Pitur Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Witam, Od wielu juz dni moge "noralnie" przegladac serwis tweak.pl jedynie.. nad ranem. Np. dzis probuje sie tu dostac od poludnia (siec TPNet, okolice Warszawy). W tym samym czasie zdazylem w drugim oknie przejrzec strony z niemal calego swiata (w tym Afryka Pd., Australia, New Zealand, itd). Pakiety "grzezna" wciaz na tym samym wezle co przedtem. Sredni czas "przejscia to: 8-10 sekund. Wlasnie udalo mi sie przejrzec newsy, oraz czesc tytulow Hardware na Forum. I napisac ten wpis. Teraz sie bedzie "wysylal".. Za to wszystko pragne podziekowac publicznie nieocenionej manufakturze p.n. Telekomunikacja Polska - Internet. Kochajmy monopole, a one nas juz "urzadza" :evil: .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No u mnie tweak.pl też nie ładuje się zbyt szybko :/. Coś się pogorszyło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 tez mi lipa chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Choć niekoniecznie. Możliwe że u mnie sięć się za bardzio przeciąłżyła. Bo teraz jest git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 U mnie tweak tylko w nocy chodzi jak burza ....A w dzien to roznie bywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a mi czasami w nocy codzi szybko, męczy mnie już łądowanie się forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Będzie lepiej, tyle moge powiedziec... cierpliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 U mnie najlepiej jest 5,6 wtedy nikt nie chodzi po necie więc wwszystko chodzi ładnie a wieczorkiem to koszmar. Lisek trzymam cie za słowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 dale chodzi jak krew z nosa , czasem klikam i inc sie nie dzieje ? kiedy bedzie lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 U mnie tweak tylko w nocy chodzi jak burza ....A w dzien to roznie bywa...u mnie podobnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 U mnie sie poprawilo i teraz chodzi ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 znajac zycie po tym ze powiem ze narazie jest ok to zapewne cos sie spieprzy ....... ale ok narazie jest ok ale kiedys przekonalem sie ze moze byc zle .... wtedy servis naprawde sie wlokl oj strasznie ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 W poniedzialek bedzie dorazna poprawa - dodatkowe pol giga ramu powinno w godzinach szczytu umozliwic wieksze obciazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 milo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Jak u mnie to różnie chodzi. Nie wiem czy tu chodziło o przeciążenie waszego serwera ale już podwieczór to chodzi wyśmienicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 A mialem sie wytlumaczyc: RAM nie dotarl - jak zawsze [gluteus maximus] dal jedyny i nieodzalowany dystrybutor "trudnych" rodzajow pamieci (potrzebujemy low-profile registred ecc SDR z certyfikatem zgodnosci z serverworks ;) czyli WILK Z tego co udalo mi sie dowiedziec jutro ma byc juz na 200 procent bo wyslali tym razem w ten piatek napewno przesylke. Pozostaje mi wierzyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A mialem sie wytlumaczyc: RAM nie dotarl - jak zawsze [gluteus maximus] dal jedyny i nieodzalowany dystrybutor "trudnych" rodzajow pamieci (potrzebujemy low-profile registred ecc SDR z certyfikatem zgodnosci z serverworks ;) czyli WILK Z tego co udalo mi sie dowiedziec jutro ma byc juz na 200 procent bo wyslali tym razem w ten piatek napewno przesylke. Pozostaje mi wierzyc ;) Wiara czyni cuda i co jest ten ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A u mnie tweak chodzi 24 na dobe jak burza. Serio Serio... stronka szybciejmi sie wczytuje niż np. wp.pl (a dodam ze z wp mam transfery nawet do 500 i wiecej kb/s np. gry. wp. pl) czyli fajo tweak huuula all git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 u mnie tez nie ma zazwyczaj problemow, ale pora faktycznie ma znaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 u mnie na kablowce wszystko ok.... tyle ze dzisiaj od rana tylko netu nie bylo... ale juz ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 proponuje zainstalować nową operą 7 chodzi szybciej od ie i nie czeka sie przy powrocie na porzedino oglądaną stronę polecam forum tweak pzreglądam tylko operą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 znajac zycie po tym ze powiem ze narazie jest ok to zapewne cos sie spieprzy ....... ale ok narazie jest ok ale kiedys przekonalem sie ze moze byc zle .... wtedy servis naprawde sie wlokl oj strasznie ........ u mnie chodzi CUDOWNIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tez nie narzekam, chodzi tak jak zawsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja mam net z dialogu i zawsze mi się tweak szybko ładował (nawet przy połączeniu na jednym kanale - 64kbps). Także nie mam żadnych zastrzeżen :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 a u mnie sie poprawiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 U mnie smiga jak nalezy, niezaleznie od pory dnia czy nocy :P:P:P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ja mam modem i raczej bez większych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja na modemie czasami mam problemy, ale to raczej wina tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 U mnie smiga jak nalezy, niezaleznie od pory dnia czy nocy :P:P:P:P:P:P No a na moje forum tak nazekałeś, jakie to wolne itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no faktycznie chodzi wolno jak cholera .Dopiero rano tak do 9 chodzi normlanie a mam stale łacze.Kurde pamietak jak tez kedys tak chodzile ale sie poprawilo a teraz znow to samo (moze jeszcze troche ramu :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...