Zulusman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kopiowanie wazona w moim wydniu tez nie baudzo dziala... Zreszta po ostatnich zabawach na abicie odeszla mnie ochota do wszystkiego. Moze jak DFI sie pojawi na dobre i ramce poworca z wycieczki do nl a cruciale pojada na wojarze, to wtedy... Piknie machonoles tym prockiem... OC bez burdello to nieporozumienie... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 To poczwara jedna, zwalił mnie z Top10 :). A na serio - no cóż - Welcome Back :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Marudziłem mu i marudziłem aby w końcu FC wytargał no i się doczekałem ;) Brawo krwiopijco :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gratsy ziom :] lepsze memki by sie przydały do tego jednak .... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Lista braków: - mody (obecnie plyta golusia pupcia niemowlecia) - lepsza pasta (tak to jest jak sie zabiera do benchow nieprzygotowanym, gdyby nie Romek-o to na procku wyladowalby srebrny titan a tak udalo sie i zapodałem silikon. Musze sie ruszyc do sklepu po jakiegos Artica) - TERMOMETR :) ( Minał juz chyba rok od czasu kiedy Piotres mnie przekonywal do kupna ;)) Aha na pierwszym zdjeciu gdzie jest biurko po lewej stronie obok monitora stoi pudlko. Piotres wysłał mi izolacje na mobo, jeszcze na wakacjach w 2006 r. w koncu je otworzylem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gratsy ziom :] lepsze memki by sie przydały do tego jednak .... ;) Hehe memki by uszły 1:1 na quadzie ale proc raczej kiepski ... BTW GRATKI Wampir GRATKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Lista braków: - mody (obecnie plyta golusia pupcia niemowlecia) - lepsza pasta (tak to jest jak sie zabiera do benchow nieprzygotowanym, gdyby nie Romek-o to na procku wyladowalby srebrny titan a tak udalo sie i zapodałem silikon. Musze sie ruszyc do sklepu po jakiegos Artica) - TERMOMETR :) ( Minał juz chyba rok od czasu kiedy Piotres mnie przekonywal do kupna ;)) Aha na pierwszym zdjeciu gdzie jest biurko po lewej stronie obok monitora stoi pudlko. Piotres wysłał mi izolacje na mobo, jeszcze na wakacjach w 2006 r. w koncu je otworzylem :lol: Jak nie chcesz inwestować w termo 200zł na CHY, to kup sobie multimetr z termometrem z alledrogo. Mierzy przyzwoicie, nawet z sondą dołączoną do kompetu wyciąga do -100*. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jak nie chcesz inwestować w termo 200zł na CHY, to kup sobie multimetr z termometrem z alledrogo. Mierzy przyzwoicie, nawet z sondą dołączoną do kompetu wyciąga do -100*. Dokłądnie - nie jest może super dokładny (odchyły po kilka stopni) ale do kalibracji jak najbardziej przydatny .. a cena ok 30PLN przyjazna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Link? Sporo tego jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Link? Sporo tego jest.Ja kupiłem ten. W sumie mam już 2 termo, ale ten i tak zawsze sie przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgadzam się, po co komu CHY, tak naprawdę to guzik mnie interesuje czy mam -80 czy -100, ważne, żeby mieć jakiś punkt odniesienia, czy temp większe czy mniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 calkiem niezle czasy, gratulki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam Pozwolę sobie odgrzać mojego kotleta z powodu małego odświeżenia wyniku o ponad minutke :) Wiem wiem, zegar kiepski jak na takiego procka i zaraz mnie pogonia na WC , ale co zrobić...chwilowo mobo jest jakie jest i trzeba poczekać z tydzień, dwa. Na poczatek 1M Później 16M i LOL :)))) I ostatnie 16M bo przy większym zegarze procka z memkami 1:1 bylo slabiej nawet na 5.0Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 ladnie :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Marudzisz jak zawsze ;) na WC to już Cię prędko tak nie pogonią, narazie to nie ma takich procków na pęczki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratulacje :) Bardzo ładne wyniki A w sumie mam nadzieję Cię na WC pogonić ;) Widać ogromną przepaść wydajnościową między wolfami a conrołami (oczywiście w Pi ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ładnie :) Tutaj ograniczeniem staje się już MSI... (Tak mi się wydaje :wink:). osobiście liczę na benche przy 556x9/5:6/666 MHz 4-4-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Na jakiej mobo ? Masz jakies wyniki, bo z takimi taktami to czas bylby "troche" lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ładnie :) Tutaj ograniczeniem staje się już MSI... (Tak mi się wydaje :wink:). osobiście liczę na benche przy 556x9/5:6/666 MHz 4-4-4 na cl4 ro moze by c cięzko- na 5 4 4 4 to już prędzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Czekam na cepa :wink: ale coś tam powalczę tomcat czemu ciężko? Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 na cl4 ro moze by c cięzko- na 5 4 4 4 to już prędzej :D Komu Ty to mówisz..... zresztą przy tej przepustowości to cl4 czy cl5 - mała różnica ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mała, ale mając CL4 czas jest minimalnie wydajniejszy... i można ustawić niższe PL, a to już coś daje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja sie ciesze bo dzien dluzej bede mial 2 miejsce, poczta pewni nie dostarzy procka na jutro hi hi hi :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Musi, specjalnie nie idę na sprawdzian z hiszpańskiego (hmm w sumie mam zapalenie ucha i gorączke od tygodnia, ale w moim specjalnym "oddziale dwujezycznym" maja to w pupie) jutro do szkoły i czekam na listonosza :D FC już się... hmm "chłodzi" :lol: Jeśli wszystko wyjdzie ok (pewną rzecz znajomy da radę mi przysłać), będą możliwe benche 675+ MHz 4-4-4 2x1 GB dual :] optimum to 680 MHz 4-4-4, więcej mi nie potrzeba, na singlu nie zrobie wiecej niż 5.1 GHz SPI16M (watpię bym dobił - sekcja zasilania na Blood Ironie nie jest jak na płytach z cyfrowym bądź 8-fazowym zasilaniem, no i raczej mój cep tak nie poleci :( ). Oj czas na kaskadę BTW, na XS ostatnio najwyższe FSB są pokazywane na P965, szczególnie na Commando. Podobno P35 mniejsze FSB wyciąga na E8xxx niż P965 :lol:... Mam Commando w domu, to się sprawdzi, gorzej, że nie ma dobrych dzielników mem (5:6). Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...