raven_88 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 U mnie w sumie niewiele krócej... ale sam Cmx pisał że 3-4 tygodnie idzie... a gdzieś czytałem że do 6 nawet...:|... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 mi Cmx mowil, ze moja dostawa 14 powinna byc, jeszcze dzisiaj go chyba nie bylo na gg, wiec trzeba poczekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Dzis dostalem awizo ze paczka nr1 jest na poczcie jutro ide odebrac i jak sie wyrobie to odrazu wysle. Niestety statek z usa idzie dlugo ;/ Ta przesylka akurat rowno 4 tygodnie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jutro sobota ... nie wiem jak u ciebie ale u mnie poczta nie pracuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ee...do przyszłego tygodnia wytrzymasz :)... czyli następne paczki niedługo powinny dojść...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jutro sobota ... nie wiem jak u ciebie ale u mnie poczta nie pracuje ;] 1652358[/snapback] Spoko luz u mnie w soboty poczta pracuje i nawet roznosza paczki :) Tak jak chyba we _Wszystkich_ miastach wojewodzkich z tego co wiem.... Ale nie na 100% bo nie wiem czy sie wyrobie z roboty :-P Pracuje ~20km od miesca zamieszkania :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nie wiesz kiedy powinna przyjść dostawa youth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 wlasnie? mam nadzieje, ze w tym tygodniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ludziki, kiedy to dojdzie to ja niewiem bo niby skad :/ Loteria ten statek z usa : Raz idzie 2 tygodnie teraz szlo 4 tygodnie.... Jak paczka przyjdzie dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63990376 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 OPASKI NIE MAJA NIC WSPÓLNEGO Z ŻADNYMI FUNDACJAMI :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 1655855[/snapback] Ciekawe czy te opaski plyna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3899232 :o No co za ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 chciałbym zobaczyć real fotki tych jego opasek i jakość ich wykonania... z drugiej strony n/c dla tych co mu kapse nabijają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Moja siostra kupila sobie 3 szt. od kolegi, ktory zamowil wprost z Ameryki, ze sklepu Armstronga, i jedna opaske kupila za... 15,99 :blink:. A jednak Cmx duzo na Nas nie zarabia :blurp: :wink:. P.S. Statek plynal 2 tyg. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jaki jest koszt opasek u Cmx'a...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Ciekawe czy te opaski plyna ;] 1655988[/snapback] Wisła ;) , to sa podrobki :D Jaki jest koszt opasek u Cmx'a...? 1656590[/snapback] Bylo po 5.5zl ale teraz tylko 10paki moge zamowic za 53zl //Edit: Doszla 2 paczka :) Jeszcze dzis jak sie wyrobie wysylam... Edytowane 21 Września 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 moja opaska dzisiaj do mnie przyszla ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 :| nie chwal się... :) czekam w dalszym ciągu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 nie tylko ty :D cierpliwosc to podstawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 z tym, ze ja nie jestem cierpliwy ;;;; a cmx juz od jakiegos czasu nie ma na gg; pozostaje czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 z tym, ze ja nie jestem cierpliwy ;;;; a cmx juz od jakiegos czasu nie ma na gg; pozostaje czekac... 1662724[/snapback] Ze co ? Codziennie jestem na gg, a dzis od 14 juz :-P Wystarczy napisac, bo jestem tylko dla znajomych. Do Ciebie opaske wyslalem dzis, jutro albo w poniedzialek powina dojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Hm ile to jeszcze bedzie do mnie :D. Nie wiem jak Cmx daje sobie z tym wszystkim rade :huh:? Ludzie narzekaja, popedzaja, ale to trzeba czasu, wlasnie ile to jeszcze czasu musze czekac na moja :wink: :lol:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Hm ile to jeszcze bedzie do mnie :D. Nie wiem jak Cmx daje sobie z tym wszystkim rade :huh:? Ludzie narzekaja, popedzaja, ale to trzeba czasu, wlasnie ile to jeszcze czasu musze czekac na moja :wink: :lol:? 1662985[/snapback] Hehe, troche sie gubie powoli, ale daje rade :wink: Niestety szybkosc poczty jest taka jaka jest, i nic na to nie poradze.... Twoja opaska byla zamowiona jako ostatnia, to jeszcze troszke poczekasz. :sad: //EDIT. Jest 3 paczka, zaraz przygotowac i wyslac. Edytowane 23 Września 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Hehe, troche sie gubie powoli, ale daje rade :wink: Niestety szybkosc poczty jest taka jaka jest, i nic na to nie poradze.... Twoja opaska byla zamowiona jako ostatnia, to jeszcze troszke poczekasz. :sad: //EDIT. Jest 3 paczka, zaraz przygotowac i wyslac. 1663136[/snapback] Ups, to jezeli dopiero 3 paczka zostala wyslana, to poczekamy jeszcze tydzien na 4, a 5 czyli ostatnia za dwa tak :wink:? Moze przyjdzie 11 pazdziernika na moj egzamin na prawko, moze szczescie przyniesie :roll:... 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zrealizowane :D W takim razie pamietaj zostaw te opaski dla mnie do czasu jak youthy przyjda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Opaska cała i zdrowa doszła do mnie w piątek. Dziękuję :) Pisze dopiero dzisiaj bo nie chciało mi się odkopywać topica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dla mnie to te zolte opaski wygladaja jak przeciwpchlowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Cicho...<_< A ja dalej czekam :D...ale na dniach powinna paczuszka przybyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 zrealizowane :D czyli spodziewmy sie tera listonosza z opaseczkami :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...