to wyglda w teori to nie wiem nie uzywam ani mula ani torrenta.W teori... Aż po wersje 5600 wszystko jest OK z tym, że nie widać katalogu c:\e mule\incoming ani temp... Pliki zapisują się gdzie indziej mimo że taka ścieżka wyświetla się w programie. Sposób: znaleźć prawdziwy katalog zapisu (mi się udało ale nie jestem w stanie go podać ponownie bo zrezygnowalem z usług visty) albo zmienic katalog zapisu... To raczej nie kwestia zabezpieczeń przed piractwem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Mam pytanko, jaką tworzycie partycję (chodzi mi o wielkośc), żeby Vista wam normalnie działała ?? I jeszcze jedno, ile zajmuje GB na dyskaczu :D ?? Edytowane 29 Września 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ja mam viste na partycji 20gb i smiga bez problemowo u mnie wersja x86 5728 zajmuje ponad 7 gb :/ ale system jest tego wart chociaz po kilku dniach instalacjach gier i programaow powoli zaczyna sobie nie radzic i wychodza nie dopracowania ale ogoleni jest bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ja mam viste na partycji 20gb i smiga bez problemowo u mnie wersja x86 5728 zajmuje ponad 7 gb :/ ale system jest tego wart chociaz po kilku dniach instalacjach gier i programaow powoli zaczyna sobie nie radzic i wychodza nie dopracowania ale ogoleni jest bardzo dobrze.Zdefragmentuj partycje z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 U mnie nie uruchamia sie systemowy defragmentator. Jak temu zaradzic? PS. Sorry za brak polskich liter, ale klawa mi siadla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 u mnie to samo, WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Sprawdzcie wersje działajacą z wiersza poleceń defrag.exe c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 SGJ jak zawsze nie do złamania, z wiersza poszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasiek Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Mi z instalkami zajmuje nieclae 8,4gb.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 eh chciałem sobie zainstalować na partrycji z windą pod spi ala ma 3.5 gb.Obcięty xp ma 450mb a wista 6-7 gb fajnie...już lubie ten system :lol: Eh na co oni zmarnowali tyle miejsca w tym systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 wlasnie zainstalowalem VIste Rc1 i teraz nie wiem ktore programy moge instalowac i beda dzialaly, bo nigdzie nie moge znalezc spisu na necie.... Zainstalowalem sobie Mozille Firefox i obraz w niej skacze :-| POtrzebne sa jakies sterowniki do karty graficznej np: do sciagnalem najnowsze z Guru3d i nie chca sie zainstalowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 eh chciałem sobie zainstalować na partrycji z windą pod spi ala ma 3.5 gb.Obcięty xp ma 450mb a wista 6-7 gb fajnie...już lubie ten system :lol: Eh na co oni zmarnowali tyle miejsca w tym systemie? Na błędy :lol: Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Trzeba poczekać na nLite kompatybilny z Vistą i deczko się ją okroi ;) Edytowane 3 Października 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 h nei wie czeu, ale mam wrazenie, ze ktos tu dostal nowa zabawke i nei umie sie z nia obchodzic ;/ pisalo na techNecie zdaje sie o problemach z vista, zreszta ja testuje kazda nowa wersje i nie zauwazam takich problemow, jakie opisujecie, dziala emule, azureus [ale jako, ze java to zmienia styl aero na zwykly], dc oraz gry, m.in battlefield lacznie z cz.2, Cs i nfs -inne nei wiem, nie sprawdzalem. jedyny blad jaki zuawazylem, to instalator, oraz programy, ktore korzystaja z bazy danych w acces 2007. PS: FF 2beta dziala, szkoda, ze brakuje niektorych pluginow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) dokładnie, coś w tym jest, ja tam siedze na RC1 od czasów wydania i sobie chwalę (na XP właściwie tylko gram) nie mam z nią praktycznie żadnych problemów, ale wiem, że niektóre rzeczy są nie do przeskoczenia - np. nie działa mi kamerka wbudowana w laptopa, muszę czekać na stery :| ale jak komuś "skacze obraz" w Firefoxie i do systemu zabiera się od [gluteus maximus] strony to tak jest Edytowane 3 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Vista RC2 ma być w piątek, build 5743. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...