Carson Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ja gram na myszce, semi-pro, i lambo (setup po tuningu) max co narazie wykrecam to 1.41.1xx :D ale bez kiery to nie jest gra, o ile myszka sie jeszcze nawet fajnie skreca o tyle "cyfrowy" pedal gazu i hamulcow jest do [gluteus maximus] max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) No jasne draak'u że ~1:35 a na setupie na bank ~1:30, zresztą Karas Wam napisał :P. Wrzuciłem filmik z replay'a murcielago ;) prowadzi się go genialnie, drugie okrążenie i 1:38s coś czas.. właśnie z tego filmiku... Plik waży ~15mb. http://rapidshare.de/files/26801634/gtr2demo.avi.html Lusterka wyłączone bo to replay :P. Jak widać na nim ghost z poprzedniego kółka gdzie nie gdzie był lepszy ;) A i na zakretach zdejmowałem nogę z gazu, więc te 1:35 Karasa jak najbardziej realne ;) [OT] P.S. aha jak ktoś ma ochote to może odwiedzić ojejku.ovh.org, tam jest projekt, który robiłem na jeden kurs na zaliczenie, na uczelni. Jest on tam w wersji alpha, bo niestety nie mam aktualnych skryptów, które leżą u kolegi na dysku... tylko te wczesne 2 miesiące przed oddaniem :P. Dlatego proszę się nie dziwić że tam dużo rzeczy nie działa.. :P A jeszcze na ovh nie ma wkompilowanego mysqli w php i trzeba przerabiać wsio :/ Do działu prezentacji nie będę wrzucał bo nie ma czym się chwalić. Chciałem tam wrzucić film, ale jak to na darmowym hostingu transfery ograniczone w pi...du. Aha trochę się wzorowałem sr.pl, jeżlei chodzi o opcje zarządzania... ale to nie była strona dla celów marketingowych ;). Oczywiście projekt bd,layout i cała reszta moja... Aha polecam Operę i rozdzielczość 1280x1024 ;) jeżeli menu się nie wyświetliło to odświeżcie, ah to ovh...[/OT] Edytowane 24 Lipca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Fajna ta Twoja strona ojejku :) Może się nam przydać, jak już wyjdzie full GTR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 takie fajne czasy macie a ja sie zawiesilem na ~1,50 ferrari i 1,52 lambo. oczywiscie jazda bez wspomagaczy. fajny jest efekt na kierownicy na prostej startowej jak jedziemy na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) a ja gram na dualshocku i na f550 wyciągnąłem wczoraj 1:46, bez wspomagaczy, właściwie to był z 12 przejazd tego toru, w GTR1 nie grałem :) Viper też daje czadu :D info dla niewtajemniczonych: More Cars ? looking that http://rapidshare.de/files/26620547/Voitures_Bonux.rar.html Open the following .car files : - GameData\Teams\GT\Chrysler Viper Teams\Force One Festina\04032_GT_VIPER.car - GameData\Teams\GT\Ferrari 550 Teams\Wieth\04022_GT_Ferrari_F550.car - GameData\Teams\GT\Lister Storm Teams\Lister Racing\04014_GT_Lister.car - GameData\Teams\GT\Saleen S7R Teams\Vitaphone Racing Team\04005_GT_SALEEN_S7R.car On the "classes=" line add "DEMO, " to the list. For example, with the nr. 5 Saleen that would result in this: classes="DEMO, FULL, 2004, GT_2004, AM, SALEEN, MONZA_2004, VALENCIA, MAGNY_2004, HOCKENHEIM, BRNO_2004, DONI_2004, SPA_2004, IMOLA, OSCHERS_2004, DUBAI, ZHUHAI, CC005, CC003" Then launch the .exe for the car you're adding. All the cars will be visible at the selection menu ingame, but only the one with the exe launched will actually work! Otherwise the game will crash. Edytowane 24 Lipca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Wiemy :P tylko te wozy dodatkowe mają 'prawdopodobnie' nie skończone kokpity ;( także i tak trzeba czekać na full do pełnej satysfakcji :P.. i odblokowanie kilku wspomagaczy. PS. draak dzięki za opinię [; Edytowane 24 Lipca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) @Kucyk daje radę grać na dualshocku? Edytowane 24 Lipca 2006 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Chodziło mi o to: http://img225.imageshack.us/img225/8651/clipboard01zd2.jpg Edytowane 24 Lipca 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Nie no 10min jazdy z setem z RSC i 1:34:6 Mam tylko nadzieje ,ze oni wylacza te helpy ,bo im wiecej gram tym bardziej czuje jakby to byla jakas TOCA3 :P Ponizej zamieszczam repa. Moze ktos bedzie chcial pobic ;) http://www.toya.net.pl/~karas81/files/Barcelona_1346xx.rar Edytowane 24 Lipca 2006 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 no niezly przejazd ;) Karas z jakiej kiery korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Z tej co draak czyli Momo Force :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Ale moja jakaś taka bardziej kwadratowa niż Twoja :P i stąd te gorsze czasy... żartuję naturalnie, Karas świetny przejazd, alien jesteś i tyle :D PS. Zalinkujesz ten setupik do lambo? Thx ojejku :D Edytowane 24 Lipca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 cholera, chyba najwyzszy czas sobie strzelic kiere. o ja tez bym chetnie skorzystal z setupika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Proszę: http://forum.rscnet.org/attachment.php?att...mp;d=1153559817 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 thx ;) troche przod plywa, ale ja nic nie mowie bo gram mycha wiec.