FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Niebawem dane bedzie nam zagrac w gre na podstawie filmu tworzonego przez Petera Jacksona - King Konga. Premiera bedzie 21.11.2005 Opis: King-Kong wykorzystuje licencje najnowszego filmu Petera Jacksona i opowiada znaną wszystkim historię o małpie, która żyje na niewielkiej, oceanicznej wysepce. Program jest zręcznościowym FPP, w którem nieco mniej się strzela, a więcej biega i rzuca podniesionymi przedmiotami. Na wyspie, na której zostaje uwięziona ekipa filmowa, żyją prehistoryczne gady, a także potężny goryl. Zwierz ów zakociach!e się w młodej aktoreczce i ją porywa. Na ratunek dziewczynie wyruszają poszukiwacze przygód (grani w filmie przez Adriena Brody'ego i Jacka Blacka). Co ciekawe, w grze można sterować wieloma różnymi postaciami, w tym samym Kongiem! Screeny (grafika jest dosyc ciekawa) A tutaj macie filmik http://3dgamers.intelenet.net/pub/3dgamers...g_080805_qt.zip Dzisiaj wychodzi rowniez demo tej gry (kolo 16.00), wiec jesli pojawia sie linki na pewno tutaj zapodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Czekamy Czekamy :) ...Jestem ciekaw co panowie z Ubisoftu wymodzili...Ale znając tą firme szykuje sie wyśmienity tytół...Jak juz pogracie to napiszcie o wymaganiach i wrazeniach z gry etc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Podstawowe pytanie - lkiedy wychodzi ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 [ciach!]a pierwszy post, pierwsze zdanie, wyboldowane... nie mam pojecia komu ty chcesz wmowic, ze masz 25 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jin, ale o so chozzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 no za jakieś 2 godzinki powinno sie pojawić demko,fajnie ciekawe ile bedzie ważyło? :).A jesli chodzi o te screeny nie są one taie rewleacyjne(nie mówie że sa brzydkie)może one pochodzą z wersji konsolowych(PS2)??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 no za jakieś 2 godzinki powinno sie pojawić demko,fajnie ciekawe ile bedzie ważyło? :).A jesli chodzi o te screeny nie są one taie rewleacyjne(nie mówie że sa brzydkie)może one pochodzą z wersji konsolowych(PS2)??. 1687583[/snapback] Kto wie...ale nie spodziewałbym się zobaczyć nie wiadomo jakich cudów na kompie. Ta gra wychodzi na PS2/Xboxa/PC i chyba GC. Podobno na PS2 gra wygląda bardzo dobrze (jak na możliwości jej "bebechów") ja stawiam że zobaczymy cos ala Xbox (może podbiją rozdziałkę tekstur i tyle) z możliwością zarzucenia większej niż na TV rozdziałki...Zobaczymy. Jak będzie demko to zasysam i looknę co i jak...oby tylko nie zajmowało 600MB a grało się 5 min ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Nie zauwazylem tej premiery,po kiego sie wqrzasz,Ty napewno wszystko odrazu widzisz :mur: :? Edytowane 7 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzisiaj demko o 17 ma sie pojawić :) czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Trzeba będzie się szybko wbić na serwery :)... choć te dinozaury mi tu średnio pasują :|...co ma wielka przerośnięta małpa do dinozaurów ??...jeszcze niech godzillę dadzą...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 juz mogli lepiej zrobic jurassic parc - to by mialo jakas fabule a king-kong - ?? blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Prosze bardzo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 to w końcu to demko ma być o 17??,ja myślałem że będzie już o 16 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 I to pewnie nie naszego czasu jeszcze :/ :unsure: . Jak znam życie ktoś zaraz napisze że to czas amerykański albo coś i trzeba będzie z 6 godzin diliczyć :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 moze byc ciekawe , oby tylko nie dali tego na fileplanet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ludzie w orginalnym King Kongu z lat 30 tez byly dinozaury wiec po co sie czepiacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 już po 16:15 a dalej demka nie ma,ale jestem ciekawy tej produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jin - a masz może gdzieś ??...chętnie obejrzę...:P a demko pewnie o 17... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 no już po 17,a demka nie ma co jest? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 demo - 296 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Rozmiar demka jest oki ;). Dwie misje...pewnie jedna ludkiem a druga małpoludkiem :lol: ;). Zasysam.....ale pewnie i tak dzisiaj nie zagram w to :( (mało czasu plus taki sobie transfer mojego łącza). Nara. Edytowane 7 Października 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) ta gra bedzie spox , walka king konga z trexem wymiata , troche za krotkie to demo tylko dwie misje , jedna czlowiekiem uciekanie przed trexem itp , a druga king kongiem walka z 3 trexami , troche za duzo walenia w przyciski , ale gra sie calkiem przyjemnie Edytowane 7 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ta gra bedzie spox , walka king konga z trexem wymiata , troche za krotkie to demo tylko dwie misje , jedna czlowiekiem uciekanie przed trexem itp , a druga king kongiem walka z 3 trexami , troche za duzo walenia w przyciski , ale gra sie calkiem przyjemnie 1688023[/snapback] To napisz cos wiecej. Jak grafika, jak wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) grafika taka sobie , model king konga jest dobrze zrobiony , te trexy tak srednio troche za lipne textury maja , wymagania ma male Edytowane 7 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ja to wlasnie sciagam. ZObaczymy jak pójdzie. Ale zapowiada sie fajinie. Przypomina mi to starego TRESSPASERA. Jak kojarzycie taką starą gierke. Ściągne to się okaże, czy warto było. ALe strasznie teraz duży wysyp gierek, jak nie FULL to dema. NIe wiadomo co brać:). ALE Kingkonga demko, trzeba zobaczyć. Trailer sporo obiecuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 to jest bardziej arcadowe niz trespasser , walisz 50 pociskow do trexa i nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) pograłem chwile i jest super. Giera trzyma niesamowity klimat. oj bedzie się działo. 730>> a co to ma być symulacja? :) broń palna i ludzie w epoce dinozaurów . dobre :) Edytowane 7 Października 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 jak gram Jackiem,obraz kręci się dookoła mnie.ma tak ktoś? jak gram kingkongiem to jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) pograłem chwile i jest super. Giera trzyma niesamowity klimat. oj bedzie się działo. 730>> a co to ma być symulacja? :) broń palna i ludzie w epoce dinozaurów . dobre :) 1688091[/snapback] jak dla mnie to za bardzo to jest okrojone , powinni dac wiecej mozliwosci ataku niz jeden button , skok i grab , z czego wychodzi kilka comb ktore pewnie beda sie powtarzaly do konca gry , king kong w tej chwili ma 2 uderzania , plus te zgory , moze jeszcze jakies przeoczylem , naprawde tego duzo , plus kto bedzie chcial grac jack'iem jak moze king kongiem :P Edytowane 7 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 po demku moge powiedziec ze klimacik fajny :] grafika nie powala ale wystarczy zeby nacieszyc sie gra :) walki konga mnie zaskoczyly :D myslalem ze bedzie jakies denne walenie jak w kloca :D a tu takie cos :] gierka mi sie spodobala :) na moim sprzecie nie chodzi rewelacyjnie ale spokojnie mozna pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...