kaktusr Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Cały czas zmagają się z problemami technicznymi. BetaTestAdmin mówi w najgorszym przypadku uda się jutro rano, co oznacza dla nas 9 godzin różnicy (czas pacyficzny) - 12 rano u niego to 21 u nas. Pocieszający dla nas jest fakt, że kiedy jesteśmy w pracy/szkole to szef beta testów śpi :rolleyes: Fora Atari angielskie i niemieckie zapchane są równo. Bany na całym świecie lecą aż miło :lol2: No tak ale trzeba wziąć pod uwagę fakt że jeżeli uda się im to zrobić dzisiaj wcześniej, czyli w pożniejszych godzinach czasu pasyficznego to my z koleji będziemy spać, no chyba że ktoś jest tak szalony aby znowu zarywać noc w co wątpie. Nie zmienia to faktu że dla nas najlepiej będzie jak będa się miotać z tymi prolemami do jutra i wstrzymają się z wydaniem bety np do jutra do godziny 10 czasu pacyffic. :) wtedy my nie będziemy spać i większośc zdąży wrócic do domu z pracy/szkoly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Najświeższy post BetaTestAdmina wyjaśniający sposób dostania się na betę: - The keys are distributed by FilePlanet. - They are first come, first serve. - There is no subscription requirement to enter the beta. - This thread and these forums have no bearing on whether or not you will be accepted in the beta. This is all handled by IGN/FilePlanet. I can continue to update on the status of the Open Beta Launch, but that's all I can really do from my end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Rozbawiło mnie pewne zdanie wypowiedziane na pewnym forum... ;] "TDU is the only chance for them to drive anything other than a Trabi or a Lada in Poland and Romania... ) " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Fajnie ... Niektórzy myślą, że my aż tak zacofani jesteśmy :mur: Lada i Trabant... Sysak Dzisiaj znowu zarywasz nockę ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Rozbawiło mnie pewne zdanie wypowiedziane na pewnym forum... ;] "TDU is the only chance for them to drive anything other than a Trabi or a Lada in Poland and Romania... ) " to ciekawe czemu oni tak sie slinia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) "TDU is the only chance for them to drive anything other than a Trabi or a Lada in Poland and Romania... ) "taaaa... dla niego pewnie też jedyna szansa by pojeździć czymkolwiek innym niż w foteliku na tylnym siedzeniu golfa 1,8TDi A ja bym se pojeździł trabantem, tyle że w test drive :P Kiedyś prowadziłem trabanta i powiem wam że bryka full wypas, niezłe zawieszenie, silniczek od kosiarki hałasem skutecznie udaje że ma kopa, a najważniejsze że w przeciwieństwie do malucha ma rozmiary dostosowane do człowieka a nie hobbita. Niestety, już wszystkie się rozleciały, lub zwieśniaczyła je MTV (pimp my ryde czy jak temu programowi było) i jedyna moja nadzieja w test drive :lol: Edytowane 23 Stycznia 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ok guys, things are moving along nicely. We expect to have everything ready to go tomorrow morning (PST). Expect an update from me in the morning. LINK rano czasu PST = GMT-8 czyli zakladajac - 8-10 rano PST to bedzie 17-19 czasu PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 R.i.P. Daj cynk na jakim bo chcialbym zobaczyc co mu odpisali cyrylica ^_^ 25k kluczy... Ciekawe jak szybko to sie rozejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 LOL LOL LOL.... są nawet tacy co napisali skrypt, który w razie pojawienia się na głównej stronie fp słowa "unlimited" wysyła maila na skrzynkę (a na skrzynce ustawione "GŁOŚNE" powiadomienie dźwiękiem w przypadku przyjścia maila). Nie no... brak mi słów ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 a ktos wie ile ma dzialac ta beta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Bardzo dobre pytanie ;s Swoją drogą ciekawe ile FP zaliczy wejść na swoją stronę? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 a ktos wie ile ma dzialac ta beta? Pewnie maksymalnie do premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Fajnie ... Niektórzy myślą, że my aż tak zacofani jesteśmy :mur: Lada i Trabant... Sysak Dzisiaj znowu zarywasz nockę ? :D Absolutnie nic nie zarywam... Szkoda mi już nerwów. :P Jak będzie full to sobie pogram. A co do trabiego, to nic strasznego. Sami moglibyśmy się z tego pośmiać. ;-) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ciekawe czy bedzie obslugiwac na poziomie kierownice z forceback-iem, kurzy mi sie momo racing na szafie :). Kiedys probowalem grac w jakiegos NFS to porazka lepiej mi sie gralo na klawiaturze dopiero w RBR poczulem roznice miedzy klawiatura a kierownica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ciekawe czy bedzie obslugiwac na poziomie kierownice z forceback-iem, kurzy mi sie momo racing na szafie :). Kiedys probowalem grac w jakiegos NFS to porazka lepiej mi sie gralo na klawiaturze dopiero w RBR poczulem roznice miedzy klawiatura a kierownica na XBoxie obsluga FF jest podobno kiepska :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 [bFs]GBesaw (User Moderator) said: Good morning from the East Coast US -- You can expect an update from BTA in 2 to 3 hours from now. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 LOL LOL LOL.... są nawet tacy co napisali skrypt, który w razie pojawienia się na głównej stronie fp słowa "unlimited" wysyła maila na skrzynkę (a na skrzynce ustawione "GŁOŚNE" powiadomienie dźwiękiem w przypadku przyjścia maila). Nie no... brak mi słów ;o http://irdctest.eracom.com.tw/david/test/u...eelancer7@o2.pl Na końcu oczywiście wstawiacie swojego maila ;]] @R.i.P. Ucieszyłeś mnie :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jak będzie to zażucicie od razu linka i co mam zrobić żeby ściągnąć bete i dostać keya, a jak coś sie przesunie i będzie to po 22:00 to zajmijcie mi keya. @R.i.P. - kiedy ten gościu to napisał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 https://addons.mozilla.org/firefox/115/ dla posiadaczy FF auto refresh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 No to 2h kolkowania. I jak cos mi nie wyjdzie z ta beta nie liczcie ze bede lagodny widzac posty o td:u :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja sie ladnie usmiecham o rezerwacje jednego keya dla mnie, dziekuje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 na XBoxie obsluga FF jest podobno kiepska :| Bo to nie jest prawdziwy FF a tylko beznadziejne wibracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja jeszcze jestem w domu do 18, wiec jak do tego czasu sie nie ukaze, to bylby ktos tak mily i zarezerwowal 1 key dla mnie ? Ozłocę ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Bo to nie jest prawdziwy FF a tylko beznadziejne wibracje. nie no - wyszedl patch dodajacy obsluge "prawdziwego" FF - ale ponoc faktycznie dziala to raczej jak wibracje przerobione na FF a nie tak jak FF w np. GT4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) :lol2: nieprawdziwy FF Edytowane 24 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 :lol2: nieprawdziwy FF A Kucyk jak zawsze :lol2: Widzę, że trzeba Ci tłumaczyć jak dziecku. To coś co nazywają "Force Feadbackiem" w TDU przypomina raczej efekty jak na podróbach FF w kierownicach apollo za 60zł. Czyli bardziej symulacja wibratora niż kierownicy. Prawdziwy FF to coś więcej niż wibrowanie to też odbijanie kierownicy i zwiększanie/ zmniejszanie oporu. Więc co dziwnego w tym, że nie nazywam tego ich "FF" prawdziwym FF? Tu macie o tym updejcie którego jeszcze nie ma http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=47491&page=1 PS Kucyk nie dziwię się, że Ci Kojak tak odpowiedział :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 LOL kolejna wypowiedz Thanks all for being being so patient, we should expect an update from BTA soon. He does need time to check and see that all is ready and that no last minute "snags" have occurred. Oczy to mi zaraz chyba wypali ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 I skąd będzie można pobrać jak się pojawi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wiesz co? że tak grzecznie powiem - poczytaj sobie ostatnie 5 stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 I skąd będzie można pobrać jak się pojawi?? http://www.fileplanet.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...