HeatheN Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Lian Li PC-T1R MINI-ITX • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław No to 3ech odpisało w jednej minucie^^ Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Porządek w środku:P Porządek w środku:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Porządek w środku:P A kontroler wiatraków gdzie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Jest zbyteczny wszystko podpięte pod płytę. temperatury sa niskie wiec jest fajnie a co do chalasu tez nie mogę narzekać. Ogolnie bardzo polecam obudowę ktorej użyłem za male pieniądze jest bardzo fajna:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 A co to za buda? Bo bardzo podobna do SilentiumPC Gladius. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Fractal 300 core Core 3000 - Fractal Design Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 0dB + zamknieta buda chyba pierwszy raz od roku :lol: 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C2l6mRzFTUc&feature=player_embedded OGNIA 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 No i moje siedlisko do kolekcji ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Panowie jak macie poustawiany obraz w tym Samunsgach B2xx0HD? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Tak sie prezentuje moje obecne stanowisko ;P Bez szalu ale do pracy i grania starczy ;P Edytowane 30 Listopada 2011 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) na szybko podłaczone (lewy TV jest niecaly 1cm nizej) wiertło zjechało podczas wiercenia (blok z cegły) ale w czasie gry tego sie nie zauwaza dolny TV jest do filmow (mam niską sofe wiec tak jest najwygodniej) Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Maniakalny 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mam wrażenie, że robiąc prezentację działania projektora, ktoś by Ci spi*****ił święta ;) ewidętnie ciągniesz w stronę dużego ekranu... tylko czemu od d**y strony? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mam wrażenie, że robiąc prezentację działania projektora, ktoś by Ci spi*****ił święta ;) ewidętnie ciągniesz w stronę dużego ekranu... tylko czemu od d**y strony? :P ale ze co? projektor 16:9 tv 48:9 ten na dole kupilem przez przypadek, chetnie bym sie pozbył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tam mając do wyboru projektor i kilka ekranów podzielonych ramkami bym długo się nie zastanawiał :P Do rozrywki rozwiązanie dużo fajniejsze imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Wersja tymczasowa, glowny 'raum' przechodzi remont (szczesliwie juz sie konczy :)). ~3x mniejszy metraz, niemniej jakos sie pomiescilem. http://img97.imageshack.us/img97/6753/img0965ih.jpg Wybaczcie slabe foto @ telefon, to i tak tylko pogladowka. Niedlugo dawna lokacja z nowym wystrojem :D. > 「ひどいアップル @Tapatalk」 Edytowane 23 Grudnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arag, po co ci te chusteczki? :lol: 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arag, po co ci te chusteczki? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Co chcecie, chłopak wrażliwy jest. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Kein fap badz placz moi drodzy, po prostu od jakiegos czasu meczy mnie chroniczny katar :P > 「ひどいアップル @Tapatalk」 Edytowane 23 Grudnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeden z tych dwóch kompów robi za serwer? Czy ma jakieś inne przeznaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Cycata myszopodkładka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 A to moje pracowe biureczko. Już kilka tygodnie udaje mi się utrzymać "clean look" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Jeden z tych dwóch kompów robi za serwer? Czy ma jakieś inne przeznaczenie? Tak, udostępnia pliki, ponadto jest serwerem VPN i zajmuje się obsługą torrentów (ten pod biurkiem). Konstrukcja z siga bazująca na starym, poczciwym Pentiumie 3, dzięki czemu udało się zachować względną ciszę - w zasilaczu Fander 120mm @ 5v, na grafice coś mniejszego, ale też na 5v, do tego zagąbkowane dyski, z czego jeden 2.5". Cycata myszopodkładka? Była już w tym temacie rozpracowywana - Mio, K-ON. @kaluzaaa: przyjemniaszcza miejscówka :) Edytowane 23 Grudnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Ja tam mając do wyboru projektor i kilka ekranów podzielonych ramkami bym długo się nie zastanawiał :P Do rozrywki rozwiązanie dużo fajniejsze imho. Mam to i to. Znaczy TV spięty z PS3 i Wii. Do tego projektor za plecami nad kanapą i nie jest tak słodko na nim jak słońce z okna naparza bezlitośnie. W takich momentach o wiele bardziej wolę przepiąć się na TV. Co prawda 32" to nie cała ściana nad nim, ale przynajmniej czarny jest czarny (w sensie kolor ;>). Jeśli jednak chodzi o noc czy wieczór to istotnie, projektor zmiata wszelkie TV, czy ekrany łączone. Edytowane 7 Lutego 2012 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Dlaczego nie zamontujesz rolet? Nie widzę problemu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Dlaczego nie zamontujesz rolet? Nie widzę problemu. Miałem kiedyś, ale niewiele to dawało. W połączeniu z żaluzjami było ok, ale zmieniłem mieszkanie i nie mam zamiaru inwestować na wynajmowanym. Jak wreszcie będę "na swoim" na pewno zamontuje zaciemnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Najważniejsze by były to rolety PODGUMOWANE, przepuszczalność światła=0% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 O to mi własnie chodzilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...