M.I.L.F. Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 mnie tez zapisz o ile jeszcze nie zapisales :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Dalem druga szanse tej grze i mam takie pytanie. Jakie auto jest najlepsze do pokonywania wyscigow w klasach B i C? W klasie E dzisiaj zauwazylem grajac online ze w E najszybsze i najlepsze jest Nissan Skyline po tuningu. Autem wygralem wszystkie wyscigi w klasie E i niektore D>E. Bez najmniejszego problemu, wczesniej nismo mialem problemy okrotnie czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 To ja też poproszę o wzięcie mnie pod uwagę w ESL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 To ja też poproszę o wzięcie mnie pod uwagę w ESLDzieki, juz 27 osob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 podziel to przez dwa, bo pewnie tyle zostanie z chetnych jak przyjdzie co do czego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Dalem druga szanse tej grze i mam takie pytanie. Jakie auto jest najlepsze do pokonywania wyscigow w klasach B i C? W klasie E dzisiaj zauwazylem grajac online ze w E najszybsze i najlepsze jest Nissan Skyline po tuningu. Autem wygralem wszystkie wyscigi w klasie E i niektore D>E. Bez najmniejszego problemu, wczesniej nismo mialem problemy okrotnie czasami. Nissan Skyline? Gdzie go masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nissan Skyline? Gdzie go masz?W salonie nissana. Po tuningu debesciak. Moze nie ma go w wersji na pc? nie wiem, zassalem za darmo z marketplace i wygralem co chcialem z klasy E. Napiszcie mi jakie auta sa dobre w klasie C i B. Bo grajac online mam srednie wrazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 B: jesli chodzi o uniwersalnosc to zdecydowanie F430(3), dalej ford gt(3), VW W12 COUPE (imho) no i jeszcze w Farbound Supercharged GTS Prototype 2005 ;) C: jesli chodzi o uniwersalnosc to zdecydowanie 575M Maranello(3) :), dalej TVR Sagaris (3) miazdzy niezle cycki, fajnie prowadzi sie jeszcze 288 GTO (3) :) thats imho, fury raczej pod katem mp dobrane, w sp wszystkim mozna miazdzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czy tylko u mnie jest az tak duza roznica fps miedzy trybem 'za samochodem' a 'zderzak z zegarami'? roznica siega 30% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czy tylko u mnie jest az tak duza roznica fps miedzy trybem 'za samochodem' a 'zderzak z zegarami'? roznica siega 30% co ty sie dziwisz, auto pelne PS odbicia, geometria itd, a zegary to proste bitmapy;) u mnie tez roznica ogromna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No niestety w wersji na PC nie widziałem go... a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 W salonie nissana. Po tuningu debesciak. Moze nie ma go w wersji na pc? nie wiem, zassalem za darmo z marketplace i wygralem co chcialem z klasy E. Napiszcie mi jakie auta sa dobre w klasie C i B. Bo grajac online mam srednie wrazenia. Marna prowokacja. C maranello najszybsze B Farbound jak na PC pograsz z chłopakami z klubu to muszę powiedzieć, że praktycznie jak się nie ma najlepszego auta w klasie to trudno wygrać bo chłopaki ostro katują trasy. Maranello prowadzi się lipnie, słaba trakcja na starcie i beznadziejny na ostrych zakrętach zwinnym TVRem na krętych trasach można kręcić lepsze czasy. W B najszybszy jest Jaguar ale Farbound ma o wiele lepsze przyśpieszenie i trakcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 oprocz Farbounda bardzo dobre przyspieszenie (grupa B) ma Noble, nie pamietam dokladnej nazwy, chodzi o ten tanszy model (bo sa dwa) ;) po tuningu ma 3.2s do setki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 oprocz Farbounda bardzo dobre przyspieszenie (grupa B) ma Noble, nie pamietam dokladnej nazwy, chodzi o ten tanszy model (bo sa dwa) ;) po tuningu ma 3.2s do setki ;) Zawsze można sobie zrobić wyścig w edytorze z radarami i zobaczyć co na prostej jest najlepsze w klasie :wink: Ja już taki mam na 6cio pasmowej prostej koło lotniska... co nie znaczy, że mam czas na testowanie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipka-vs Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Turniej! Mozna mnie zapisać;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Turniej? Jeszcze jednego nie skończyliśmy a tu drugi? I ta liczba chętnych : 27 :P Zostanie połowa jak będziemy jeździć tak jak mówi Carson Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 -mess- dzieki, faktycznie F430 pozwala na latwe zaliczanie wyscigow. LudwiG jaka prowokacja? Skad mam wiedziec ze akurat tego auta nie ma w obu wersjach? Znowu zaczynasz? Grajac online wiele osob uzywa takiego samego