Gość [RONIN] Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam problem ze zmianą avatora (wystepuje błąd). Obrazek przepisowy. Dlaczego tak jest? Błąd forum? Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nie działa, zavader sprawdzał i stracił avatar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No sprawdził... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 B) faktycznie avatary nie działaja tylko z tego względu, że forum straciło swoją nazwę i baza jeszcze nie została przystosowana. Po akceptacji nowego numeru IP przez NASK, wszystko będzie w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 B) faktycznie avatary nie działaja tylko z tego względu, że forum straciło swoją nazwę i baza jeszcze nie została przystosowana. Po akceptacji nowego numeru IP przez NASK, wszystko będzie w normie. 1576359[/snapback] Ale dziwne, bo w poniedziałek rano jeszcze można było zmienić avatara a teraz już nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To fakt, ale później coś się sypneło i po dodawaniu/zmianie avatarów. Po weekendzie powinno już wszystko wrócić do normy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja mam nadzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Już wszystko jest OKI, jak widać z resztą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja to zauwazylem wczoraj wieczorkiem :wink: SPAWN nie jest tragiczny :wink: ....ot sie wlaczylo - dlaczego nie ma tematu o komiskach??? chyba trzeba cos z tym zrobic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja to zauwazylem wczoraj wieczorkiem :wink: 1579138[/snapback] Wczoraj wieczorkiem miałem "rozłożony" na części pierwsze komputer więc nie mogłem być na forum. Jeśli chodzi o jakiś temat o komiksach to jestem za :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blast3r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dalej nie moge zmienic avatara z komputera... btw. jest/bedzie opcja wrzucania avatara z http ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A czemu Cie to dziwi? Wczesniej juz bylo kilka razy mowione, ze mozliwosc zmiany avatara bedzie najwczensniej w przyszlym tygodniu. Mozna z http- tylko poczekaj troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blast3r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A czemu Cie to dziwi? Wczesniej juz bylo kilka razy mowione, ze mozliwosc zmiany avatara bedzie najwczensniej w przyszlym tygodniu. Mozna z http- tylko poczekaj troche :P 1580271[/snapback] Już wszystko jest OKI, jak widać z resztą :) 1579133[/snapback] Troche zglupialem :), ale skoro po weekendzie to czekam :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Przed zmianą avatara zacznijcie od wyczyszczenia cache'u przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...