gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 taa ale chyba nie ten tylko następny! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 To niech się jutro z rana zabierają za zrobienie 8:xx:xx ;) BTW. Wypiłem zdrowie waszych procków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Dla tych co chca zdjęcia sobie pooglądać: Panie z tagana Świder przykleja czujnik do kontenera na LN2 i zakłada izolację a tu izolowanie Asusa i p631 za pomocą wazeliny Chłopaki zakładają kontener na 631 - im więcej rąk tym lepiej Sprzęt gotowy do zabawy Przygotowania do nalewania LN2 Świder i ryba przelewają LN2 No i zalewamy procka Jesli chodzi o czasy i zegary to było SPI 1M na 6150 MHz i czas 21.4xx a na 16M było 5910 MHz i czas 9.17.xxx. Jutro bedzie lepiej bo były problemy z vcore modem - po prostu nie działał. Jutro bedą nowe potki i walka dalej bedzie trwała. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez slayne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) powinnes się modlić za dusze ;-) niedługo zostaną pochowane na cmentarzu krzemowych przylacieli. Swoją drogą ja się pomodliłem o rączki Świdera żeby ładnie zrobiły mody żebym jutro oglądał Polish record ;-) Btw. Ile waży spi world record 16m? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez gutman1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no nieładnie - wazeliną bawić sie na targach.. wstyd! :D czy podczas dnia dzisiejszego odeszły jakieś procki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie- narazie ;-) niedługo odejdzie intel matiza ;-) powyżej 1,7v to już jest HARD CORE ! Ponawiam pytanie - Jaki jest WR SPI 16m? na jakim procu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 To na dzisiaj koniec ? A co z Yoto ? robił coś ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Yoto przyjechał bodajże ok 4 więc do niczego się nie zdązył zabrać... Zobaczymy jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) nie- narazie ;-) niedługo odejdzie intel matiza ;-) powyżej 1,7v to już jest HARD CORE ! Ponawiam pytanie - Jaki jest WR SPI 16m? na jakim procu? Intel ( Prescott 7,381Ghz @ 2v ) - kyosen - 7'11.984 AMD ( SanDiego 3,86Ghz @ 1,84v ) - fredyama - 8'47.218 Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59753 tu masz wr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 :lol: coś ryba się chyba za dużo na wdychał :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59753 tu masz wr :P Byłem pierwszy :P Kuba - mogliśmy w sumie jechać... a nie inwestować w wiatraczki :lol2: edit: ryba to to małe rachityczne dzieciątko? :D edit: że niby 1,7v na cedar milla to dużo? Wiecej tutaj - boje z 661 ;) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie- narazie ;-) niedługo odejdzie intel matiza ;-) powyżej 1,7v to już jest HARD CORE ! Ponawiam pytanie - Jaki jest WR SPI 16m? na jakim procu? Na zachęte, żeby było co gonić, podaje obecne rekordy świata: intel - kyosen - 7'11.984 http://www.xtremesystems.org/forums/attach...achmentid=39815 AMD - fredyama - 8'47.218 http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...43&postcount=64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 hehe nie ma to jak szybka i rownoległa przez 3 osoby odpowiedz. Jutro będzie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196419&st=210 :) Co do Ryby to dziwnie tu wyszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no fakt mozna bylo jechac :P ale za to na nastepnych bede obowiązkowo i poznaniak pojechal a nic sie nie chwalił :D tak to bym sie ruszyl z domu i odwiedzil wroclaw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no fakt mozna bylo jechac :P ale za to na nastepnych bede obowiązkowo i poznaniak pojechal a nic sie nie chwalił :D tak to bym sie ruszyl z domu i odwiedzil wroclaw :) to następnym razem bierzemy dupsko na targi ;) tylko żeby na wakacjach były, wyedy gdy my mamy naprawde dużo czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 hehe nie ma to jak szybka i rownoległa przez 3 osoby odpowiedz. Jutro będzie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196419&st=210 :) Co do Ryby to dziwnie tu wyszedł mam nadzieje że ryba i reszta nie bedą mi mieli za złe że poumieszczałem ich zdjęcia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ryba wyszedl troche niefortunnie. ;] Fajnie by bylo tam byc, moze kiedys sie tam przejade. Narazie czekamy na nowe wiesci. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 to następnym razem bierzemy dupsko na targi ;) tylko żeby na wakacjach były, wyedy gdy my mamy naprawde dużo czasu ;) Zmartwie Cię następne tt są w paździeniku w krk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 oj cze... To sam se zrobie takie targi u siebie w garażu śmiejesz sie- ale w LNie by sie też przydała taka impreza... tam u nich we wrocku straszny ścisk :? zresztą będą jeszcze zloty/spotkania itp - nie samymi targami człowiek żyje my z kubą mieliśmy robić skok na zakłady azotowe w puławach;) a gdzie w lublinie był/jest "skład" di?w LNie DI był/jest dostępny w mleczarni na Kresowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 śmiejesz sie- ale w LNie by sie też przydała taka impreza... tam u nich we wrocku straszny ścisk :? zresztą będą jeszcze zloty/spotkania itp - nie samymi targami człowiek żyje w LNie DI był/jest dostępny w mleczarni na Kresowej ale ln2 tam chyba nie mają... jak będę miał troche wolnego czasu to przelece się do tej mleczarni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ciekaw jestem jak tam Dothan Yota ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dodam jeszcze apropos wyników, że ryba próbował coś osiągnąc na amd-ku ale skrzaniło się fc (-40 max a dochodziło do +15;/) aRzeczywiście z FC było sporo problemów. najpierw padł starter, czy coś w tym rodzaju (nie znam się na zamrażarkach :-P ) i FC wcale nie chłodziło. Zobaczyliśmy tylko jak temperatura w biosie dobiłą do 60 i komp się automatyczni wyłączył. Potem jak już to naprawili FC nie mogło osiągnąć dobrej temp. Troche potrwało zanim znaleziono przyczyne. Otóż FC było podłączone do gniazdka przez jakieś liczniki (chyba miały mierzyć pobór prądu, takie podobne jak te urżadzonka co ustawia się po jakim czasie mają odciąć dopływ prądu) i te cosik przerywało. Co skutkowało ciągłym wyłączaniem i włączaniem FC, czego w takim rwetesie nawet słychać nie było. Potem już w końcu chłopaki ruszyli z stawianiem windy i OC. Po dobrych kilku godzinach :-| Więcej szczegółów nie podam, bo było, a zresztą potem kręciłem się gdzieś indziej. :-P Jeżeli się coś machłem w opisie to przepraszam, ale tak wsród ogólnego rumoru zrozumiałem sytuacje. Mam kilka fotek, może niezbyt pięknych, ale i tak nie mam gdzie zamieścić :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ciekaw jestem jak tam Dothan Yota ;) z tego co wiem to nic się dzisiaj nie działo Yotomeczek pojawił sie dosyc późno i jedyne co widziałem to to że dał chłopakom swojego Anteca Tp550 i na nim walczyli z tym p631 na LN2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Kolejny offtop skonczy sie 72godzinami przegladania forum. :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 z tego co wiem to nic się dzisiaj nie działo Yotomeczek pojawił sie dosyc późno i jedyne co widziałem to to że dał chłopakom swojego Anteca Tp550 i na nim walczyli z tym p631 na LN2 LOL Ekipa była na stoisku zenfista i musiała brać Anteca tp550 od yoto jak pod ręką były Tagany 900W ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 tyle, że antec yotoma ma porobione mody wszystkich linii :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Właśnie wróciłem z imprezy integracyjnej :P :D Jeśli chodzi o kaskadę to problem był z zasilaniem, poszedł zasilacz jakiś i przedłużacz :] Z tego co się orientuje. A jeśli chodzi o MOBO Matiza to poszedł potencjometr, jutor jadę z samego rana na zakupy nowych i zaczniemy od modingu jego MOBO, bo teraz tylko napięcie 1.7 dawali na tą 631. Później pójdą na ogień 805, procek od Yotomeczka, moja 7600gt zmodowanan na FC i będziy atakować co się da. Ogólnie dzieje się tak dużo że nawet nie ma jak za bardzo dorwać się do kompa i posty klepać. Ale jutro postaramy sie o obszerniesze relacje. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) No widze bardzo ladnie sobie chlopaki poczynaja :D Troche chyba malo freonow na tych targach (z tego co widze to tylko Luke z kaskada, i Ryba z singlem), na nastepne targi mysle ze przywioze kilka moich :lol: Edit : A nie, przepraszam, zauwazylem na jednej fotce chyba jeszcze urywek FC Maniakalnego ...ktos benchowal na nim ?? pozdro piotres Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No widze bardzo ladnie sobie chlopaki poczynaja :D Troche chyba malo freonow na tych targach (z tego co widze to tylko Luke z kaskada, i Ryba z singlem), na nastepne targi mysle ze przywioze kilka moich :lol: Edit : A nie, przepraszam, zauwazylem na jednej fotce chyba jeszcze urywek FC Maniakalnego ...ktos benchowal na nim ?? pozdro piotres Mam nadzieję, że i do Krakowa przybędzie ekipa o/c a nie tak jak w zeszłym roku, musiliśmy pomagać ściągać beret bo chcieli 3.0 na WC zrobić.( przy prawie 2v na wenecji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...