Skocz do zawartości
marco

Możliwe Chwilowe Błędy W Działaniu Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Ja potrafie. Ty chyba nie. Chyba dla kazdego było jasne do ktorej częsci Twojego posta to było.

Zamiast robić OT mógłbyś się ustosunkować do punktu nr 5 w regulaminie konkursu??

W formularzu zgłoszeniowym należy podać: imię, nazwisko, login z forum, nr Gadu-Gadu/Tlen oraz adres email. Dane osobowe nie będą w jakikolwiek sposób przetwarzane, ani udostępniane osobom trzecim. Przysłużą się tylko do wysłania ewentualnej nagrody.

Człowiek się pyta jak ma być fair względem wymagań, a tu dalej brak odpowiedzi z Twojej strony. Podkreślam że jest tam wyraz oraz, który niejako wymusza podanie i gg/tlen i maila. A miejsce jest tylko na maila.

Więc pytam się czy gg weźmiecie sobie z mojego profilu czy zdyskfalifikujecie zgłoszenie z powodu braku gg :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast robić OT mógłbyś się ustosunkować do punktu nr 5 w regulaminie konkursu??

Człowiek się pyta jak ma być fair względem wymagań, a tu dalej brak odpowiedzi z Twojej strony. Podkreślam że jest tam wyraz oraz, który niejako wymusza podanie i gg/tlen i maila. A miejsce jest tylko na maila.

Więc pytam się czy gg weźmiecie sobie z mojego profilu czy zdyskfalifikujecie zgłoszenie z powodu braku gg :?:

Z numerem GG nasze niedopatrzenie. Proszę zignorować ten fragment :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze porusze pewna kwestie, ktora jeszcze nie byla omawiana (przynajmniej tak mi sie wydaje :) ). Czy w zwiazku z przemianami jakimi jestesmy swiadkami zostanie wprowadzona amnestia na %? ;] Podobno bylo juz kiedys cos takiego. Wielu userow by sie zapewne ucieszylo takim obrotem sprawy. Nowy serwis, nowa nazwa forum, stara baza i uzytkownicy z nowa szansa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze porusze pewna kwestie, ktora jeszcze nie byla omawiana (przynajmniej tak mi sie wydaje :) ). Czy w zwiazku z przemianami jakimi jestesmy swiadkami zostanie wprowadzona amnestia na %? ;] Podobno bylo juz kiedys cos takiego. Wielu userow by sie zapewne ucieszylo takim obrotem sprawy. Nowy serwis, nowa nazwa forum, stara baza i uzytkownicy z nowa szansa ;]

Było już poruszane..

Odpowiedz brzmi: Nie..

% na koncie przypominaja o przestrzeganiu regulaminu..

Jezeli ktos je posiada i zalezu mu na istnieniu na forum - beda dla niego motywacja do prawidłowego działania..

No bo kto by nam FAQi pisał.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie!

Mam problem z linkami z ocworkbench zawieraja one na koncu przecinek i jak wklejam je na forum to niestety ten przecinek nie jest juz dolaczany do adresu, tylko zostaje przeniesiony poza adres i link w tym momencie staje sie bledny, dlaczego tak sie dzieje?

przykład:

http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro...145671352,37752,

przecinek nie zostal dolaczony do adresu tylko wyrzucony poza adres, czy daloby sie cos z tym zrobic?

Z gory dzieki!

Edytowane przez lucas234

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie!

Mam problem z linkami z ocworkbench zawieraja one na koncu przecinek i jak wklejam je na forum to niestety ten przecinek nie jest juz dolaczany do adresu, tylko zostaje przeniesiony poza adres i link w tym momencie staje sie bledny, dlaczego tak sie dzieje?

przykład:

http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro...145671352,37752,

przecinek nie zostal dolaczony do adresu tylko wyrzucony poza adres, czy daloby sie cos z tym zrobic?

Z gory dzieki!

Generalnie URL nie powinien kończyć się przecinkiem dlatego jest filtrowane. Postaram się jednak coś z tym wykombinować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to fajnie ze jest juz konkursik :) Nie mam jakos natchnienia (choc kto wie...) , ale jestem bardzo ciekaw co sie pojawi w ankiecie 1 maja :) (choc kto wie...)

