kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Jedno mnie denerwuje zawsze jest ich mało w torebce. Lubię lays grube ala serowo-cebulowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Najlepsze chipsy to Crunchips X-Cut ser i cebula mmmmm ten cholesterol ten tłuszczyk te klaorie mmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Najlepsze chipsy to Crunchips X-Cut ser i cebula mmmmm ten cholesterol ten tłuszczyk te klaorie mmmmmmm Ale strasznie drogie ok 5zł :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 W Portugalii maja tylko solone i o smaku szynki (czy cos w tym stylu). Nie licze Pringles, choc tak na dobra sprawe nie przygladalem sie jakie sa smaki, wiec tez moze byc zonk. Tesknie za paprykowymi... EDIT: sa jeszcze pomidor+zielona papryka, dzis obadam ten wynalazek. W Ireland ludzie jedza chipsy octowe, pringelsy tez takie sa, smierdzi to okropne i jesc sie tego nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak byłem na ukrainie to jadłem Laysy o smaku kraba. Śmierdzi to jak cholera, a różowe opakowanie z rysunkiem paluszków krabowych nie zachęca do jedzenia. Ogólnie fuj. OT. Z dziwnych rzeczy to mają tam Coca-Cole o smaku waniliowym i fantę, która smakuje tak jak tanie orenżady w Polsce. Aha. I u nich w telewizji leci Prison Break... 0o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak byłem na ukrainie to jadłem Laysy o smaku kraba. Śmierdzi to jak cholera, a różowe opakowanie z rysunkiem paluszków krabowych nie zachęca do jedzenia. Ogólnie fuj. OT. Z dziwnych rzeczy to mają tam Coca-Cole o smaku waniliowym i fantę, która smakuje tak jak tanie orenżady w Polsce. Aha. I u nich w telewizji leci Prison Break... 0o Nie jadłem, wolałem serowe, co do coli to maja ale liczyc sie z tym musisz ze jak otworzysz raz to juz się robi napój nie gazowany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ukraina ma to do siebie. Marlboro smakują jak fajranty, więc pewno reszta podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ale strasznie drogie ok 5zł :mur: :mur: To jest topic o high endowych chipsach high end=wysoka cene chociaż jezeli chodzi o xcut to to jest taki średni high end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Po paru piwach nawet TopCHips z biedronki sa high-end :) Jak widac wszystko zalezy od nastawienia :-P ak byłem na ukrainie to jadłem Laysy o smaku kraba. Śmierdzi to jak cholera, a różowe opakowanie z rysunkiem paluszków krabowych nie zachęca do jedzenia. Ogólnie fuj. OT. Z dziwnych rzeczy to mają tam Coca-Cole o smaku waniliowym i fantę, która smakuje tak jak tanie orenżady w Polsce. Aha. I u nich w telewizji leci Prison Break... 0o za to w usa maja mietowa czekolade :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 za to w usa maja mietowa czekolade :f Z nadzieniem mietowym ?? Czy czekolda jest mietowa ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 I to i to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 A czy "chocolate mints" to nie jest brytyjski wynalazek (vide skecz w Sensie Zycia Monty Pythona chociazby)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Przeciez czekolady mietowe sa dostepne u nas. Wedel, Terravita to robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 lol serio? Nie spotkalem nigdy Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Chipsy o smaku octu sa swietne np. irlandzkie hula hops czy jakos tak, poza tym fajnie sa pakowane np 18x25gram w oddzielnych paczuszkach o roznych smakach, ktore sa zamkniete w jeden duzej.. mam nadzieje ze jeszcze w tym miechu dostane kolejna dostawe jakis innych octowych chipsow:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czekolady miętowe, a także z nadzieniem miętowym są super :) Spróbujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Właśnie wcinam "Chipsletten" od Lorenz'a. Takie w tubie chipsy, smak "południowa papryka". Całkiem niezłe tylko troszkę za bardzo słone. Kosztuja coś koło 3,70zł w żabce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Po paru piwach nawet TopCHips z biedronki sa high-end icon_smile3.gif Jak widac wszystko zalezy od nastawienia icon_razz2.gif nie tyle od nastawienia ile od tego ile się przepiło i ile zostało w kabonie... Mały updejt dokonań z czipsami hołm mejd: Najlepiej mieć frytownicę elektryczną.. to raz, dwa to ziemniaki szybciej się kroi szatkownicą zintegrowaną w każdej niemal tarce do jarzyn, trzy należy wrzucać pojedyńczo na głeboki olej (polecam oliwę, będzie top gear a nie jakiś high end :P ) ... a propo's high endu: takie chipsy sa jak najbardziej hajendowe : frytownica bierze jakieś 2 - 2,5 kW, olej idzie w ilości litr na cała frytownice, oliwa też ... do tego trzeba zakupić rzemieślniczej roboty tarkę do jarzyn oraz pozmywać po skończeniu operacji (polecam płyn Ludwik bo Polski :P ) i w taki oto sposób dajecie pracę ludziom oraz przysparzacie zysku kasie państwa przyczyniając się do szybszej rewaloryzacji rent i emerytur tudzież wzmocnienia krajowej waluty. a GLUTEUS MAXIMUS bedzie maksymalny przy okzaji :D Pozdrawiam. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 POjawily sie Lays'y o smaku Kurczaczka :) Pamietam kiedys byly pyyyycha :) Teraz to tylko zielona cebulke wcinam U mnie w miasteczku nie ma jeszcze tych kurczakowych. Jadł juz je ktos z was ?? Umywaja sie chociaz troszeczke do tych dawnych \??? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mi smakują te nowe o smaku kechupu frytki ziemniaczane. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja jem tylko Curly, Cheatosy ketchupowe, oraz Lay'sy solone. Innych nie ruszam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wracajac do wyzej wymienionych Lays'ów kurczaczkowych, to nie bylo sie czym podniecać :) A tak sie napalilem, nawet troche nie sa tak dobre jak te stare Lays'y max chicken. Jednak nadal bede wcinał zieloną cebulkę :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Odkopujemy, właśnie szamiem jakąś podróbkę Peppiesów (czy jak to tam ;) ) o nazwie snaker z biedronki-dużo sie nie różnią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 a z laysów to ja wole appetity te ser z szynką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Odkopujemy, właśnie szamiem jakąś podróbkę Peppiesów (czy jak to tam ;) ) o nazwie snaker z biedronki-dużo sie nie różnią :Pkojarzę, są zajebiste :) Często jadam a z laysów to ja wole appetity te ser z szynką.Których u mnie juz nie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 a u mnie ciągle są. Prawie każdym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Odkopujemy, właśnie szamiem jakąś podróbkę Peppiesów (czy jak to tam ;) ) o nazwie snaker z biedronki-dużo sie nie różnią :P tak słonych chipsów w życiu nie jadłem po pół paczce trzeba wypić z pól litra wody, ale smak porównywalny w peppiesami to fakt ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 A czy ktoś już próbował może Letnich Pomidorów od Laysa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 letnie pomidory to ja mam, w kuchni w koszyku ;) to to widziałem w sklepie, ale jakoś nie mam ochoty tego kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Tyle jest teraz tych pomidorow, ze sam smak zniecheca :P Przejadły sie warzywka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...