najszybszego auta, trasy to chyba znaja wszyscy na pamiec. Nie da sie wygrac wyscigu zadnego slabszym autem. Wczoraj mimo ze wchodzilem w zakrety szybciej to na prostej poprostu mnie wyprzedzali jak chcieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mnie wkurza ta gierka jak żadna inna :( Zakochałem się w niej, ale mnie wkurza :) Miałem radka 9800 Pro więc chodziło mi to średni - kiepsko, po zmianie na radka x 1950 Pro chodzi o ciupinkę lepiej (poprzednio w LOW detalach a teraz w MEDIUM) Raz jak włączę mam nie więcej niż 15 FPS a po resie kompa mam w tym samym miejscu 40 FPS :( Po zmianie karty wszystkie inne gry mi przyspieszyły wyraźnie i o wiele lepiej wyglądają a TDU niestety nie. MAM NADZIEJĘ ŻE PATCH, KTÓRA MA BYĆ W POŁOWIE MAJA POPRAWI TEN STAN RZECZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 co ty sie dziwisz, auto pelne PS odbicia, geometria itd, a zegary to proste bitmapy;) u mnie tez roznica ogromnaze to to wiem, ale zeby az tak ;] ze zderzaka mam od 30fps wzwyz, ponizej tego poziomu grac sie nie da :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 K-mil78 Cos naprawde musisz miec nie tak... Pozatym jaka jest roznica miedzy low/mid/high przy normalnej jezdzie? Bo domyslam sie ze przy smiganiu wataha jest wiecej detali na samochodach... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 roznica jest tylko w otoczeniu (dalszym), wiecej elementow, a roznica fps miedzy high a medium jest nieznaczna (2-3 klatki) u mnie gra lepiej smiga z wlaczonym aa niz bez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 K-mil78 Cos naprawde musisz miec nie tak... Pozatym jaka jest roznica miedzy low/mid/high przy normalnej jezdzie? Bo domyslam sie ze przy smiganiu wataha jest wiecej detali na samochodach... :wink: Niekoniecznie. Kumpel ma C2D podkręcone i 8800GTX z v-modem i 4 GB ramu i też mu chodzi bardzo różnie i potrafi sie przyciąć. A ilość detali (Low, medium i high) wpływa na ilość detali samochodu i okolicy a także na jakość mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Najnowsze odkrycie. Odpalam gre z Frapsem (1024x760 x4aa x4af High) fraps w danym miejscu (takim gdzie sie nie zmienia ruch i nie dochodza obiekty, gdzies na drzewkach pokazuje 34 fps!. Odpalam gre z -fps i frapsem fraps pokazuje 34 fps, licznik z gry takze 34. Wylaczam frapsa i licznik z gry w tym momencie pokazuje 40FPS! Posprawdzalem w innych miejscach i rzeczywiscie ! fraps obniza fps gry!!!!! WTF moze ktos to zbadac u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Najnowsze odkrycie. Odpalam gre z Frapsem (1024x760 x4aa x4af High) fraps w danym miejscu (takim gdzie sie nie zmienia ruch i nie dochodza obiekty, gdzies na drzewkach pokazuje 34 fps!. Odpalam gre z -fps i frapsem fraps pokazuje 34 fps, licznik z gry takze 34. Wylaczam frapsa i licznik z gry w tym momencie pokazuje 40FPS! Posprawdzalem w innych miejscach i rzeczywiscie ! fraps obniza fps gry!!!!! WTF moze ktos to zbadac u siebie. Ja używam do monitorowania FPS Ati Tray Tool - wyłącze to później i zobaczę czy będzie lepiej chodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 K-mil78 W przycinki nie watpie ale pamietajac jak zachowywala sie gra na starym sprzecie i przyrownujac to do Twojej zmiany karty graficznej gdzies po drodze gina Ci klatki... HeatheN Gratuluje. Odkryles Ameryke 300 lat po Kolumbie. :lol2: Przeciez praktycznie od poczatku Frapsa wiadomo ze ten program zre zasoby systemowe. RivaTuner Statistic Server uber alles 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Turniej! Mozna mnie zapisać;) Done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Na mapce GPS jest figurka ludzika i obok niej zmieniające sie liczby. raz jest 5 raz 2. Czasem migają one na zielono a czasem na czerwono. O co z tym chodzi? I jeszcze jedno pytanie. W prawym dolnym rogu wyskakuje nieraz komunikat "TDU News". Jak go odczyta? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Na mapce GPS jest figurka ludzika i obok niej zmieniające sie liczby. raz jest 5 raz 2. Czasem migają one na zielono a czasem na czerwono. O co z tym chodzi? I jeszcze jedno pytanie. W prawym dolnym rogu wyskakuje nieraz komunikat "TDU News". Jak go odczyta? Dzięki. Te cyfry- to osoby online które jeżdżą aktualnie z Tobą na tym serwerze. TDU news możesz odczytać w domu w INFO a później wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wracając do tematu autka, to ja ostatnio śmigam autem z grupy G, a mianowicie Shelby Cobra Daytona Coupe. Jest poprostu obłędny. Spokojnie daję radę autom z klasy B i do tego pięknie się nim driftuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...