A ta buda smiesznie troche wyglada, ale widac ze wypasiona ;P

Jest tylko male zastrzezenie... przed ogloszeniem 3 pretendetow do nazwy zabezpieczcie te domenmy przed wpadnieciem w niepowolane rece... (wiem, ze to oczywiste, ale czasem nawet takie podstawowe rzeczy mozna przeoczyc. Szkoda by bylo zeby jakis cfaniak/sk...n narobil bigosu)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i pieknie :) , mysle ze userom kopara opadnie. No i nasz nowy serwis sie pieknie zareklamuje.

Sumujac dzieje sie tu o wiele lepiej, niz za czasow Liska/.

Bo teraz ja się tym zająłem razem z Markiem i Kubą. Wkładamy w to tyle wysiłku, że efekty mogą was zadziwić za jakiś czas. Obiecuje, że będzie ciekawie.

Chyba sie nie wyspałem bo 2097019[/snapback]

No to fajnie ze jest juz konkursik :) Nie mam jakos natchnienia (choc kto wie...) , ale jestem bardzo ciekaw co sie pojawi w ankiecie 1 maja :) (choc kto wie...)

A ta buda smiesznie troche wyglada, ale widac ze wypasiona ;P

Jest tylko male zastrzezenie... przed ogloszeniem 3 pretendetow do nazwy zabezpieczcie te domenmy przed wpadnieciem w niepowolane rece... (wiem, ze to oczywiste, ale czasem nawet takie podstawowe rzeczy mozna przeoczyc. Szkoda by bylo zeby jakis cfaniak/sk...n narobil bigosu)

Pozdrawiam

O wszystkim pomyślałem, o to nie musisz się martwić. Regulamin jest napisany tak, że wyklucza możliwości rejestracji przez użytkowników. Przed ogłoszeniem naszym zdaniem najlepszych, wszystkie domeny wykupimy. Warto wziąć udział zapraszam :D

Obudowa całkiem ciekawa - widziałem na własne oczy :D

Na targach we Wrocku wczoraj.

Porozmawiałem sobie też z tą miłą Panią z tego sklepu co sponsoruje ten konkurs. :wink:

Cieszę się Efyr, że obudowa się podoba. Faktycznie jest bardzo fajna i warto się postarać aby ją zdobyć za kilka minut wysiłku umysłowego. Co do miłej pani a nawet dwóch to zgadzam się, przesympatyczne i znające się na robocie.

PS: Ja dopiero co wróciłem z targów z Wrocławia. Nim złożyliśmy stoisko i zjedliśmy to była późna godzina.

Pozdrawiam wszystkich, którzy przyszli do mnie do stoiska aby porozmawiać i przywitać się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się Efyr, że obudowa się podoba. Faktycznie jest bardzo fajna i warto się postarać aby ją zdobyć za kilka minut wysiłku umysłowego. Co do miłej pani a nawet dwóch to zgadzam się, przesympatyczne i znające się na robocie.

Z tego co rozmawiałem z tą Panią (amłodszą, Karolina jak dobrze pamiętam, zresztą to siostry bodajże) to dowiedziałem się kilku rzeczy :razz:

Byłem ciekawy, jak to się stało, że firma ta została sponsorem na nazwe i z tego co się dowiedziałem wynika że to głównie Romek się tam zakręcił aby to załatwić

Więc sam się przekonałem, że rzeczywiście odwalacie kawał roboty.

Bo tak to nie wierzyłem :razz: :lol2: :wink:

Zresztą dziewczyny zadowolone z reklamy, a ja je upewniłem że lepiej trafić nie mogły :) Bo nie ma innego takiego forum co tyle maniaków kompów odwiedza B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co rozmawiałem z tą Panią (amłodszą, Karolina jak dobrze pamiętam, zresztą to siostry bodajże) to dowiedziałem się kilku rzeczy :razz:

Byłem ciekawy, jak to się stało, że firma ta została sponsorem na nazwe i z tego co się dowiedziałem wynika że to głównie Romek się tam zakręcił aby to załatwić

Więc sam się przekonałem, że rzeczywiście odwalacie kawał roboty.

