ojejku Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Byłem w MM we Wrocku. Tragedia 96.60 GTL :| Oczywiście nie wziąłem, rozbój w biały dzień. Taniej by było nawet jakby draak mi kupił i wysłał LOL. Załatwie sobie od kogoś innego ;) P.S. a tak mnie kusiło jak ją trzymałem w łapie... ehhh ;d pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 kurde wkurza mnie czasami jak ktos do mnie napisze na gadu, gra wychodzi do win, potem jak wracam do gry to dziwek jest, ale nagle blad i pograne... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Przed kupnem gry muszę się upewnić jednej bardzo ważnej kwestii, z uwagi że jestem skazany na takie sobie łącze (radiówka). 1) Jak gra reaguje na duże pingi, rzędu 100-150 lub nawet większe. 2) Czy w przypadku lagów szarpie tylko samochodami przeciwników tak jak w TRD2, czy także kierowanym. 3) Czy jakość łącza ma poważny wpływ na rozgrywkę online, wywalanie z serwów itp. Oraz z nieco innej beczki: Jak wyeliminować denerwujące szarpanie, "wpadanie w rezonans" kierownicy podczas jazdy po prostej? (kierownica Logitech WingMan Formula Force GP (Czerwony)) Sprawdzałem wychylenia i wszystko jest w normie, nie ma jakiś nagłych przeskoków, wartości wychyleń niezależnie od położenia są stabilne. Edytowane 18 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Sewer, na jakich catalystach grasz w GTL'a? Te 5.12 coś nie teges u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Witka. Panowie, o co chodzi z tymi pucharami, cały czas mi sie brąz trafia, a zajmuje pierwszą pozycje, co trzeba zrobić by dostać złoto? Skąd pobraliście najnowszego patcha? W Wawie na giełdzie GTL kosztuje 79zl, jakby ktoś nie chciał przepłacać. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm, ja za 1sze miejsce dostałem puchar "platynowy"... dziwne. Patch: http://www.gtlegends.com/news_en.php?news=20051128 Edytowane 18 Grudnia 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tryb online to z patchem 1.1 32 osoby. W GTR nie było cudów, tu też się ich nie spodziewam (warpy, wywalanie z serwerów to chleb powszedni dobrych serwerów z niemieckiej ligi GTR). Na początku mamy miniaka i lancię (tą z mojego screena). Mini to idealne autko do poznania idealnej linii na torach, lancią się driftuje, że ho ho! Mateusz, w takim razie czekam do wtorku, może lcs i ojejku też już będą mieć GTL i pojeździmy wspólnie :D co do mini i lanci to miales na mysli jakis tryb gry czy w ogole nie mozna niczym innym pojezdzic poki sie nie odblokuje/ zdobedzie innych "bolidow"? Nie ma jakiegos truby gdzie jezdzisz czym chcesz odrazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Jest. Możesz u dealera pojeździć na próbę niemal każdym autem z gry (oprócz bonusowych np forda gt, merola 300sl). Ale na początku trybu dla 1 gracza jest lancia i mini. Resztę musisz sobie kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ja tam jestem leniwy, nie grywam zbyt czesto wiec cos dla tak samo leniwych jak ja, ktorzy chca miec od razu wszystko cheat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 i potem takich jak ty widze na serwerze online jak nie potrafia opanowac ani toru ani tym bardziej auta jakegos mocnego co sobie czitem odblokuja!! przecz z cziterami ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 i potem takich jak ty widze na serwerze online jak nie potrafia opanowac ani toru ani tym bardziej auta jakegos mocnego co sobie czitem odblokuja!! przecz z cziterami !haha jak ktos nie umie to nie gra online z zywymi przeciwnikami :) ja nie gram, mam to tylko dla uzytku domowego, po prostu od czasu do czasu chce sobie czyms ciekawym pojezdzic a nie tylko mini czy fiatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 CHEAT nie działa bo jest pusty. Zapodaj