mkl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Na północy lubelszczyzny przyszedł odwilż;/ pare cm śneigu, w niektórych miejscach trawa prześwituje w śniegu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 u mnie w Gliwicach zrobił sie korek na prostej ulicy...zero skrzyzowań itp :F musiała drogówka przyjechac o pokierować ruch bo nie daliby se kierowcy rady, jeden drugiemu nawet w tyłek wjechal :lol: a wszystko przez to że samochody sa zaparkowane sporo od krawężnika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Dwie perełki ..... http://img386.imageshack.us/my.php?image=pict15910in.jpg http://img386.imageshack.us/my.php?image=pict15937qy.jpg Any questions ? Z klatki to się nie da wogóle wyjść :? Szkoda tylko że tak na święta nie było :( Malar wymiata :lol: Edytowane 3 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Zaraz wam coś zarzuce [; (Ralphi robił fotki, ja dam tylko jedną) Jeżeli to nie wygra w konkursie na najśmieszniejszą fotke to sie pochlastam [; Improwizujące odśnierzanie samochodu [; [; [; Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nosz kurna u mnie to sypie i sypie.. A jak przystanie sypac to i tak nikt tego nie odsnieza.. Juz mnie kurfica bierze.. Ehhh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 A u mnie dla odmiany deszcz pada :|... chociaż może lepiej niech teraz pada...może na ferie będzie lux pogoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 u mnie w Gliwicach zrobił sie korek na prostej ulicy...zero skrzyzowań itp :F musiała drogówka przyjechac o pokierować ruch bo nie daliby se kierowcy rady, jeden drugiemu nawet w tyłek wjechal :lol: a wszystko przez to że samochody sa zaparkowane sporo od krawężnika :D No za moim oknem tez jakis ciu... staja na zakazie co sprawia ze 2 kierunkowa ulica ma 1 pas a do tego jest tak stroma na bokach ze samochod moze zsunac sie na te co sa zaparkowane... Oby jak zwykle przyszla straz miejska i przeleciala sie z mandatami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 W Tychach akcja wywozenia sniegu z miasta(ulice, pobocza), przy uzyciu ciezkiego sprzetu i Policji, ktora kieruje ruchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 w Toruniu odwilż, duuuuużżżżooo śniegu zamienia się w duuuużżżżooo wody :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 A w Gliwicach śniegh trzyma się dzielnie :-P Mają przyjść mrozy będzie masakra :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak jest u was? U mnie caluśkie Opole zasypane i nie przestaje :) jutro nie idę do szkoły :). Dał bym fotki ale nie mam kabla :( no cóż. Wiecie do kiedy ma tak sypać. :blink: :huh: A jeżeli chodzi o temp to jest -1 ale dużoo śniegu za dużo :) i na dodatek wypadły 3 moje autobusy z planu i już na pierwszym przystanku nie maiłem gdzie usiąść B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Krótko i dosadnie mówiąc normalnie jade do szkoły 20 minut ale zrobiła się z tego godzina i 30 minut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Czyli nie tylko tak w Opolu :) Jak czekałem na autobus to normalnie każdy każdemu pomagał ruszyć z parkingu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A ja mam ferie i jade na narty. pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) zalatw kabel :D u mnie w miescie wczoraj fajnie sniezylo , ale od rana padal deszcz i 5* :( mam nadzieje ze jeszcze przymrozi :D Edytowane 7 Lutego 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Wawa, cały dzień pada, nie wiem ile jest, ale sie nie topi Czasami robią sie "zamiecie" Gdy z rana wyszedłem z domum śniegu po kostki ;) I oby nie przestawało Edytowane 7 Lutego 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ja też mam ferie i siedze w domku :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Fotki zasypanego śląska po poprzednim ataku dawałem w innym temacie. Jutro zarzucę fotkami z obecnego stanu za oknem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No fakt w Wawie ponuro od śniegu, jest mglisto. Mam ferie, lecz co z tego jak dopiero teraz z chodzi ze mnie choroba a dziewczyna pojechała na narty beze mnie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) w mojej mieścinie Brzegu, śniegu powyżej kostek, sypało gdzies od godziny 11 do 17, leciały płaty wielkości 5-cio złotówek :P ale temperatura jest o d*** rozbić bo 0* - +1* , jeśli do jutra się jeszcze bardziej ociepli to będzie można pływać po ulicach :( Edytowane 7 Lutego 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Fotek zasypanego Podkarpacia nie będzie. Aparat dopadł Chuck Norris i przykopał mu z półobrotu ;) (dla zniesmaczonych tym tekstem moje przeprosiny). Miałem dzisiaj okazję oglądać ~30 km krajowej czwórki (Rzeszów -Ropczyce) i powiem wam, że pewnie sanie z reniferami by szybciej momentami jechały niż niektóre samochody. Rano droga była biała, wieczorem nie wiem, bo ciemno, ale też pewnie biała. No i dziwnie tak jakoś kierowcy jeżdzą że na dwupasmówce mają przerywaną linię między kołami ;) . Poza tym mój dom jest praktycznie komunikacyjnie odcięty w tej chwili od świata (bo mi zasypało 100 m dojazdu, a teraz zasypuje i zawiewa kolejne 300 m do szosy. Ogólnie sielanka. A jutro na 8 na autobus... hyhy dobrze że adidki mają gruby bieżnik ;) Edytowane 7 Lutego 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=174311 zapraszam tu - nie powielajmy tematów .. EDIT: Chyba, ze mam je połączyć.. Done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Teraz bym chcial aby wszystkie samochody zniknely. Uwielbiam jezdzic po sniegu ale zawalidrogi skutecznie ta przyjemnosc ograniczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja też lubię jeździć po śniegu, szczególnie ślizgać się po skrzyżowaniach (mam tylny napęd, więc zabawa przednia), ale tylko jak droga jest pusta (czyli późne popołudnie/noc). A ty lepiej uważaj, bo widziałem już dzisiaj w ciągu 30 minut 3 wypadki (jeden na 4 auta), wszystkie dość groźne (część aut pewnie do kasacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja też lubię jeździć po śniegu, szczególnie ślizgać się po skrzyżowaniach (mam tylny napęd, więc zabawa przednia), ale tylko jak droga jest pusta (czyli późne popołudnie/noc). A ty lepiej uważaj, bo widziałem już dzisiaj w ciągu 30 minut 3 wypadki (jeden na 4 auta), wszystkie dość groźne (część aut pewnie do kasacji). Nie ma co uwazac. Odcinek 7KM wczoraj jechalem 1,5h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Chyba czas odkopac temat... 04.11.2006, ok 17:40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Normalka, kiedyś w końcu musiała przyjść zima :D U mnie też sypie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 powolutku, powolutku....znowu sie zaczyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Jak sobie przypominam jakie byly mrozy w tamtą zime + opady śniegu to chce mieszkać choćby w Afryce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Mi tam pasuje byle chlapy nie bylo tylko snieg, jesieni i wczesnej wiosny nie lubie , lato ,zima pozna wiosna mi pasuje, a w ogole jak sa duze mrozy to mi szkole zamykaja ze wzgledu na dojezdzających w zeszłym roku szkolnym mialem dlugi weekend 3 dni wolnego ze wzgledu na mroz, kiedys takie mrozy to byla normalka ale teraz to wszyscy w gacie robia bo zimno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...