Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas zmagają się z problemami technicznymi. BetaTestAdmin mówi w najgorszym przypadku uda się jutro rano, co oznacza dla nas 9 godzin różnicy (czas pacyficzny) - 12 rano u niego to 21 u nas. Pocieszający dla nas jest fakt, że kiedy jesteśmy w pracy/szkole to szef beta testów śpi :rolleyes: Fora Atari angielskie i niemieckie zapchane są równo. Bany na całym świecie lecą aż miło :lol2:

No tak ale trzeba wziąć pod uwagę fakt że jeżeli uda się im to zrobić dzisiaj wcześniej, czyli w pożniejszych godzinach czasu pasyficznego to my z koleji będziemy spać, no chyba że ktoś jest tak szalony aby znowu zarywać noc w co wątpie. Nie zmienia to faktu że dla nas najlepiej będzie jak będa się miotać z tymi prolemami do jutra i wstrzymają się z wydaniem bety np do jutra do godziny 10 czasu pacyffic. :) wtedy my nie będziemy spać i większośc zdąży wrócic do domu z pracy/szkoly :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najświeższy post BetaTestAdmina wyjaśniający sposób dostania się na betę:

- The keys are distributed by FilePlanet.

- They are first come, first serve.

- There is no subscription requirement to enter the beta.

- This thread and these forums have no bearing on whether or not you will be accepted in the beta. This is all handled by IGN/FilePlanet. I can continue to update on the status of the Open Beta Launch, but that's all I can really do from my end

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"TDU is the only chance for them to drive anything other than a Trabi or a Lada in Poland and Romania... ) "

taaaa... dla niego pewnie też jedyna szansa by pojeździć czymkolwiek innym niż w foteliku na tylnym siedzeniu golfa 1,8TDi :damage_wall:

A ja bym se pojeździł trabantem, tyle że w test drive :P Kiedyś prowadziłem trabanta i powiem wam że bryka full wypas, niezłe zawieszenie, silniczek od kosiarki hałasem skutecznie udaje że ma kopa, a najważniejsze że w przeciwieństwie do malucha ma rozmiary dostosowane do człowieka a nie hobbita. Niestety, już wszystkie się rozleciały, lub zwieśniaczyła je MTV (pimp my ryde czy jak temu programowi było) i jedyna moja nadzieja w test drive :lol:

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL LOL LOL.... są nawet tacy co napisali skrypt, który w razie pojawienia się na głównej stronie fp słowa "unlimited" wysyła maila na skrzynkę (a na skrzynce ustawione "GŁOŚNE" powiadomienie dźwiękiem w przypadku przyjścia maila). Nie no... brak mi słów ;o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie ...

Niektórzy myślą, że my aż tak zacofani jesteśmy :mur:

Lada i Trabant...

Sysak

Dzisiaj znowu zarywasz nockę ? :D

Absolutnie nic nie zarywam... Szkoda mi już nerwów. :P Jak będzie full to sobie pogram.

A co do trabiego, to nic strasznego. Sami moglibyśmy się z tego pośmiać. ;-)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy bedzie obslugiwac na poziomie kierownice z forceback-iem, kurzy mi sie momo racing na szafie :). Kiedys probowalem grac w jakiegos NFS to porazka lepiej mi sie gralo na klawiaturze dopiero w RBR poczulem roznice miedzy klawiatura a kierownica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy bedzie obslugiwac na poziomie kierownice z forceback-iem, kurzy mi sie momo racing na szafie :). Kiedys probowalem grac w jakiegos NFS to porazka lepiej mi sie gralo na klawiaturze dopiero w RBR poczulem roznice miedzy klawiatura a kierownica

na XBoxie obsluga FF jest podobno kiepska :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL LOL LOL.... są nawet tacy co napisali skrypt, który w razie pojawienia się na głównej stronie fp słowa "unlimited" wysyła maila na skrzynkę (a na skrzynce ustawione "GŁOŚNE" powiadomienie dźwiękiem w przypadku przyjścia maila). Nie no... brak mi słów ;o

http://irdctest.eracom.com.tw/david/test/u...eelancer7@o2.pl

Na końcu oczywiście wstawiacie swojego maila ;]]

@R.i.P.

Ucieszyłeś mnie :gitarzysta2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to nie jest prawdziwy FF a tylko beznadziejne wibracje.

nie no - wyszedl patch dodajacy obsluge "prawdziwego" FF - ale ponoc faktycznie dziala to raczej jak wibracje przerobione na FF a nie tak jak FF w np. GT4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2:

nieprawdziwy FF

A Kucyk jak zawsze :lol2:

Widzę, że trzeba Ci tłumaczyć jak dziecku. To coś co nazywają "Force Feadbackiem" w TDU przypomina raczej efekty jak na podróbach FF w kierownicach apollo za 60zł. Czyli bardziej symulacja wibratora niż kierownicy. Prawdziwy FF to coś więcej niż wibrowanie to też odbijanie kierownicy i zwiększanie/ zmniejszanie oporu. Więc co dziwnego w tym, że nie nazywam tego ich "FF" prawdziwym FF?

Tu macie o tym updejcie którego jeszcze nie ma http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=47491&page=1

PS Kucyk nie dziwię się, że Ci Kojak tak odpowiedział :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi