Skocz do zawartości
Pitur

Nadal tragiczny dostep do tweak.pl..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od wielu juz dni moge "noralnie" przegladac serwis tweak.pl jedynie.. nad ranem. Np. dzis probuje sie tu dostac od poludnia (siec TPNet, okolice Warszawy). W tym samym czasie zdazylem w drugim oknie przejrzec strony z niemal calego swiata (w tym Afryka Pd., Australia, New Zealand, itd). Pakiety "grzezna" wciaz na tym samym wezle co przedtem. Sredni czas "przejscia to: 8-10 sekund. Wlasnie udalo mi sie przejrzec newsy, oraz czesc tytulow Hardware na Forum. I napisac ten wpis. Teraz sie bedzie "wysylal".. Za to wszystko pragne podziekowac publicznie nieocenionej manufakturze p.n. Telekomunikacja Polska - Internet. Kochajmy monopole, a one nas juz "urzadza" :evil: ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajac zycie po tym ze powiem ze narazie jest ok to zapewne cos sie spieprzy ....... ale ok narazie jest ok

ale kiedys przekonalem sie ze moze byc zle .... wtedy servis naprawde sie wlokl oj strasznie ........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mialem sie wytlumaczyc:

RAM nie dotarl - jak zawsze [gluteus maximus] dal jedyny i nieodzalowany dystrybutor "trudnych" rodzajow pamieci (potrzebujemy low-profile registred ecc SDR z certyfikatem zgodnosci z serverworks ;) czyli WILK

Z tego co udalo mi sie dowiedziec jutro ma byc juz na 200 procent bo wyslali tym razem w ten piatek napewno przesylke. Pozostaje mi wierzyc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mialem sie wytlumaczyc:

RAM nie dotarl - jak zawsze [gluteus maximus] dal jedyny i nieodzalowany dystrybutor "trudnych" rodzajow pamieci (potrzebujemy low-profile registred ecc SDR z certyfikatem zgodnosci z serverworks ;) czyli WILK

Z tego co udalo mi sie dowiedziec jutro ma byc juz na 200 procent bo wyslali tym razem w ten piatek napewno przesylke. Pozostaje mi wierzyc ;)

Wiara czyni cuda

i co jest ten ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajac zycie po tym ze powiem ze narazie jest ok to zapewne cos sie spieprzy ....... ale ok narazie jest ok  

ale kiedys przekonalem sie ze moze byc zle .... wtedy servis naprawde sie wlokl oj strasznie ........

u mnie chodzi CUDOWNIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam net z dialogu i zawsze mi się tweak szybko ładował (nawet przy połączeniu na jednym kanale - 64kbps). Także nie mam żadnych zastrzeżen :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi