gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Przeczytaj to http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=208 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 HIS x1800GTO ICQ-3T 256MB - 790 zl (esc.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) HIS x1800GTO ICQ-3T 256MB - 790 zl (esc.pl) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa no to mam pecha!!!!!!!!!!!! Tyle dalem za swojego Szafirka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cale 3 dni za szybko kupilem!!! Masakra!!!! gutman1 Dzieki za linka Edytowane 16 Lipca 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa no to mam pech!!!!!!!!!!!! Tyle dalem za swojego Szafirka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cale 3 dni za szybko kupilem!!! Masakra!!!! gutman1 Dzieki za linka Z tego co pamiętam, to jeśli kupiłem w sklepie internetowym towar, to możesz go zwócić bez podania przyczyny w ciągu 7 dni od zakupu. Jeśli tak dalej jest, to spróbuj, nic to nie kosztuje, a możesz zyskać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Z tego co pamiętam, to jeśli kupiłem w sklepie internetowym towar, to możesz go zwócić bez podania przyczyny w ciągu 7 dni od zakupu. Jeśli tak dalej jest, to spróbuj, nic to nie kosztuje, a możesz zyskać :wink: Nie kupilem go w sklepie internetowym tylko bylem tam osobiscie. Jest inna mozliwosc: reklamacje i zwroty Procedura DOA W przypadku stwierdzenia wadliwego funkcjonowania dowolnego urządzenia w terminie do 7. dni od chwili zakupu, klientowi przysługuje możliwość skorzystania z uproszczonej procedury reklamacyjnej DOA (ang. Dead On Arrival, martwy w chwili dostarczenia). Wadliwe urządzenie wymieniane jest zazwyczaj „od ręki”. W przypadku braku towaru w magazynie czas potrzebny na wymianę może wydłużyć się do następnego dnia roboczego. ESC Computers zastrzega sobie prawo do oceny technicznej zgłaszanych usterek. Procedura DOA dotyczy towarów zakupionych przez każdy z kanałów dystrybucji. W przypadku gdy przyczyną wystąpienia uszkodzenia mogła być szkoda spedycyjna bezwzględnie wymagane jest sporządzenie odpowiedniego protokołu. Po upływie terminu 7. dni od chwili zakupu stosowane są standardowe procedury serwisowe. Zwroty handlowe Oprócz ww. procedury, klientom dokonującym zakupów na odległość, z powodu braku możliwości oględzin towaru przed zakupem, przysługuje prawo do odstąpienia od umowy kupna-sprzedaży w ciągu 10. dni kalendarzowych od chwili odebrania przesyłki. Towar musi być zwrócony w stanie kompletnym w oryginalnym opakowaniu i nie może nosić śladów użytkowania. W przypadku zwrotu handlowego koszty spedycji ponosi klient końcowy, sprzedawca zwraca jedynie kwotę w wysokości wartości zwracanego towaru. Przesyłkę należy opatrzyć oznaczeniem „zwrot handlowy” oraz dołączyć kopię dowodu zakupu i numer rachunku bankowego, na który mają być zwrócone środki. Jednocześnie informujemy, że zwrotowi nie podlega oprogramowanie komputerowe oraz pełnowartościowe towary zakupione w sklepie detalicznym jeżeli nie było to wcześniej ustalone ze sprzedawcą. Cytat ze strony esc.pl Edytowane 16 Lipca 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 HIS ostatnio staje sie nielada okazją, jak jeszcze troche potanieje to nie opłaca sie brać szafira @mib spróbuj oddać szafira i kupic tego HIS-a może ci sie uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 HIS ostatnio staje sie nielada okazją, jak jeszcze troche potanieje to nie opłaca sie brać szafira @mib spróbuj oddać szafira i kupic tego HIS-a może ci sie uda :D Bede z nimi negocjowal. Moze sie uda. jutro rano do nich dzwonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Walcz, walcz bo była by to opłacalna zmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 gutman1 zmieniasz swojego gto na HIS'a czy na jeszcze cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Na Hisa:) - bo zaraz grzechu walnie wyniki i będzie pozamiatane ... Edytowane 16 Lipca 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Sam jestem ciekaw wynikow. Martwi mnie to czy 16 potokowa karta bedzie sie krecic podobnie do tego co oferje 'zwykly' gto. Jesli z o/c bedzie podobnie pewnie sam wymienie. btw. Tylko czekac az wyskoczy ktos (np. jonathan) z conroe i wtedy dopiero bedzie pozamiatane ;) Edytowane 16 Lipca 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Pamięci 1,2 Ns - wystarczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 zaraz grzechu walnie wyniki i będzie pozamiatane ...taa jasne :) We środe zakładam wc na proca i grafe - zobaczymy co da się zrobić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 to sie pochwal odrazu co tam montujesz... u mnie znowu cos sie poprawilo na gpu... temp znowu mi spadla. teraz mam w granicach 41'C w idle, i ok 46 po godzince w bf2 na 600/600 def V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Na CPU będzie DD TDX Na GPU będzie DD Maze 4 Acetal + radiatory narazie Cały czas pracuje nad projektem bloku na całą kartę - oczywiście jak mam czas. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zobaczymy - ja mam "potencjalnego kupca" na swojego gto za 750 zł więc dokładam kilka dyszek i mam XeLke (prawie) tylko żeby było te 1,2 ns ... BŁAGAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A wiec. Tak jak juz pisalem przy 16 potokach karta niestety gorzej sie podkreca Tu macie troszke wiecej wypasionych wyniczkow :D http://forums.techpowerup.com/showthread.p...192&page=62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 taaa... ? ile ... a ile masz z 12p na 16p ? zero :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Jako ze nie mam plyty bo jest w serwisie to laze sobie po stronkach i szukam informacji/testow o x1800gto. Znalazlme cos takiego: http://www.digital-daily.com/video/sapphire_x1800gto/ Na koncu sa wyniki i sa troche dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 to lepiej chyba mieć bardziej wykręcona karte niż 16p i małe OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 to lepiej chyba mieć bardziej wykręcona karte niż 16p i małe OC Racja wiec coraz bardziej sie zastanawiam czy zmieniac mojego Sapphire'a na Msi. Wydaje mi sie ze male OC jest spowodowane po prostu za malym odbiorem ciepla orzez radiator i za szybkim nagrzewaniem sie karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Jakbyscie poczytali moje posty sprzed kilku stron nie poruszalibysmy juz tego tematu. Jak wezmiecie w lapke swojego X1800 to policzcie ile macie mosfetow. Tak wlasnie 5!! Teraz zerknijcie ile jest na x1800XL/XT tak wlasnie 6 sztuk. Nieliczne XL mialy 5 ale to rzadkosc. Karty na 16potoczkach niestety duzo gorzej sie kreca. Nie wyrabia zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Jakbyscie poczytali moje posty sprzed kilku stron nie poruszalibysmy juz tego tematu. Jak wezmiecie w lapke swojego X1800 to policzcie ile macie mosfetow. Tak wlasnie 5!! Teraz zerknijcie ile jest na x1800XL/XT tak wlasnie 6 sztuk. Nieliczne XL mialy 5 ale to rzadkosc. Karty na 16potoczkach niestety duzo gorzej sie kreca. Nie wyrabia zasilanie Hmmmmmmm no to trzeba pokombinowac z HISem on ma 6 mosfetow. No to sie nie bede walczyl o zmiane Szafirka :D PS A moze maly mod tej grafy w postaci dolutowania mosfeta:> Edytowane 17 Lipca 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Teraz zerknijcie ile jest na x1800XL/XT tak wlasnie 6 sztuk. Nieliczne XL mialy 5 ale to rzadkosc. ... U nas na forum to była norma i nikt nie miał 6... :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 U nas na forum to była norma i nikt nie miał 6... :? pozdroU nas i na całym świecie, jedynie xt w wersji 512mb ma 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Z tego co pamietam niektore sapphire, 3dclub, gecube Ale teraz sie zastanawiam po co byl ten 6 mofset Przeciez niektore x1800xt tez mialy 5 sztuk Moze odpowiedzialne sa za dodatkowe 256MB ramu Powiem szczerze zglupialem po dluzszym zastanowieniu Widze rxg ze mnie uprzedziles :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Z tego co pamietam niektore sapphire, 3dclub, gecube Ale teraz sie zastanawiam po co byl ten 6 mofset Przeciez niektore x1800xt tez mialy 5 sztuk Moze odpowiedzialne sa za dodatkowe 256MB ramu Powiem szczerze zglupialem po dluzszym zastanowieniu Widze rxg ze mnie uprzedziles :P Hmmmmmmmmm Tylko ze np His ma 6 mosfetow. :? Wiec to jakas mega zagadka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Tak wlasnie 5!! Teraz zerknijcie ile jest na x1800XL/XT tak wlasnie 6 sztuk. Nieliczne XL mialy 5 ale to rzadkosc.Hmm to się da zmienic :) A i tak kupie tego Hisa i zrobie jakieś testy - jak będzie do D. to sprzedam i wezme szafirka... from the nominal 500/1000 MHz to 550/1100 MHz. That is, the frequency boost for the memory and GPU has proved to be almost 10%. Sapphire X1800GTO with the unlocked pipelines was also overclocked to the same values - 550/1100 MHz Hmm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200606/19/352/2.jpg.jpg No to juz widac co bedzie oferowalo GTO2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nice cooling ... Pewne potoki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...