Dasabdul Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Szczerze gratuluję twórcom oraz osobom odpowiedzialnym za prawidłowe działanie tego forum za niezmienną wysoką jakośc tego zgoła największego zbiorowiska wszelkiej maści komentatorów tematów o zabarwieniu informatyczno-elektroniczno-bajkowym. Rzadko teraz tu zaglądam - to czego chciałem się dowiedziec już wiem. Ale z sentymentu spoglądam jako gośc i nigdy nie miałem problemu z odpaleniem waszej strony tweak.pl jak również forum. I dlatego gratuluję. To musi kosztowac sporo pracy wielu "niewidzialnych" osób no i ... konkretnej kasy. Wychodzi wam wspaniale i często podaję was jako przykład (np. na forum CDA). Jeszcze raz wyrazy szacunku dla waszej pracy i powodzenia na przyszłośc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Niestety stanowiska moderatorów mamy juz obsadzone ale jak bedziemy poszukiwali Power Userów zgłosimy sie do Ciebie.. ;] Nareszcie dostrzegł i docenił ktos nasza syzyfowa prace.. :P [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mechl!k... no ty to zbierania gratulacji jesteś first ;] A do pracy ost ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a o mnie nigga nie pomyslales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Skąd... że znowu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 to bylo do Mechlika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 to bylo do Mechlika ;] 1623489[/snapback] heh OKEY... A swoją drogą to o mnie też zapomniał a TWEAK to całe moje życie... chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasabdul Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja naprawdę mam takie zdanie o tym forum. Szacunek i życzenia na przyszłośc to to co mi przychodzi na myśl w związku z Tweak.pl. Niestety stanowiska moderatorów mamy juz obsadzone ale jak bedziemy poszukiwali Power Userów zgłosimy sie do Ciebie.. ;]Nie o tym myślałem pisząc poprzedzającego posta. Chocby nie wiem co nie chcielibyście mnie jako modka. Zaufajcie mi. Temat miał się skończyc na gratulacjach. Bo tego wam trzeba jako ekipy ciężko zasuwającej na potrzeby setek forumowiczów. Oby oni również docenili. A dlaczego mnie coś wzieło na gratulacje? Bo uważam, że należy pogratulowac osobom którym się należy. I tyle ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 CmoKkAsski MiFFiaki :* A tak poważnie - forum jest wg. mnie ładnie moderowane, szybko i w miare sprawnie. Administracja nie śpi - czuwa ;] Wszystko jest chyba ładnie załatwione i działa bezproblemowo. Aż nie chce wiedzieć ile Admini musieli siedzieć, żeby ono wyglądało tak - jak wygląda. Nie mówiąc już o moderacji - która zasuwa jak głupia i kasuje/sprząta/czyści/dogląda ;] Dzięki za takie słowa - miła odmiana po "buraczanych" tematach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zavader, ale to nie tyczylo sie Ciebie :P a tak serio to nie wiem co kolega bral, ze to napisal, ale jestem pod wrazeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja tam pamietam lepsze czasy na tym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor topicu docenil forum, administratorow, moderatorow publicznie piszac posta, ja tez doceniam, i jestem przekonany, ze 70% userow "zaawansowanych" tak samo uwaza, tylko jakos nie bylo okazji na pisanie posta :wink: Co do forum, ja nie pamietam Waszych poczatkow 2002 r., ale zapewne panowaly troche inne zasady, nie bylo takiego "luzu" w testowym, chociaz w innych dzialach takze to zjawisko wystepuje. Liczba userow przekroczyla 40 000, z czego pewnie 20% to dublowanie kont. :wink: P.S. No, ale chwalmy sie, iz jestesmy zarejestrowani na tak wspanialym forum, gdzie w miesiacu, dostaje 4 bany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ......... P.S. No, ale chwalmy sie, iz jestesmy zarejestrowani na tak wspanialym forum, gdzie w miesiacu, dostaje 4 bany :wink: 1623956[/snapback] Dont stresuj się. Wcale nie jesteś rekordzistą. Są "lepsi". :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie mowie ze jest zle .. czy cos .. ale topic niec ojakis taki niezbyt teges jakis taki wazeliniarski ;] aczkolwiek choc troche połechta niektore osoby .. a to chyba nic nie zaszkodzi .. nie mniej jakis taki "krzywy topic" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Co to za topic. Co to za gadka. Kurcze, wygląda to jak wazeliniarstwo ale myśle, że tylko się myle. Tak na serio to dużo pracy wkładamy w Tweak-a aby dobrze fukncjonował a nie otrzymujemy z tego tytułu wynagrodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tak na serio to dużo pracy wkładamy w Tweak-a aby dobrze fukncjonował a nie otrzymujemy z tego tytułu wynagrodzenia. 1624676[/snapback] Taaa.. jeszcze o tym mi przypoinaj... <_< ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Odezwał się najbardziej zapracowany :> Romek zasługuje na nagrode ... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Odezwał się najbardziej zapracowany :> Romek zasługuje na nagrode ... [; 1624767[/snapback] Sie wie... Jednak tu mowa o forum nie o Zlocie.. :> Tak btw, to Poca - moze wroce do roboty i zbanuje gostka ktory używał mojego konta nieuczciwie? Co o tym sadzisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zbanuj osobe która była taka fajna i się nie wylogowała :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moim zdaniem to forum ma najwyzszy poziom na jaki dane mi bylo sie natknac w szarej, metnej, internetowej papce dezinformacji... :P A kazde forum utrzymuje taki poziom jak jego uzytkownicy (mowie tu o tych powaznych) i wlasciwie to nam tez sie naleza gratulacje! :P Oczywiscie nie mowie ze moderacja i admini sie obiijaja... czasem cos tam pokminia przy forum :P hieiheieh Pozdro All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zbanuj osobe która była taka fajna i się nie wylogowała :> 1624936[/snapback] Keylogger rox, he? Poza tym fakt ze miales dostep do mojego konta nie upoważnial Cie do używania go - wystarczyło sie wylogowac... Ale chyba nie jestes na to zbyt dojrzaly - wolales odwalac... Koniec OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kajam się przed Tobą Panie. Nie jestem zbyt poważny żeby móc z Tobą przebywać i rozmawiać. Ukarz mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ehhhh... mialy byc gratulacje a tu takie offtopy... panowie na pw z tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zbanujcie Poce i Mechlika i bedzie po klopocie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Yes my master ;] Ja się elegancko z jego komputera wylogowałem - wiedziąc jakie mogą być konsekwencje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Dobrze, że nikt nie robił zmian z mojego konta na kompie organizacyjnym bo wtedy to nie ważne czy to moder czy to uczestnik, ban bez patrzenia. Wszystko się jednak wyjaśniło z M@lym więc luz. Było, mineło. PS. Wiele pytań było na ten temat mojego kompa. Tak to mój komputer stał w miejscu organizacyjnym na sali komputerowej. I zgadza się ma złoty przód i jest trudno dostępny w Polsce a bardziej nie dostępny. Wieczorem RaF używał go do lepszych celów, czyli gry w Doom-a ------------------ A zdjęcie poniżej przedstawia co mogło spotkać każdego, który by mnie wnerwił na zlocie. Tak, to jest dysk, który przed godziną jeszcze chodził lecz łapał bady :) Ontrac danych nie odzyska, elektronike wyrwałem i podeptałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 [...] Wszystko się jednak wyjaśniło z M@lym więc luz. Było, mineło. [...] E juz tego nie pamietam :P Ja tez swiety nie jestem, takze po mojej stronie lezy troche winy <_< :arrow: IMAGE Tak, to jest dysk, który przed godziną jeszcze chodził lecz łapał bady :) Ontrac danych nie odzyska, elektronike wyrwałem i podeptałem. 1626100[/snapback] Kurcze slyszalem, ze trzy dyski padly :mellow: Nie mogliscie chociaz jednego mi zostawic i dac, u mnie byl by bezpieczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A ja chce wam pogratulować zasady która mówi, iż w sig'ach nie może być obrazków... :D Jak ja wskakuje na XS czy coś to tak mnie to wk... yyyy.... rozprasza, nie wiem na czym mam sie skupić.. <_< Oby ta zasada sie nigdy nie zmieniła, stanowcze NIE obrazkom w sig'ach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 SIg Slayer czuwa - obrazek w sigu jest zwykle kasowany w ułamek sekunty :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A ile trwa ta sekunta?:> Kurcze, ale ten RaF monotematyczny - doom doom doom i jeszcze raz doom :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...