metal Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Wisła wygrała z Shalke 4:1 !!! 8O :D ja pierdziele !!! ... 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "nooo":) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Historia lubi sie powtarzac z parma taz 4:1 :D :D Wisla rulezzzz :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Wisła wygrała z Shalke 4:1 !!! 8O :D ja pierdziele !!! ... 8O 8O 8O jestem w shoku 8O :D :D :D ... trzeba to oblać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 WISłA!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Wisła wygrała z Shalke 4:1 !!! 8O :D ja pierdziele !!! ... 8O 8O 8O jestem w shoku 8O :D :D :D ... trzeba to oblać http://www.carlsberg.pl/images/produkty/05...askrzynka__.gif To kiedy zaczynamy "wirtualna impre" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 WISŁA :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "Jak długo na wawelu" Wisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła WisłaWisła Wisła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Nie przepadam za wisłą, ale jedno trzeba im przyznać grają zajebiście. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Historia lubi sie powtarzac z parma taz 4:1 :D :D Wisla rulezzzz :D :D :D pragene wspomniec o meczu wisla - real saragossa :) no jakby inaczej 4:1 u siebie i 1:4 na wyjezdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 POMSCILI LEGIE !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 pewnie dostane bana za bluzgi ale wisla i lechia to jedno Kkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuurrrrrrrrwwwwwwwwaaaaaaaa wwwwwwwwiiiiiiiiiiiiissssssssssssssslllllllllaaaaaaaaaaaa zzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaadddddddzzzzzzzzziiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Gratulacje dla Wislakow. Utrzec nosa schalke na ich "arenie"- no coz...zajebista historia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA WISLA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 yeah, teraz czekamy tylko na losowanie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ciekawe kto będzie następnym rywalem wisły? Stawiam na liverpool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a po liverporze :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ciekawe kto będzie następnym rywalem wisły? Stawiam na liverpool....z Dudkiem w bramce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a po liverporze :lol: ;)Jestesmy w stanie ich roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic :!: :!: :!: (sorry, ale nie moge to kur** nie byl stracony wieczor). Jak zamiast dudka stanie ten frendzel to im dokopiemy :!: :!: a owen skreci noge :lol: . A ja zapuszczam teraz fife 2003 i ognia wisla :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wiedziałem, że tak będzie... 8) fragment z lanchata... :lol: 18:46:35 [dru&d] qrwa!!!!!!!!!!!!!!!! 18:46:39 [dru&d] nie 18:46:41 [dru&d] nie ma 18:46:42 [Mike] ehehe 18:46:47 [dru&d] ufff 18:47:00 [dru&d] ale miałem cisnienie 18:47:02 [dru&d] :] 18:47:06 [Mike] hahahaha 18:47:09 [dru&d] heheh 18:47:09 [Mike] co ty wygramy 18:47:12 [dru&d] wiem 18:47:19 [dru&d] ale chce zeby było 4:1 18:47:24 [dru&d] :] 18:47:29 [Mike] eheh :D :D :D WISŁĄ GÓRĄ!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No, a ja w tym czasu siedzialem u lekarza i szukalem lekow po aptekach :( Kicha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Boshe, co niektórzy mieli pewnie orgazm pisząc te posty ;) heheh sobię żartuję :P ale spoko, też się cieszę że wygrała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a widzieliście napis w okienku teletekstowym w sporcie po wiadomościach na jedynce: WISŁA PANY! :) he, he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 kurcze a ja siedzialem u dentysty :( ale przynajmniej mam sprawnego zeba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "Jak długo na wawelu" "Zygmunta bije dzwon..." :D :D :D Ciekawe co powie ten kasztan Hajto, który uważa że Budes(shit)liga jest najlepsza na świecie.... Ale h mu w d. :twisted: WISŁA TO JEST POTĘGA :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 qrde ja nie napisze duzo!-bo nie wiem co napisać Kamil maciuś Kalu i cała reszta --- RESPECT!!!!!!!!! Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 JOŁ!!!!!!!!! WISŁA JEST WIELKA!!! A MÓWIŁEM ŻE TAK BĘDZIE!!! WYGRAŁEM KUPE KASY NA ZAKŁADACH!!!!!! :D:D:D:D:D:D TERAZ TYLKO CZEKAC JAK BĘDZIE W PIERWSZEJ 4 W EUROPIE!!! :D:D JÓŁ JOŁ JOŁ!!!! BRAWO WISŁA!!!! :D:D:D:D:D:D 8) 8) 8) :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no no prawie sie zalozylem z qmplem, ze wisla wygra 2:! on obstawial, ze wiselka przegra 1:2 :) no pomyslilem sie tylko o 2 brami, ale mowielm, ze 1 strzeli zuraw, a druga kosa :) no nic jest poprostu extra :) cieakwe kto bedzie nastepnmy do bicia :PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No kurcze wisla pokazala naprawde klase :D Zbieram chetnych na piwo w piatek na wypice za wisle. Zapisy na priv albo maila :>No kurcze wisla pokazala naprawde klase :D Zbieram chetnych na piwo w piatek na wypice za wisle. Zapisy na priv albo maila :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Brak slów, masakra :), super !!! Wislaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...