pentliczek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Modecom Feel 300 w czy uciagnie sempron 2800+ gb k8ns 256 ram gb r 9550 wszystko bez o/c bedzie szlo na tym zasilaczu przez jakis miesiac a potem zmiana na cos 350 w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 moze tak moze nie nigdy nic nie wiadomo, moze byc tak ze bedzie ci działał komputer na tym zasilaczu przez dwa lata i nic sie nie stanie, albo wysiadzie tuz po właczeniu ja bym kupił od razu cos lepszego co najmniej fortrona, albo jakiegos chifa 350 lub modecoma mc350 atx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Powinien uciągnąć ( ale zmień go za wspomniany miesiąc na coś porządnego ). Radeon 9550, sempron 2800, 1 kość pamięci mało pobierają. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 w tym sęk że nie mam grosza na nowy zasilacz gdzies do maja a komputer przed majem chcialbym wlaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ten feel poradzi sobie z tym bez problemu. feele mimo niskiej ceny ceciach!a sie dobra jakoscia. jak masz jakies drobne 20pln to wymien go na wersje 350W, bo ta wiem z autopsji potrafi pracowac bezproblemowo z bardziej pradozernymi konfiguracjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Uciągnie ale po dorodze może zdechnie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Uciągnie ale po dorodze może zdechnieRównie dobrze może zdechnąć każdy inny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 tzn. na tym zasilaczu będzie do maja ta konfiguracja bez o/c a potem zmieniam na cos mocniejszego i o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 te nowe fell co widzialem sa calkiem calkiemjak na cene :) Naperno kompa nie spala najwyzej sie wylaczy z przeciazenie wiem z autopsji tymczasowo takiego feela mam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...