Uzdrowiony Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 dlaczego w 3d marku 2006 jest znacznie lepiej nizli bylo przedtem, a w 2005 jest dokladnie tak samo jak bylo przedtem???!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 cos masz w sterach pojeb... zainstaluj na nowo stery, ustaw sli i tamto tak jak bylo i powinno byc lepiej!! i to dosc znacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jakim programem najlepiej podkrecic karty? zainstalowalem power stipa ale nie jestem pewien czy wykrywa on obie karty czy tez jedna tylko. wersja moich kart to (z pudla przepisuje) extreme n7800 gt, jakas wersja led bo swieca sie niczym drzwi w burdelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jakim programem najlepiej podkrecic karty? zainstalowalem power stipa ale nie jestem pewien czy wykrywa on obie karty czy tez jedna tylko. wersja moich kart to (z pudla przepisuje) extreme n7800 gt, jakas wersja led bo swieca sie niczym drzwi w burdelu... Riva Tuner Ati Tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 @Metz ATI Tool :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja podkręcam z poziomu sterowników. Trzeba tylko ściągnąć Coolbits'a (do pobrania w pierwszym poście) i dodać wpis do rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam mam problem nie moge zmienic biosa w mojej 7800 gt xfx ( a chce bo jest slaby kreci sie 470/1160) po wgraniu jakiegokolwiek innego biosa z ekranu robi sie jeden wielki artefakt, spowrotem po wgraniu (po omacku) oryginalnego biosa wszsytko jest ok ma ktos jakis pomysl co moze byc tego przyczyną a najlepiej jak ją usunąć i wgrac inny bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 @co oc? Nie możesz zrobić moda bazującego na Twoim oryginalnym biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 @boxster Vmod dla tego biosu nic nie daje tzn daje 5Mhz na rdzeniu podejrzewam ze ten bios jest jakis kulawy i dlatego chce wgrac inny bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jaką komendą wgrywasz nowy bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 nvflash nazwa biosu.rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Spróbuj tak: nvflash -4 -5 -6 nazwabiosu.rom Ja w ten sposób wgrywałem już różne biosy i nigdy nie było problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ja zawsze wgrwam bez żadnych parametrów i nigdy nie miałem problemu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 @dem ta komenda nic nie daje niestety jeden wielki artefakt, kurcze nie mam nawet zadnych przypuszczen dlaczego wszystkim wgrywa sie bios a mi nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) czy ktoś może podać mi powód dlaczego teraz nie mogę przetaktować procka czyżby procek się zlekrza spalił?????? chyba znalazłem przyczynę ale nie wiem jak ją usunąć a mianowicie w biosie podkręcam napiecie na 1,55 lub 1,7 to w windowsie nadal pokazuje 1,38 lub 1,42 Edytowane 3 Lutego 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Gigabyte VGA Utility zna ktos ten prog podobno mozna zmieniac nim bios z windowsa tylko nie mozna zassac go w necie bo tylko dodaja do kart gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 czy ktoś może podać mi powód dlaczego teraz nie mogę przetaktować procka czyżby procek się zlekrza spalił?????? chyba znalazłem przyczynę ale nie wiem jak ją usunąć a mianowicie w biosie podkręcam napiecie na 1,55 lub 1,7 to w windowsie nadal pokazuje 1,38 lub 1,42 masz dfi infinity nf4? kuzyn mial to samo;[ musisz ,albo nie pisze moze juz wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam. Panowie interesuje mnie czas dodtępu pamieci na karcie Leadtek 7800gt Extreme. Ewentualnie jeśli ktoś widział lub testował te karte to prosze o wypowiedzenie sie na jej temat. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem ale mam gigabayta zauważyłem że w windowsie da sie podnieś napiecie i przetaktować procka a w biosie nie to co jest przyczyną dałem nawet defult biosa i na nowo wgrałem starego biosa F7 zamiast F8 i nadal problem się powtarza Edytowane 4 Lutego 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 W takiem razie tutaj popytam. Drodzy rodacy czy ktoś może napiosać coś ciekawego na temat Leadtek PX7800 GT THD Extreme. Bede wdzięczny za wasze opinie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dalem link do tego tematu nie po to abys pytal tylko abys poczytal :D Bylo juz pisane o tej karcie ,miedzy innymi ja dodalem trzy grosze ,przekop sie przez ten temat a sie dowiesz :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Gigabyte VGA Utility zna ktos ten prog podobno mozna zmieniac nim bios z windowsa tylko nie mozna zassac go w necie bo tylko dodaja do kart gigabyteDziała TYLKO z kartami Gigabyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 czyli wychodzi na to ze xfx zablokowal jakos edycje biosa w swoich kartach, juz nie ma chyba zadnej nadziei a szkoda bo 470 dla rdzenia to nie za super ma ktos jeszcze xfx tez wystepuja takie problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Weekend, troche wolnego czasu i nowe wyniki :) 3DMark03 18687 3DMark05 9129 3DMark06 4453 Linki do orbów w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ładne wyniczki PITer :D czym chłodziłeś karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ładne wyniczki PITer :D czym chłodziłeś karte? Zalman, jak dostane nowe zabaweczki do kompa to mysle ze 5K peknie w 05 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zalman, jak dostane nowe zabaweczki do kompa to mysle ze 5K peknie w 05 :)05? :unsure: jesli chodzilo Ci o marka 06 to chyba tylko na dwoch jajkach :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ładnie pamięci się kręcą. Oryginalne napięcie, czy Vmod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) 05? :unsure: jesli chodzilo Ci o marka 06 to chyba tylko na dwoch jajkach :) pozdro No tak 06, oczywiscie na opku 2 jajecznym :) Ładnie pamięci się kręcą. Oryginalne napięcie, czy Vmod? Mod by IKEA pencil :D podniesione z 2.06 do 2.31v, co mnie zdziwilo po podniesieniu napiecia pamieci nadal zimne :) Edytowane 4 Lutego 2006 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Też chyba zapodam pamięciom pencil moda. Ale 2.31v, to sporo jak na ołówek. Jakiej twardości (a raczej miękkości) był grafit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...