poca Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Żaden powód. Mam wrażenie że pare osób odpaliło gre na pare minut. Raz dwa oceniło. Bloom denny, bo to nie hdr. Sterowanie debilne -> uninstall. ath zakasaj rękawy i pograj tak z 3 razy. Spodoba Ci się ;] No chyba że masz ultra szybkiego r9500 ;] Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Żaden powód. Mam wrażenie że pare osób odpaliło gre na pare minut. Raz dwa oceniło. Bloom denny, bo to nie hdr. Sterowanie debilne -> uninstall. ath zakasaj rękawy i pograj tak z 3 razy. Spodoba Ci się ;] No chyba że masz ultra szybkiego r9500 ;] Podchodziłem z 10 razy raz nawet grałem 2 godziny :D Ale to i tak nie zmienia faktu, że gra mi się nie podoba i w pełną nie będe grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Żaden powód. Mam wrażenie że pare osób odpaliło gre na pare minut. Raz dwa oceniło. Bloom denny, bo to nie hdr. Sterowanie debilne -> uninstall. ath zakasaj rękawy i pograj tak z 3 razy. Spodoba Ci się ;] No chyba że masz ultra szybkiego r9500 ;] Gralem jeszcze na starym, wykreconym 6600, ustawilem detale na nizsze i jakos tam chodzilo. ;] Pogralem nawet z 5 razy, ale dzis demko polecialo z hdd, nie moge sie przez to przebic, w gta w takiej scenerii bym z przyjemnoscia pykal, ale jak juz pisalem kiedys, nie moge strawic tego perfidnego sterowania, moze dadza rade to poprawic, bo gdzie nie czytam, to kazdy bluzga na to samo. Ogolnie cala reszta mi odpowiada, grafa nie jest najwyzszych lotow, nie jest tez najgorsza, klimat wysepki, mozliwosci gry sa ogromne, tylko to sterowanie... ociosane, drewniane klocki na sankach. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak mówi stare przysłowie: wielkość biustu to rzecz gustu. Jedni się przebiją przez "fizykę" pojazdów, "AI" i oczojeb^y bloom i gra im się całkiem fajnie, dla innych to będzie za wiele i wywalą demo z dysku. Pamiętam, jak swego czasu dorwałem na płytce z Gamblera demko Diablo 1. Odpaliłem, zwymiotowałem, skasowałem. Kilka miesięcy później mało co matury nie uwaliłem przez tą przeklętą grę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hmm wreszcie dorwałem demko (mam ostatnio problemy z downloadem :mur: ), pograłem z 30 minut i podoba mi się ta gierka ;) Ot taki umilacz czasu ;] AI da się przełknąć, płynność też (przy prawie wszystkim na low działa znośnie) ale sterowanie pojazdami to masakra :mur: Dobrze by było jak by panowie programiści poszli za tymi, którzy robią TDU i poprawili te sterowanie... Bloom bardzo fajnie się prezentuje i wcale nie jest za mocny etc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 pogralem i niestety, ale to nie dla mnie. sterowanie jest do bani i ludkiem i pojazdami. predkosc dzialania? 1280*1024 med z wylaczonym heat cos tam i ta druga opcja daje ~30-40fps czyli ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 jak na mój bardzo słaby komp to gierka nawet chodzi. i powiem wam, że to mógłby być niezły HIT ale nie będzie - sterowanie to jakaś pomyłka totalna :mur: te samochody są jak klocki. no i trudność zadań/misji to po prostu LOL całość przeszedłem chyba w 20 minut (demo) przy tym ani razu nie zginąłem nawet energia nie spadła do połowy :/ 4/10 jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ZE CO? 4/10? Jak mogles, w cda napisali ze gra ma cudna grafike i temu panu co pisal zapowiedz (i gral w bete) ani troche nie przeszkadzal model jazdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) ten pan w takim razie musi mieć na nazwisko LOL :lol: jedyne co fajne w tej grze to kilka fajnych pomysłów, np. włażenie na dach samochodu....no i w zasadzie to chyba już :/ aha i muzyka Edytowane 6 Września 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Muzyka rzeczywiscie jest gut, i fajnie postac podryguje jak sie ma dwa pistole. Edytowane 6 Września 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Mi sie gierka bardzo podoba,grafika może nie jest the best,ale ten klimat tajnego agenta ;) czuje się jak James Bond ;) lece ze spadochronem,ląduje na samochodzie,wchodze do srodka,wywalam kolesia,wysiadam,zabijam go i jade dalej,uciekam ;) po prostu miodzio Edytowane 9 Września 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 lece ze spadochronem,ląduje na samochodzie,wchodze do srodka,wywalam kolesia,wysiadam,zabijam go i jade dalej,uciekam ;) po prostu miodzioTo mi się też tutaj baaardzo podoba, imo baaardzo fajne i ciekawe rozwiązanie. Gdyby nie te sterowanie pojazdami... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Mi sie gierka bardzo podoba,grafika może nie jest the best,ale ten klimat tajnego agenta ;) czuje się jak James Bond ;) lece ze spadochronem,ląduje na samochodzie,wchodze do srodka,wywalam kolesia,wysiadam,zabijam go i jade dalej,uciekam ;) po prostu miodzio ale po co wysiadać? zawsze możesz go przejechać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 ta gra jest z[ciach!]a, glowny bohater jest centralnie niesmiertelny tej, [poznan;p] no przeciez mozna sobie kawe na szybko zrobic w kuchni stojac pomiedzy wrogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 W tescie bety w CDA jest napisane jak byk, ze pierwsze misje sa proste, a im dalej w las tym czesciej trzeba podchodzic do roznych misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Coś mi się wydaje że to co opisują w CDA to już poprawiona wersja. No chyba nikt nie ma takich braków umysłowych by ocenić model jazdy samochodem w JC na bardzo dobry.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartej Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) wiem tylko tyle ze, w tej grze jestes agentem CIA, wiec w przeciwienstwie do GTA jestes po stronie dobra i pilujesz porzadku :) Edytowane 9 Września 2006 przez bartej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 jeszcze będziecie w to namiętnie ciupać, zobaczycie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jeszcze będziecie w to namiętnie ciupać, zobaczycie B) jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie. celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac. nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie. celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac. nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic. Ja bym w tych wszystkich grach nie szukał realizmu bo do niego im jeszcze dużo brakuje. Należy się zastanowić co takieog ma w sobie GTA SA, że po tak długim czasie od premiery, miło jest odpalić tą gre i pojeździć sobie bezcelowo po mapie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 ... Należy się zastanowić co takieog ma w sobie GTA SA, że po tak długim czasie od premiery, miło jest odpalić tą gre i pojeździć sobie bezcelowo po mapie :) Bynajmniej przyjazny model jazdy, bo ten w JC to jakaś kpina :lol2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dokładnie no i compton :D, oby tylko poprawiono JC bo innaczej z dobrze zapowiadającego się tytułu dostaniemy kolejny bubel aka Boiling Point (no może nie do końca dobre porównanie bo gra jest ogromnie rozbudowana jak i ... zabugowana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie. celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac. nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic. ciesz się, że nie pływałeś tą motorówką! :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A co tym razem złego jest w modelu jazdy motorowki ? ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A co tym razem złego jest w modelu jazdy motorowki ? ;xTo, że prowadzi się podobnie do samochodów? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 ale za to jak sie wyskoczy :D to fajnie wpada pod wode :) tak realistycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mi w tej grze podoba się ścieżka dźwiękowa i ilość "bajerów", które można wykonywać podczas rozgrywki. Nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) jak full bedzie za 20pln i samochod, spadochron i czlowiek bedzie sie prowadzi l normalnie. celowo nie wymienilem motorowki, bo do niej jakos nie dotarlem, a plywam lodzia 250 i 280km na codzien, paralotnia tez co jakis czas przytrafia sie polatac. nie szukam pelnego realizmu, ale model lotu/jazdychodzenia z dema to o kant d.u.p.y rozbic. jak chcesz sobie realistycznie polatać to wyskocz przez okno a tak po za tym to ktoś wam karze w to grać? i tak jak wyjdzie full to pójdzie w ruch p2p i inne więc nie wiem o co ten szum, nie chcesz grać - nie ściągaj proste Edytowane 10 Września 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jak chcesz sobie realistycznie polatać to wyskocz przez okno a tak po za tym to ktoś wam karze w to grać? i tak jak wyjdzie full to pójdzie w ruch p2p i inne więc nie wiem o co ten szum, nie chcesz grać - nie ściągaj proste Wreszcie trafna uwaga :mur: Większośc narzeka, większość zarzeka się że nie kupi, że nie będzie grać, a za pare tygodni będą zdawać relację co dobre a co złe, jak przejść to, jak zabić tamto. Tak jest zawsze, czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Wreszcie trafna uwaga :mur: Większośc narzeka, większość zarzeka się że nie kupi, że nie będzie grać, a za pare tygodni będą zdawać relację co dobre a co złe, jak przejść to, jak zabić tamto. Tak jest zawsze, czyż nie? Nie. A przynajmniej nie w takim stopniu. Zazwyczaj to jednostki najeżdzają na gre po zagraniu w demo a reszta sie podnieca a tutaj jest na odwrót :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...