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 czasik na wypasie, mimo takiej samej kiery nie idzie mi tak dobrze, cale lata swietlne nas dziela. jutro jak wytrzezwieje po zdanym egz na sternika motorowodnego to potrenuje troche na ym setupie. lambo ogolnie jakos tak bardziej wybacza bledy niz ferrari, ale w moich rekach jest wolniejsze o ok ~2sek przy moich czasach i def setupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Setupik wypas, regularnie schodzę poniżej 1:40 :) lata praktyki w Toca widzę że teraz procentują :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Haah świetny setup! :D Poprawiłem się z 1:40 na 1:38 i to za pierwszym przejazdem! Chyba nie jest źle - gram na padzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Mam pewien problem z tym setupem. Na Nordschleifie między 4 a 5 minutą jazdy zapala mi się silnik w Lambo :lol2: Nawet jednego okrążenia nie mogę zrobić (potrzeba 8 - 9 minut). Dodam, że jadę tak, żeby obroty silnika nie dochodziły do czerwonej kreski. Co trzeba przestawić, żeby problem znikł? Może zawieszenie podwyższyć (dużo iskier idzie)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Wszystko co związane z silnikiem. To że do czerwonej nie dochodzi przy obrotach to nic nie znaczy ;) bo np. hamulce też mają wpływ czy to jak zmieniasz biegi! no chyba że masz auto [; :P. Także Brakes/Gears Rev itd. Setup'y ogólnie są robiona na każda trasę inne i w dodatku na kwalifikacje inny i na wyścig inny! Po to żeby w qual'u osiągnąć jak najlepszy czas, a samochód przygotować na to jedno/dwa okrążenia. Edytowane 26 Lipca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 a skad petla polnocna w demku?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) a skad petla polnocna w demku?? :>Pętla to mało powiedziane, samochody można wgrać do GTL i tam nimi jeździć ;). Ale to już od dawna wiadomo :P 24h na dobę tu nie siedzę, więc pisać nie będę. Wystarczy na forum rsc zaglądać. EDIT. ale byki sadze w zdaniach :P Już nic nie widzę, idę spać. Znowu do roboty ;( i tak do z.... :P Edytowane 26 Lipca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 takie buty [; ja tego nie wiedzialem :P trzeba sie bedzie doszkolic jak bedzie chwila wolnego (emerytura :P ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Znowu... :rolleyes: Podwyższyłem zawieszenie, przejechałem jedno okrążenie tempem turystycznym i nie było problemu. Następnie drugie ostro, cisnąc na do dechy gdzie się da (patrzałem aby zbyt długo nie paliła się lampka od temperatury) i... pod koniec toru bum :-P Muszę się jeszcze spodo podszkolić ;) Edytowane 26 Lipca 2006 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) pobaw sie opcja od chlodnicy, w gtr to opcja "radiator opening". zwieksz na maksa (chyba wartosc 5) i juz nie rozsadzi ci silnika. ale chyba stwarza to dodatkowe opory (zmniejsza szybkosc i przys), tak mi sie wydaje, nie znam sie za bardzo na tym. :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Mam pewien problem z tym setupem. Na Nordschleifie między 4 a 5 minutą jazdy zapala mi się silnik w Lambo :lol2: Nawet jednego okrążenia nie mogę zrobić (potrzeba 8 - 9 minut). Dodam, że jadę tak, żeby obroty silnika nie dochodziły do czerwonej kreski. Co trzeba przestawić, żeby problem znikł? Może zawieszenie podwyższyć (dużo iskier idzie)?? Sądzę, że problem jest z paliwem. W setupie ustawione jest na 5litrów. :) Kapnąłem się po tym, jak zaraz za metą Lambo stawało. Wkurzałem się, bo nie mogłem drugiego okrążenia zrobic. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Kojak ct nie rob z Piaskoon'a idioty :) chyba zorientowalby sie gdyby mu zabraklo paliwa, pisze ze mu sie zapala silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Heh, spoko, zamieściłem screen z dymem z silnika. Ale z tym radiatorem to raczej będzie to. Później sprawdzę. EDIT: Jednak ustawienie chłodzenia silnika było przyczyną. Zmieniłem z 1 na 2 i teraz lampka zapala się na chwilę tylko na najdłuższej prostej ;) Edytowane 27 Lipca 2006 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 mam prośbę, może ktoś upnąć te tory do GTR2 bo na RSC forum nie mogę tego znaleźć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Musze pryznac ze gierka jest wypasna :) wciagnela mnie na kilka godzin. W chwili obecnej gram Dual Shockiem na poziomie Simulation. Moje czasu to: Lambo 1:41 Ferrari 1:44 Mimo, ze ten drugi wozek lepiej sie prowadzi, to jednak lambo najwiecej czasu poswiecilem - dlatego przypuszczam ten czas jest chwilowo lepszy. Nie moge sie doczekac premiery. Wie ktos gdzie mozna juz skladac zamowienia, jaka bedzie cena i kiedy gra ukaze sie na polskim rynku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...