qqrydza Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jakiś nowy trailer z lipca w hd. Właśnie ciągnę więc nic więcej powiedzieć nie mogę. http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9267 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Sekwencje strzelankowe (a tylko te są na filmikach) to nic nowego ani ciekawego; być może pozostałe elmenty dadzą pałer :wink: (jazda konna, rabowanie pociągów czy inne łesternowe smaki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Nowe wiadmoości :) Demko zostanie opublikowane 4 sierpnia, więc już niedługo... Edytowane 19 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) To fajnie, oblooka sie co zrobili, ale jesli ten western bedzie na "ztjuningowanym" silniku chroma to nie wyobrazam sobie wymagan sprzetowych tej gry zeby pograc na max detalach :D Edytowane 19 Lipca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 no i jest demko. po niemiecku, bo po niemiecku, no ale jest :) 540MB no bardzo jestem ciekaw co z tego wyszlo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dostępne demko w języku germańskim http://www.gamershell.com/download_14783.shtml Edit: No i się spóźniłem minutkę :lol: Edytowane 27 Lipca 2006 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może będzie można zmienić język tak jak np w demie Settlersów ostatnio... tak czy siak ściągam...cośtam się człowiek w końcu uczył języka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja też się uczyłem, ale nauka poszła w las, bo nic nie kumam z tego języka. Ale i tak ściągam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 no ja pierdziele, po szwabsku :( szkoda, i tak sciagne cos tam na slepo sie zrobi (niemca mialem 3 lata a kompletnie nie kapuje tego jezyka, masakra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Jak w podpisie X800GTO (500/550) Grafika "High" + cienie 2048 bez AA 10-18 fps Grafika "Medium" bez AA 25-35fps Grafika "Low" bez AA 30-50fps Niestety bez AA grafika trochę słabo wygląda. Np. w mieście jest dużo obiektów i widać dużo schodków. Sama gra to chyba nie bedzie typowe FPP. Np jak wszedłem do miasta to natknąłem się na grupkę kombojów i po chwili akcja wygladała tak, że obraz się zatrzymał i po ekranie poruszały sie dwa celowniki i ja musiałem raz naciskać lewy i raz prawy klaiwsz mychy. Czyli odpowiednio strzelać lewym i prawym coltem. Analogiczna sprawa jak np te gry muzyczne w których w odpowiednim momencie trzeba nacikać strałki. Fajnie za to wyglądają i upadają po trafieniu przeciwnicy. Edytowane 27 Lipca 2006 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 beznadziejnie to wyglada :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hmmm... no moze byc w sumie :) trzeba zagrac bo tak to jeden screen to duzo nie mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja właściwie nie grałem dalej, bo jakąś misje trzeba wypełnić, a że opis był po niemiecku to to nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja właściwie nie grałem dalej, bo jakąś misje trzeba wypełnić, a że opis był po niemiecku to to nie wiem o co chodzi.Biegniesz przed siebie strzelasz do tych co do ciebie strzelają i na końcu rozwlasz boss-a do tego nie trzeba wcale rozumieć niemieckiego (ja nie rozumiem go ni trochu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Prawdę mówiąc nie chciało mi się grać, bo mi sie ta gra nie podoba. Przeciwników trudno zauważyć (powinni nosić odblaskowe kamizelki) :wink: Przeciwnicy twardo przyjmują na klatę pociski i nie chcą się dać zabić, a w głowe trudno trafić. :wink: Co chwila się kończy amunicja w bębenkach (przydałby się jakiś mini gun z taśmą na 200 naboi) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Masz odnaleźć Billego, ot tyle. A co do samej gry- przy max. ustawieniach avg. fps (w rozdz. 