Skocz do zawartości
Frezer

Just Cause

Rekomendowane odpowiedzi

Żaden powód. Mam wrażenie że pare osób odpaliło gre na pare minut. Raz dwa oceniło. Bloom denny, bo to nie hdr. Sterowanie debilne -> uninstall.

ath zakasaj rękawy i pograj tak z 3 razy. Spodoba Ci się ;] No chyba że masz ultra szybkiego r9500 ;]

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden powód. Mam wrażenie że pare osób odpaliło gre na pare minut. Raz dwa oceniło. Bloom denny, bo to nie hdr. Sterowanie debilne -> uninstall.

ath zakasaj rękawy i pograj tak z 3 razy. Spodoba Ci się ;] No chyba że masz ultra szybkiego r9500 ;]

Podchodziłem z 10 razy raz nawet grałem 2 godziny :D Ale to i tak nie zmienia faktu, że gra mi się nie podoba i w pełną nie będe grał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem jeszcze na starym, wykreconym 6600, ustawilem detale na nizsze i jakos tam chodzilo. ;]

Pogralem nawet z 5 razy, ale dzis demko polecialo z hdd, nie moge sie przez to przebic, w gta w takiej scenerii bym z przyjemnoscia pykal, ale jak juz pisalem kiedys, nie moge strawic tego perfidnego sterowania, moze dadza rade to poprawic, bo gdzie nie czytam, to kazdy bluzga na to samo.

Ogolnie cala reszta mi odpowiada, grafa nie jest najwyzszych lotow, nie jest tez najgorsza, klimat wysepki, mozliwosci gry sa ogromne, tylko to sterowanie... ociosane, drewniane klocki na sankach.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówi stare przysłowie: wielkość biustu to rzecz gustu. Jedni się przebiją przez "fizykę" pojazdów, "AI" i oczojeb^y bloom i gra im się całkiem fajnie, dla innych to będzie za wiele i wywalą demo z dysku. Pamiętam, jak swego czasu dorwałem na płytce z Gamblera demko Diablo 1. Odpaliłem, zwymiotowałem, skasowałem. Kilka miesięcy później mało co matury nie uwaliłem przez tą przeklętą grę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wreszcie dorwałem demko (mam ostatnio problemy z downloadem :mur: ), pograłem z 30 minut i podoba mi się ta gierka ;) Ot taki umilacz czasu ;] AI da się przełknąć, płynność też (przy prawie wszystkim na low działa znośnie) ale sterowanie pojazdami to masakra :mur: Dobrze by było jak by panowie programiści poszli za tymi, którzy robią TDU i poprawili te sterowanie... Bloom bardzo fajnie się prezentuje i wcale nie jest za mocny etc. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na mój bardzo słaby komp to gierka nawet chodzi. i powiem wam, że to mógłby być niezły HIT ale nie będzie - sterowanie to jakaś pomyłka totalna :mur: te samochody są jak klocki. no i trudność zadań/misji to po prostu LOL całość przeszedłem chyba w 20 minut (demo) przy tym ani razu nie zginąłem nawet energia nie spadła do połowy :/

4/10 jak dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZE CO? 4/10? Jak mogles, w cda napisali ze gra ma cudna grafike i temu panu co pisal zapowiedz (i gral w bete) ani troche nie przeszkadzal model jazdy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten pan w takim razie musi mieć na nazwisko LOL

:lol:

jedyne co fajne w tej grze to kilka fajnych pomysłów, np. włażenie na dach samochodu....no i w zasadzie to chyba już :/ aha i muzyka

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie gierka bardzo podoba,grafika może nie jest the best,ale ten klimat tajnego agenta ;) czuje się jak James Bond ;)

lece ze spadochronem,ląduje na samochodzie,wchodze do srodka,wywalam kolesia,wysiadam,zabijam go i jade dalej,uciekam ;) po prostu miodzio

Edytowane przez Nicko13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lece ze spadochronem,ląduje na samochodzie,wchodze do srodka,wywalam kolesia,wysiadam,zabijam go i jade dalej,uciekam ;) po prostu miodzio

To mi się też tutaj baaardzo podoba, imo baaardzo fajne i ciekawe rozwiązanie. Gdyby nie te sterowanie pojazdami... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie gierka bardzo podoba,grafika może nie jest the best,ale ten klimat tajnego agenta ;) czuje się jak James Bond ;)

ale po co wysiadać? zawsze możesz go przejechać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze będziecie w to namiętnie ciupać, zobaczycie B)

jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie.

celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac.

nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie.

celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac.

nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic.

Ja bym w tych wszystkich grach nie szukał realizmu bo do niego im jeszcze dużo brakuje.

Należy się zastanowić co takieog ma w sobie GTA SA, że po tak długim czasie od premiery, miło jest odpalić tą gre i pojeździć sobie bezcelowo po mapie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Należy się zastanowić co takieog ma w sobie GTA SA, że po tak długim czasie od premiery, miło jest odpalić tą gre i pojeździć sobie bezcelowo po mapie :)

Bynajmniej przyjazny model jazdy, bo ten w JC to jakaś kpina :lol2: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciesz się, że nie pływałeś tą motorówką! :mur: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz sobie realistycznie polatać to wyskocz przez okno

a tak po za tym to ktoś wam karze w to grać?

i tak jak wyjdzie full to pójdzie w ruch p2p i inne więc nie wiem o co ten szum, nie chcesz grać - nie ściągaj proste

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz sobie realistycznie polatać to wyskocz przez okno

a tak po za tym to ktoś wam karze w to grać?

i tak jak wyjdzie full to pójdzie w ruch p2p i inne więc nie wiem o co ten szum, nie chcesz grać - nie ściągaj proste

Wreszcie trafna uwaga :mur:

Większośc narzeka, większość zarzeka się że nie kupi, że nie będzie grać, a za pare tygodni będą zdawać relację co dobre a co złe, jak przejść to, jak zabić tamto.

Tak jest zawsze, czyż nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie trafna uwaga :mur:

Większośc narzeka, większość zarzeka się że nie kupi, że nie będzie grać, a za pare tygodni będą zdawać relację co dobre a co złe, jak przejść to, jak zabić tamto.

Tak jest zawsze, czyż nie?

Nie. A przynajmniej nie w takim stopniu. Zazwyczaj to jednostki najeżdzają na gre po zagraniu w demo a reszta sie podnieca a tutaj jest na odwrót :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi