P@weł m Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Panowie już w środę ten dzień!! Dzień Barcy!!! :]]]]]]]]]]]]]]]] Ahhh nie mogę się doczekać!!! Visca el Barca!!!! No tego jestem pewnien. Barca wygra 3:2!!! Już tylko dwa dni!!! Po 90min 3:3, potem w dogrywce oba kluby po 2 golach i w karnych 8:7 dla BARCY:) Tak raczej nie będzie ale jeżeli było by to byłby jeden z najlepszych meczów w historii futbolu bo o czymś więcej nie słyszałem(oprócz: Liverpool-Milan i Polska-Brazyliwa w 1938r).POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Liczę że emocji będzie tyle ile w sobotnim finale pucharu Anglii (kto nie oglądał niech żałuje :) )... wynik mnie w sumie aż tak nie obchodzi...nie jestem ani kibicem Barcy ani Arsenalu... po prostu niech to będzie piękne 90 (albo i więcej) minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Panowie już w środę ten dzień!! Dzień Barcy!!! :]]]]]]]]]]]]]]]] Ahhh nie mogę się doczekać!!! Visca el Barca!!!! :wink: To będzie piękne 90 minut w wykonaniu Barcy. Wynik końcowy typuję na 3:1 dla Katalończyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 po prostu niech to będzie piękne 90 (albo i więcej) minut...Nie ma co się denerwować-będzie tyle emocji. W końcu spotykają się dwa najlepsze kluby na starym kontynencie które na drodze do finału pokonały takie tuzy jak Chelsea, Juventus, Milan-reszty nie pamiętam. Warto będzie to obejrzeć chociaż dla pojedynku Ronaldinhio-Henry. co prawda grają na innych pozycjach ale ich rozgrywanie powinno bbyć esencją futbolu dla taktyków którzy potem uczą tego "przyszęłego Ronaldinhio". Barca razem z "Barce(ronald)linhio" wygra 3-2 albo 2-1. POZDRO i mam nadzieję że ten mecz wpisze się do historii nie tylko patrząc na wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a teraz posluchajcie moich proroctw :P arsenal ma dobrą obrone, w sumie to na ronaldihno i tak mocnego nie ma ale jak stanie takich kilku bykow jak Eboue, Toure, Campbell, czy kto tam bedzie gral w 11 arsenalu na obronie, to na prawde chlopak moze nie wiele zrobic... eto tez moim zdaniem moze niewiele jutro zrobic, jest bardzo drobny i troszke moze zginac reasumujac stwierdzam ze wynik moze byc niewysoki (np. 1-1, ew 2-1), a nawet dopuszczam wygraną arsenlau, chyba ze w 2 polowie obrona arsenalu opadnie z sil i wtedy zacznie szalec ronaldihno, giuly.. zreszta ten final to jede wielkie widowisko na pewno bedzie ciekawie [; prawdopodobne wyniki: bedzie 1:1 i wygrana arsenalu po dogrywce/karnych albo 2:1 dla barcy bez dogrywki. OT co chcialem powiedziec, zobaczymy jak bardzo sie nie znam :D a teraz to ja sie moze juz przyszykuje na wyjscie na mecz Korona Kielce - Borussia Dortmund ^^ szkoda ze bez gwiazdeczek, ale dede i sahin beda wiec nie taka rezerwa borussi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Liczę że emocji będzie tyle ile w sobotnim finale pucharu Anglii (kto nie oglądał niech żałuje :) )... wynik mnie w sumie aż tak nie obchodzi...nie jestem ani kibicem Barcy ani Arsenalu... po prostu niech to będzie piękne 90 (albo i więcej) minut... wiele ludzi straciło troche kaski na tym meczu bo liverpol zagrał przeciętnie ;) a co do finału to aż żal że mesiego nie będzie ;/ ps jest jakiś szaleniec co zamierza coś postawić na barce????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ps jest jakiś szaleniec co zamierza coś postawić na barce?????Więcej niż myślisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ps jest jakiś szaleniec co zamierza coś postawić na barce?????Zdecydowanie więcej niż myślisz [; Mogłaby być piękna walka do końca, która zakończyłaby się zwycięstwem Barcy w końcówce. Dużo bramek, bez dogrywki :D Jedno z tego co napisałem jest pewne. Na pewno obie drużyny zaprezentują piękny futbol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Niech obydwie druzyny graja pieknie, a sedzia bedzie "niewidoczny" ;). Wiecej zyczen odnosnie finalu nie mam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Co tam udajecie i ściemniacie :P Wszyscy wiemy, że Barca wygra!! Barca jest jedyna!! Visca el Barca!!! Jutro święto!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Skoro wygra na 100%, to moze juz dzis swieto ? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) niech wygra lepszy! obie drużyny zasłużyły na ten mecz, niech stworzą widowisko godne finału :twisted2: Edytowane 16 Maja 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Skoro wygra na 100%, to moze juz dzis swieto ? ;]]]Ale dzisiaj jej dopiero puchar dają :D :P Miłego oglądania :] Visca el Barca!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 mi sie wydaje ze na 80% procent bedzie dogrywka. jedno jest pewne, bedzie to bardzo dobre widowisko, z obu stron wybitni piłkarze, ciut wieksze szanse daje barcelonie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 a mi się wydaje, że dzisiaj Valdes zawali finał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 W sumie to chyba właśnie taki finał chciałem zobaczyć :] Wcale nie jest powiedziane że Henry odejdzie od Arsenalu... Jak wygrają może zostać ... Co do Wyniku meczu to Barca wydaje się być lepsza aczkolwiek Henry to napastnik typu " 2 okazje = 2 bramki "... Dziś kibicuje po równo każdej drużynie :] (będę kibicował tej która pierwsza straci bramkę :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 a ja tej która będzie grała ładniejszą piłkę, mniej asekuracyjną z tyłu, bardziej odważną z przodu (Barcelonie?) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 a ja tej która będzie grała ładniejszą piłkę, mniej asekuracyjną z tyłu, bardziej odważną z przodu (Barcelonie?) B)No bo to będzie ta drużyna. Co prawda Arsenal ma mocniejszych fizycznie zawodników w obronie ale może nie poradzić sobie z atakiem-co zrobi sam Henry(chodź wiele umie)? No może do spółki z Fabregasem.... Barca wygra 3-2 i to będzie wielkie święto hiszpańskiej piłki(gdyby zdobyli MŚ to by było oho-ale jak mówią w Espanii-"Graja jak nigdy, przegrywają jak zawsze" czyli raczej reprezentacja za wiele nie zdziała. Oczeiście wg. mnie. POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Jak myślisz że Arsenal to sam Henry to się mylisz...imo o siłę tego zespołu stanowi zgranie zawodników...a że Thierry od czasu do czasu sam się bierzę za grę :P... chcę takiego meczu jak wczoraj Sevilla-Real Madryt...:) niech wygra lepszy i ładniej grający... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Jak myślisz że Arsenal to sam Henry to się mylisz...imo o siłę tego zespołu stanowi zgranie zawodników...a że Thierry od czasu do czasu sam się bierzę za grę :P... chcę takiego meczu jak wczoraj Sevilla-Real Madryt...:) niech wygra lepszy i ładniej grający... zgadzam sie z toba w 100% tylko tyle ze ja bym chcial zeby nie wygral lepiej grajacy a Arsenal ;-) mam nadzieje ze Henry bedzie gral najlepiej jak potrafi, sam kiedys mowil ze jego cel to wygranie kiedykolwiek ligi mistrzow. Mam nadzieje ze jemu i calej druzynie to sie uda ;) pozostaje mi tylko kupic duzo browarow i trzymac za nich kciuki :) go go go Arsenal :) pozdrawiam wszystkich kibicow i zycze dobrego widowiska B) Edytowane 17 Maja 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Arsenal... musi... musi pomscic Milan! Oby byl piekny meczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Arsenal... musi... musi pomscic Milan! Oby byl piekny meczyk. moj kolega mowi to samo :- DDDDDDD dobrze gadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Co Wy tak z tym Arsenalem :P "Jeden klub, jedna wiara" :]]]]]]] :P jeszcze Ecuadoo coś dawno nic nie pisał (; może pojechał do Paryża ? ;d Visca el Barca!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Co Wy tak z tym Arsenalem :P "Jeden klub, jedna wiara" :]]]]]]] :P jeszcze Ecuadoo coś dawno nic nie pisał (; może pojechał do Paryża ? ;d Visca el Barca!!! Moze modli sie za Barce :P. Jeden puchar juz hiszpanie zdobyli (UEFA) wiec moze drugi oddadza anglikom by byl remis :lol2:. Kurde nie wiem komu dzisiaj kibicowac, chyba rzuce moneta i wybiore sobie druzyne :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Moze modli sie za Barce :P. Jeden puchar juz hiszpanie zdobyli (UEFA) wiec moze drugi oddadza anglikom by byl remis :lol2:. Kurde nie wiem komu dzisiaj kibicowac, chyba rzuce moneta i wybiore sobie druzyne :D. Ja tez nie wiem komu kibicowac, wiec jestem za juve. :mrgreen: Edytowane 17 Maja 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Nie będę oryginalny i powiem, że liczę na dobry mecz i nie będe kibicował żadnej z drużyn :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Co Wy tak z tym Arsenalem :P Visca el Barca!!! To prawda. Barca wygra bo ma nie tylko Ronaldinhio.... Widze że na forum pojawiło sie trochę osób kibicujących Arsenalowi-wczoraj prawie tego nie było widać. Nie tyle że jedna drużyna jest gorsza od drógie. Wolę Barce-proste. W końcu "piłka zbliża..." Niech wygra lepszy a ta drużyną będzie Barca. POZDRO i życzę wszystkim udanego meczu. Ja już zawijam kiece i na meczyk lece.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ide po kole xD HF wszystkim ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Jestem za Arsenalem ;] i oni wygraja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Hehe ale z Roniego Nigga :D w tym wywiadzie ;]]]]]]]]] :P Nie no panowie co to za kolo ten wywiad prowadził hahahahaha i te pytania, czy przyjedzie do Polski zagrać, jest też dużo chorych dzieci buahahaha N/C i gezete Przeglądu mu wciskał ja nie mogę. Nie dość że za polityków się trzeba wstydzić to jeszcze za dziennikarzy OMG. Ten kraj to dno.. :] Jeszcze mu jakąś muzykę polską dali hahaha pewnie Krakowiaka BOSHE. Nic dziwnego że na zachodzie mają takie pojęcie o Polsce :] Szkoda że mu obiadu i dziwki nie zaproponował (; Edytowane 17 Maja 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...