1280x1024 lub 1440x900) bez AA oscyluje w ok. 30fps (i często spada), więc silnik jest wymagający (jednak zmiania ustawień cieni pozwala już na dobicie do ok 45-50fps także dramatu nie ma), w sam raz motywacja do upgrade'u sprzętu... ... gdyż gra się w to bardzo fajnie. Już wersja niemiecka (jako 1sza pojawiła się na rynku i nie jest to dziwne- techland zawsze najwięcej sprzedawał kopii gier na rynku niemieckim właśnie. CoJ jest bardzo dobrze przyjmowane przez niemiecką prasę branżową i może odnieść duży sukces) pokazuje jak miodna i klimatyczna będzie to pozycja. Fajne, jestem pod dużym wrażeniem. PS. Warto to zobaczyć u siebie "w ruchu", wtedy opinie odnośnie brzydkiej oprawy a-v raczej się nie pojawią. Edytowane 27 Lipca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No, bo się już zmartwiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hehe dla tej gry napewno nie zmienie sprzetu, nie warto, zmiana sprzetu nalezy sie gdy pojawi sie Crysis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Wie ktoś jak dosiąść tego rumaka z 2ej misji? ;) Kursor zamienia się w siodło, naciskam klawisz akcji i nic. Może coś przeoczyłem w zbindowaniu klawiatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hmm normalnie, podchodzisz wciskasz F i powinno być ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nawet drania klapsami poza stodołę wyprowadziłem i nic, pod F mam przypisaną akcję ale zwyczajnie indianiec nie wskakuje na rumaka ;) Widocznie, zabugowane to demko. Oby full nie miał takich niespodzianek... choć sumienność i dokładność nie są raczej głównymi przymiotami techlandu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 dokladnie tak jak przypuszczalem, wysokie wymagania, grafa przecietna- caly techland. oczywiscie to tylko o oprawie a-v co do grywalnosci tej giery to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Wymagania ma duże i to bardzo. Ale prezentuje się okazale. Miałem nie robić screen'ów ale grafika jest taka, że... musiałem. :smile2: Głębia obrazu jest wielka. Są wszystkie bajery świata, hdr, fizyka i klimatyczna muzyka. Kolejna uczta maniaka. A jak jest draak z aa? Możesz włączyć wygładzanie gdy gra pracuje w s.m.3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dziś z rana sprawdzę na ati czy się da. Na nV AA z poziomu menu nieaktywne, ale to pewnie wiesz sam ;) Grafa dla mnie również cukiereczek, choć modele postaci mogłby być lepsze. A klimacik... to jest to! W Gun'a się zagrywałem, o Outlaws nie wspominając. Mam nadzieję, że CoJ dostarczy mi równie wiele zabawy. PS. qqrydza, albo ja za stary/głupi jestem, albo u mnie jakiś bug w demie- za cholerę nie umiem dosiąść konia ;) Ty dajesz radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 PS. qqrydza, albo ja za stary/głupi jestem, albo u mnie jakiś bug w demie- za cholerę nie umiem dosiąść konia ;) Ty dajesz radę? Bez problemu dosiadam ogiera :D , Zakładam, że siodło już zdobyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) ukazało się już demo w wersji angielskiej Edytowane 28 Lipca 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Bez problemu dosiadam ogiera :D , Zakładam, że siodło już zdobyłeś. Ehhe, sądziłem, że prawdziwy czerwonoskóry jeździ bez siodła :lol2: Gdzie ono jest? Nigdzie go nie widzę :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ehhe, sądziłem, że prawdziwy czerwonoskóry jeździ bez siodła :lol2: Gdzie ono jest? Nigdzie go nie widzę :unsure: Musisz splądrować domek stojący obok stajni. Jak tam aa na ati? Jeśli jest taka możliwość by je włączyć to pewnikiem dobije sprzęt. Wydajnościowo to CoJ najbliżej do oblivion'a(zgodzisz się?) i myślę również, że blisko będzie pod tym względem do crysis'a. Biorę pod uwagę trochę lepsiejsze dopracowanie kodu gry przez panów z crytek'a. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Przy włączeniu Shadera 3.0 opcja AA w menu jest zakryta i włączyć się jej nie da, włączenie AA w Catalyst też nic nie daje dalej w grze są "schodki", tak więc nie ma AA i HDR-a razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Grafika, odgłosy i fizyka świetne, klimat i gampelay też. :D Jednak język niemiecki na dzikim zachodzie jest fatalny. :? Gra chodzi jak oblivion ale wygląda przednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...