koparka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Allegro zmienilo layout; fragment z allegro.pl: Informujemy, że zgodnie z zapowiedzią wprowadziliśmy zmiany w wyglądzie stron Allegro. Najwięcej zmian objęło stronę główną Allegro oraz strony kategorii. Pozostałe strony zmieniły się w mniejszym stopniu - zmodyfikowana została przede wszystkim kolorystyka tła i tabel. Najważniejszą zmianą w wyglądzie stron jest zastąpienie linków w menu głównym nowymi, podpisanymi ikonami. Ponadto, na stronie głównej wyeksponowana została sekcja dla nowych Użytkowników, a Wyszukiwarka została przeniesiona na lewą stronę. Na stronie kategorii Wyszukiwarka znalazła się w widocznym miejscu. Lista kategorii obecnie zawiera tylko nazwy kategorii 2. i 3. poziomu, posortowane alfabetycznie i w układzie dwukolumnowym. Jak dla mnie to wyglada lepiej, chociaz musze sie z pewnoscia jescze troche przyzwyczaic. Edytowane 8 Września 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 zapewne tak... stary wygląd lepszy i jak dla mnie bardziej "praktyczny", czyli tak jak było to z wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wy też macie te menu pionowe na głownej ?? czy tylko mi się komp wysypuje ?? Jeżeli tak to chała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mi sie nowy lay bardzo podoba. Lekko podobny do eBaya. Stary tez dobry ale co nowoczeste to na topie :D Oby był dopradowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mniej "cukierkowy" ;] Nie napisze, ze zly, bo wedlug mnie jest ok. Ja bym sie tam raczej nie doszukiwal podobienstwa do eBay'a, poprostu cos nowego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 taki siakis ... biały :lol: jak świstak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko... 1639018[/snapback] spróbuj wejść na stronę główną nie skrótem z "ulubinych" tylko wpisz w pasku http://allegro.pl/ i wtedy zrób nowy skrót do strony moje allegro. Edytowane 8 Września 2005 przez Mastiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 mi sie podoba nowe allegro.. szczegolnie nowa kolorystyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wygląd jest wg mnie OK :) I też jakoś lepiej mi się śmiga po neu allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko... 1639018[/snapback] Ctrl + F5 i bedzie OKEY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nowy layout jest ok , tylko mogliby usunac podkreslenia linkow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ten mi się nawet lepiej podoba niż stary . Może być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Stary był dobry, nowy też niczego sobie, nie ma na co narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wy tez macie wszystkie aukcje pogrubione ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Kwestia przyzwyczajenia do nowego wyglądu :] ogólnie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hmm nie rozumie i w domu i w robocie wszystkie aukcje na FF mam pogrubione :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jedno mnie irytuje, dlaczego nie dali możliwości wybrania skórki? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Bo to nie jest skórka, tylko nowy layout, gdyby teraz robili jeszcze wybor skorek, byloby wiecej problemow niz pozytku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 mi sie podoba, bardziej "sterylnie", teraz dopiero layout serwisu jest tylko tlem dla aukcji, co mi sie podoba :) fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko... 1639018[/snapback] tez tak mialem w operze, ale jak zmienilem, zeby sie przedstawaiala jako IE, wszystko wrociclo do normy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jedno mnie irytuje, dlaczego nie dali możliwości wybrania skórki? :mur: 1640501[/snapback] Bardzo dobrze że nie ma skórki do wyboru bo by było jeszcze więcej problemów z załadowaniem strony... Ogólnie OK ale nie do końca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...