jeszcze raz tego CHEAT'a bo nie moge sobie dać rady z tą grą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Jestem po pierwszym wyścigu miniakami, qrcze gierka wymiata, łatwe samochody np. mini są łatwiutkie do opanowania, trudne jak 911 są cholernie trudne. Bardzo fajny kompromis, symulacja a jednak bardzo przystępna, widok z kabiny nie jest jedyny, nie ma głupich rund honorowych itp. Z uwagi na moje takie sobie umiejętności, oraz chęć szybkiego odblokowania tras i samochodów jeżdżę na amatour z ułatwień jedynie automatyczne sprzęgło i jest fajnie, choć wkuża mnie nieomylne, drętwe i nieagresywne AI, nic tylko wyścigi księgowych (zresztą jest to logiczne, jeździ się w naszych czasach zabytkowymi wozikami wartymi miliony dolców, zdobycie części graniczy z cudem a sponsorów nie ma). Grafika jest całkiem ładna nie odbiega od takiej np. TRD2005, tekstury wyraźne, odblaski wręcz genialne, tory tylko trochę zbyt sterylne. Inna sprawa to wymagania, a raczej nie równe obciążenie kompa nieco dezorientujące w doborze ustawień, ostatecznie ustawiłem 1024x768 aa pełne detale, z samochodami przeciwników na śr. i małymi cieniami (plama pod samochodem wygląda wg. mnie o wiele lepiej niż to schodkowane coś, którego przy jeździe z kokpitu i tak nie widać a zabiera połowę klatek) jednakże w zasie wyścigu na torze monza framerate potrafi spaść do 20, podczas gdy dwie sekundy wcześniej było 80 :( Edytowane 19 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Panowie , jak z wydajnością ? Ile fpsów w 1024 przy włączonych bajerach i AA4 i AF8 ?? Są zacięcia ? Coś czuje , że niedługo kupie bo nie wytrzymam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 kurde, zly okres na takie zakupy ale chyba sie dzisiaj nie powstrzymam i wpadne przy okazji do empiku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 W 1024/AAx4/AFx8 będziesz mieć płynną grę, wg frapsa śr. ok 50fps, jednak faktycznie jak radził Mateusz warto obniżyć cienie. Ja gram w 1280/AAx2/AFx8 i jest b. płynnie, jednak liczę na to, że mój nowy potworek pozwoli na grę w 1280/AAx6/AFx16... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 No do mnie dzisiaj już paczka idzie ;) 75+przesyłka... To jest śmiechu warte, że muszę z innego miasta zamawiać i jeszcze 15 zł oszczędzam :o LOL. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ja dzisiaj zawitalem w empiku i instalacja zakonczona. wlasnie troche pogralem i nie moge sobie poradzic z dwoma sprawami. Jak do cholery wylaczyc skrety glowy kierowcy podczas skrecania, chce miec statyczny obraz i za cholere nie moge znalezc opcji za to odpowiadajacej a po drugie przestal mi w pewnym momencie dzialac klawicz odpowiadajacy za zmiane widoku, nie wiem czy cos przestawilem ale pomimo iz klawisz jest ustawiony w opcjach to nie dziala ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ja dzisiaj zawitalem w empiku i instalacja zakonczona. wlasnie troche pogralem i nie moge sobie poradzic z dwoma sprawami. Jak do cholery wylaczyc skrety glowy kierowcy podczas skrecania, chce miec statyczny obraz i za cholere nie moge znalezc opcji za to odpowiadajacej a po drugie przestal mi w pewnym momencie dzialac klawicz odpowiadajacy za zmiane widoku, nie wiem czy cos przestawilem ale pomimo iz klawisz jest ustawiony w opcjach to nie dziala ... Jest taka opcja co wyłącza obrót głowy na zakrętach. To jest w tych opcjach na dole gdzie jest napisane , że grafika wymaga 256MB Zobacz na samym dole i tam powinien znajdować się suwak i przestaw go na lewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) dzieeeki :) nie wpadlem na to ze pokazywanie wierzcholkow ma cos wspolnego z ruchami glowa kierowchy lol. w macie tak ze po jakims czasie kamery nie chca sie zmieniac? Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 już mam przecieki od Świętago Mikołaja co ja , stary koń znajdę pod choinką ;) btw: miło , że ta gra w pełni wykorzystuje Track IR. Oto demo: http://www.naturalpoint.com/trackir/03-enh...gt-legends.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 dzieeeki :) nie wpadlem na to ze pokazywanie wierzcholkow ma cos wspolnego z ruchami glowa kierowchy lol. w macie tak ze po jakims czasie kamery nie chca sie zmieniac?Zauważyłem że w pitstopach kamera nie działa jak powinna i lepiej jej nie ruszać, bo potrafi się już na torze skaszanić, np przyblokować widok ze zderzaka. Z innych bugów zauważyłem że wskazania wyświetlanych liczników różnią się od wskazań tych na tablicy rozdzielczej, oraz że paliwo kończy się zawsze w tym samym miejscu toru, niezależnie od samochodu, ale to drobiazgi. Co do strony symulacyjnej to jest to majstersztyk, nie wiem co oznaczają terminy 6DOF, czy Track IR, ale jeździ się dokładnie jak prawdziwym wozem, najlepiej można to poczuć w fiacie abarth, który właściwie nie różni się w prowadzeniu od stuningowanego bobka, którego miałem okazję katować (w końcu to maluch przed faceliftingiem ;) naprawdę niesamowite wrażenie :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 @M4TEUSZ, nie chc robic zbyt dużego OT ale na stronie którą podałem wyżej masz wszystkie informacje o tym produkcie. W skrócie zakładasz na głowę czujniki położenia głowy a czytnik nad moniterm je śledzie. W grze możesz się oglądać na boki obracając lekko głowę w danych kierunki, przysunąc do kierownicy lub podwyższyć sobie fotel podnosząc krzesło na którym siedzisz. Te same fukcje możesz robić klawiaturą lub HAT na joyu ( w symulatorach lotniczych) ale jest to mniej wygodne. Więcej info na PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ten bug z kamera byl tez w gtr o ile dobrze pamietam a o co chodzi z tym track IR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 I przyszła do mnie ;) Tylko nie zagram bo tutaj nie mam dvd ;( ehh pogramy dopiero ~nowego roku. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 No, jestem zadowolony- AAx6,AFx16 max@1280x1024 i non- stop niezależnie od ilości aut 60fps (v-sync on ;)). Tak to da się jeździć :) PS. Rozumiem, że po Świętach, w trakcie planujemy jakieś wspólne ściganko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) No, jestem zadowolony- AAx6,AFx16 max@1280x1024 i non- stop niezależnie od ilości aut 60fps (v-sync on ;)). Tak to da się jeździć :) PS. Rozumiem, że po Świętach, w trakcie planujemy jakieś wspólne ściganko? Ta, już sie nie mogę doczekać :) Jeszcze mój radzio sie tego domaga :P BTW. wyczytałem w instrukcji, że można wrzucać swoje mp3 i słuchać podczas jazdy :D wolę ryk silnika :P Takie gry jak ta (czyli tworzone z pasją) są cudowne i warte każdej zł. pozdro. Edytowane 23 Grudnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 jak bedziecie online to wlazcie na czacie na kanal ( POL ). zawsze mozna sie spotkac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam. Dzis odpalilem gre z kumpem co by sobie razem pograc, mamy wersje 1.0 i straszne problemy i wywala bląd z aplikacja GT legends po okolo 30 secundach, nie wiem jak temu zaradzic , na poczatek zapodam patcha 1.1 mam nadzieje ze to cos pomoze. Moze ktos z was mial takie problemy i wie jak temu zaradzic, moze cos zle robimy w czasie stawiania konta? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 zaczalem miec takie jakby cofniecia podczas jazdy tak jak czasami bywa w fpp jak serwer jest zle skonfigurowany. pozatym nie podobaja mi sie uszkodzenia, za twarde sa te samochody chyba ze sie da gdzies cos inaczej ustawic edytujac plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...