grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 W zasadzie tytul troszke na wyrost, ale jednak. Wyjezdzam za granice, i jak znam zycie nie bede juz sie udzielal na forum. Kompa oczywiscie miec bede, gorzej jednak z czasem :? Czesc userow (jak sadze spora) chyba sie ucieszy z tego faktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 błeeeeeeee nie bedzie grześa :cry: :wink: jek chcesz mogę zastąpić cię w obowiązkach :P :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Gdzie my znajdziemy takiego drugiego moderatora??!! :( :o :( :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Gdzies sie moze znajdzie ale na pewno nie taki ja Ty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Grzesiu z woda w glowie, stary niewdzieczniku, cos mi zabe polozyl na szkolnym dzienniku :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 A gdzie wyjezdzasz nie mow ze do kraju w qturym nie ma netu to bedzie dla ciebie szok jak przez jeden dzien nie zablokujesz komus topica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Hm i po co o wszystko?? :) I tak za jakiś czas zapewne wrócisz na forum, chyba że juz ciebie to nie rajcuje :). Więc powiedz tylko ze robisz sobie odpoczynek od nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ...........TTTTT............. ...........TTTTT............. ...........TTTTT............. ......TTTTTTTTTTT....... ......TTTTTTTTTTT....... ...........TTTTT............. ...........TTTTT............. ...........TTTTT............. ...........TTTTT............. Żałoba :D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 I tak wrócisz długo bez nas nie wytrzymasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Tak czy owak powodzenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 I teraz trzeba bedzie 5 nowych moderatorow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 I teraz trzeba bedzie 5 nowych moderatorow :lol: 8O jak mozesz :x :x :x grzesio jest jedyny w swoim rodzaju i nic go nie zastapi ("i chocby przyszlo tysiac altetow ..." :D ) BTW grzesio - powodzenia na "nowej drodze zycia" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 who cares ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak nie grzesio to kto inny - malo to moderatorow? nie wiem jak innym ale mi jakos nie zal..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 A mnie podoba sie podpis pod nickiem grzesia ;) grzesio Terrorizer hueehehehe 8) Peace, brother! 3maj sie, nie daj sie ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Narka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 EEE tam wybiora nowych moderow na jego miejsce...a zegnacie go jakby kazdemu z was dal 100MILIONOW :P:P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 e i kto bedzie opieprzal wszystkich ?? qrde forum starci na klimacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 EEE tam wybiora nowych moderow na jego miejsce...a zegnacie go jakby kazdemu z was dal 100MILIONOW :P:P.predzej 100 banów :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 au revoir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zastanawia mnie gdzie podziewa sie pan genghiskhan ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic byly swieta wiele osob wyjezdzalo jednak podobnie jak szanowny grzesio ktory celem wlasnej satysfakcji ( z faktu zasmiecenia forum) umiescil ten temat zadna z nich nie umiescila czegos podobnego co nas obchodzi ze wyjezdzasz ??? chyba ze chcesz sprawdzic kto wstawi ci wazeline ??? ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zastanawia mnie gdzie podziewa sie pan genghiskhan ktory mnie krytykowal za rzekomo bezsensowne topicki? niech w koncu zabierze glos i tenze topic oceni podobnie bo przeciez to zasmiecajacy forum bezwartosciowy topic byly swieta wiele osob wyjezdzalo jednak podobnie jak szanowny grzesio ktory celem wlasnej satysfakcji ( z faktu zasmiecenia forum) umiescil ten temat zadna z nich nie umiescila czegos podobnego co nas obchodzi ze wyjezdzasz ??? chyba ze chcesz sprawdzic kto wstawi ci wazeline ??? ciekawe Graham uwazaj bo dostaniesh bana na dowidzenia :twisted: chociaz zgadzam sie z toba ale ciicho bo nie mozemy obrazac wladzy na tweak.pl :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 za malo seksu, czy jakies problemy rodzinne? Cos ty taki zgorzknialy ostatnio? Gdzie sie podzialo "cudownie"?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zanim dostane bana poprosze o ostatnie zyczenie dla skazanca ,,czy moge zalozyc temat pod tytulem ............................................................................odch odze,, LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 za malo seksu, czy jakies problemy rodzinne? Cos ty taki zgorzknialy ostatnio? Gdzie sie podzialo "cudownie"?? :? Wiesz nie wiem czy za malo sexu?? nie wiem do kogo to bylo, ale raczej pisanie na forum odchodze... jest raczej bez senu :lol: jak nie to nie rozumiem tego zbytnio, chcesz sie dowartosciowac czytajac jak ci ludzie wchodza w d..e?? bo tak to wyglada narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 za malo seksu, czy jakies problemy rodzinne? Cos ty taki zgorzknialy ostatnio? Gdzie sie podzialo "cudownie"?? :? jakbys zgadl ........ od jakiegos czasu nie mam kilkugodzinnych sesji w alkowie ........ a z rodzina ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Graham uwazaj bo dostaniesh bana na dowidzenia :twisted: .bana? to chyba nie na tym forum... tu nie daja.... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 za malo seksu, czy jakies problemy rodzinne? Cos ty taki zgorzknialy ostatnio? Gdzie sie podzialo "cudownie"?? :? Wiesz nie wiem czy za malo sexu?? nie wiem do kogo to bylo, ale raczej pisanie na forum odchodze... jest raczej bez senu :lol: jak nie to nie rozumiem tego zbytnio, chcesz sie dowartosciowac czytajac jak ci ludzie wchodza w d..e?? bo tak to wyglada narazie. a kto mowi 'cudownie'? nie poczuwaj sie do wszystkiego co czytasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Grzesiowi mowie z grzecznosci do widzenia :) , ale powiem ze mi to zwisa czy ktos odchodzi czy nie :twisted: a forum i tak bedzie dzialac inni userzy tez beda napewno wiec czym wy sie przejmujecie . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Gdzies sie moze znajdzie ale na pewno nie taki ja Ty :) Jestes na forum 2 dni, wiec z kad wiesz ze nieznajdziemy takiego jak ON ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...