Bo tak to nie wierzyłem :razz: :lol2: :wink:

Zresztą dziewczyny zadowolone z reklamy, a ja je upewniłem że lepiej trafić nie mogły :) Bo nie ma innego takiego forum co tyle maniaków kompów odwiedza B)

Jak widzisz myliłeś się. Sam siedziałem i szukałem, aby znaleźć taką firmę. Ludzie w niej są bardzo profesjonalni i będzie nam się bardzo dobrze współpracowało. Reklamy lepszej nie można zrobić jak link na forum z taką oglądalnością. Młodsza kobieta w MADtechu to Karolina.

Trzeba wierzyć w ludzi jeśli starają się coś osiągnąć a my staramy się i to bardzo co można było zobaczyć na targach.

@romek adminem powinieneś zostać :wink:

Popieram qura16

Co do administracji to hmmm zobaczymy. Bardziej trzeba gadać z Paranoikiem i Marco.

Będzie dobrze, tylko dajcie nam jeszcze chwilę bo zaczynamy już po mału rozpisywać konkurs na nowe logo na portalu i forum.

Strona też już jest w budowie i za tydzień w przybliżeniu powina się pokazać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzisz myliłeś się. Sam siedziałem i szukałem, aby znaleźć taką firmę. Ludzie w niej są bardzo profesjonalni i będzie nam się bardzo dobrze współpracowało. Reklamy lepszej nie można zrobić jak link na forum z taką oglądalnością. Młodsza kobieta w MADtechu to Karolina.

Trzeba wierzyć w ludzi jeśli starają się coś osiągnąć a my staramy się i to bardzo co można było zobaczyć na targach.

Przecież z tym, że nie wierzyłem to żartowałem <_< Dałem przecie odpowiednie gęby aby to zaakcentować :-P

Gdzieżbym tam śmiał wątpić w to że utrzymanie forum, serwera, porządku itd to mało roboty.

Mało komu się chce w dzisiejszych czasach stronke w porządku utrzymać, a jaka różnica do forum...

"Ludzie w niej są bardzo profesjonalni"

Hm... profesjonalna firma powiadasz - nie wątpie, ale coś mi się wydaje, że coś tam jeszcze Cie do tej firmy przekonało :razz: B)

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć naszych sponsorek... echm sponsorów się znaczy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ludzie w niej są bardzo profesjonalni"

Hm... profesjonalna firma powiadasz - nie wątpie, ale coś mi się wydaje, że coś tam jeszcze Cie do tej firmy przekonało :razz: B)

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć naszych sponsorek... echm sponsorów się znaczy :wink:

Czekałem aż ten wątek się pojawi, i doczekałem się ;-) Jacyż ludzie są przewidywalni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałem aż ten wątek się pojawi, i doczekałem się ;-) Jacyż ludzie są przewidywalni :)

Czyżby jakaś żaluzja? Po prostu chciałbym Wam przybliżyć naszych sponsorów :wink: Nie miałem nic innego na myśli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Efyr bo zaraz jej wyśle linka do tego co piszesz i zobaczymy co powie.

Ja bym nigdy nie nazwał tego poświęceniem.

Gest wdzięczności (może :) )

Własna chęć zbliżenia się do tej drugiej osoby (bankowo)

Ktoś tu jest zazdrosny, że odbiłem jemu zdobycz przyszłą :D

A ja was na piwo zabrałem... nie ładnie panowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dosc, ze firma zrobila sobie swietna reklama za naprawde male pieniaze, to jeszcze te 2 mityczne panie zostana bycmoze obiektem westchenien kilku forumowiczow :P

A co do samej Madtech.pl, to trafilem na nia jakis tydzien lub 2 temu na allegro - mieli bardzo ciekawa oferte :)

A za to wszsytko co robicie i ile wkladacie w to siebie i swojego czasu ogromny respec ode mnie. W dzisiejszych czasach to raczej rzadkosc.

Ps. Tempo mnie zadziwia, szczegolnie gdy zechce to porwonac ze "starym serwisem" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi