Buu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A co Ty nie powiesz. Mniej więcej połowa bankomatów (przynajmniej PKO BP) posiada funkcję depozytową. I właśnie można w nich również wpłacać. Ja nigdy tego nie uzywalem, ale w bankomatach Euronetu sa do wyboru opcje : *wyplata gotowki z konta *wplata gotowki na konto Z tego sadze, ze da sie w bankomatach (czytaj przez bankomaty) wplacac gotowke na konto. PS; ja mam mbank i jestem baardzo zadowolony, glownie z 0zl za prowadzenie rachunku i za darmowe przelewy w tym samym banku (duzo moich znajomych ma konto w mbanku, a wiec zdazaja sie przelewy na 2zl :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 .... Z tego sadze, ze da sie w bankomatach (czytaj przez bankomaty) wplacac gotowke na konto. .... Da się na pewno. Pracuję w PKO i m.in. zajmuję się bankomatami od strony informatycznej, to mogę coś na ten temat powiedzieć. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 W takim razie słuchamy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W takim razie słuchamy :>A co byś chciał usłyszeć? Oprócz tego, oczywiście, że są bankomaty z funkcją depozytową, bo to już napisałem.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wrzucam tam np 250zł. Jak to rozpoznaje pieniądze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Fajnie że ktoś kliknał w linka, którego podałem wczesniej.... NO to teraz coś przepisze... Wpłatomat mBanku umożliwi Ci wpłaty na konto w mBanku BEZ PROWIZJI, korzystając z karty mBanku, do rachunku, na jaki chcesz wpłacić gotówkę. Chcąc wpłacić większą ilość banknotów należy operację wpłaty gotówki powtórzyć, bez konieczności powtórnego wkładania karty do bankomatu. Gotówka wpłacona na konto w mBanku przy użyciu bankomatu depozytowego mBanku, umieszczonego w mKiosku, znajdzie się na Twoim koncie maksymalnie w ciągu godziny od dokonania wpłaty. Wrzucam tam np 250zł. Jak to rozpoznaje pieniądze?Np tak: http://www.mbank.com.pl/przewodnik/dostep/instrukcja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 No to w zasadzie tak, jak w temacie :P Co, gdzie i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.mbank.net.pl/mbank/pp/izzy_konto.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) lub w BZ WBK, konto <30, minimum ukończone 13 lat ;] Edytowane 4 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 polecam izzy konto, wszystko spoko jest co prawda mam kilka lat wiecej, ale wsio jest ok ;] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 izzykonto założyłem w gimnazjum, mam do teraz 1 rok studiów - jedyne opłaty to przelew do innego banku 50 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam, Jaki bank oferuje najlepsze warunki dla niepełnoletnich? Musi mieć możliwość przelewów przez internet i darmowych wypłat ze wszystkich bankomatów. Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam, Jaki bank oferuje najlepsze warunki dla niepełnoletnich? Musi mieć możliwość przelewów przez internet i darmowych wypłat ze wszystkich bankomatów. Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Mam izzykonto w mBanku i wszystko jest tak jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Mam izzykonto w mBanku i wszystko jest tak jak chcesz.No właśnie też tak myślałem :angry: http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/ > Bankomaty Od wypłat w innych bankomatach w Polsce pobierana jest stała, niezależna od kwoty prowizja w wysokości 5 zł. Wypłata gotówki KARTĄ debetową w bankomatach poza granicami kraju jest bezprowizyjna. W przypadku karty Visa Business Electron to jedyne 2 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Co do Bankomatów mBanku to wszystkie BZ WBK, Euronet i bodajże Cash4you, a jeśli chcesz je sobie poszukać to skorzystaj z zumi.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 W sumie nie wiem bo najczęściej wypłacam w uniwersalnych bankomatach np. w realu i nigdy nic mi nie zabrało. Nie daleko domu mam siedzibę mBanku także mogę wypłacić co do grosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja jeszcze nie spotkałem się z bankiem żeby we wszystkich bankomatach było zadarmo. Mbank jest najlepszą opcją jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Alior Bank ma w swojej ofercie wszystkie bankomaty za 0 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Ale za przelewy i prowadzenie się płaci pewnie. Do tego nie wiadomo jak z kontem dla nieletnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Płaci się tylko za użytkowanie karty płatniczej. Reszta jest za darmo. Do tego lokata nocna gdzie połowa środków zarabia w nocy 8%. W sumie to dość ciekawa oferta, tym bardziej, że większość banków teraz podwyższa prowizje za prowadzenie lub przelewy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...