niko2003 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam sentyment do tego vortalu, ale to co ostatnio mnie uderzyło to nieczytelność: Czcionka po lewej stronie to jest 7 lub 8. Zmiana rozdzielczości nic nie daje, ponieważ reklama po prawej stronie jest większa od nagłówków i tematów z lewej strony. Dochodzę do wniosku, że reklama jest ważniejsza od treści. Ja rozumiem, że chyba to nie ma bić w oczy gdy się czyta główne wątki, ale ja dziękuję. Co wogóle o tym myślicie? Reklama jest potrzebna aby udzwignąć każdy vortal nie oszukujmy się to wszystko kosztuje, tylko czy aby reklama nie była głównym nośnikiem informacji na takich portalach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Benchmark to portal komercyjny i nie ma co sie dziwic ze reklamy sa dla nich wazniejsze od wielkoci na stronie i poziomu merytorycznego artykulow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hueh... cały ich problem polega na tym, że mają na sztywno zrobioną ramkę z serwisem i w większych rozdzielczościach wygląda co najmniej śmiesznie. Żebyś ty widział jaka beka jest przy szerokości 1280 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) To się namachałeś w Paincie :D ble :kijem: IE Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Żebyś ty widział jaka beka jest przy szerokości 1280 ;) Nie ma to jak ~40% ekranu wypełnionego białym tlem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie wiem, jak jest u Ciebie w IE, ale u mnie w Operze wciskanie "+" (zoom) zwiększa ładnie całe okienko, co po 3-krotnym wciśnięciu powoduje zniknięcie reklamy za marginesem. Minusem jest rozjeżdżanie się grafiki i fakt, że na 17'' LCD (lub większych) ta czcionka po lewej nadal może być słabo czytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Natywna rozdzielczość ekranu. 17" lcd w laptopie. PORAŻKA!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hueh... cały ich problem polega na tym, że mają na sztywno zrobioną ramkę z serwisem i w większych rozdzielczościach wygląda co najmniej śmiesznie. Żebyś ty widział jaka beka jest przy szerokości 1280 ;) W 1440 jest jeszcze fajniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Obrazek Natywna rozdzielczość ekranu. 17" lcd w laptopie. PORAŻKA!!! :mur: W 1440 jest jeszcze fajniej :) W lapiku mam max 1280 x 800, więc nie miałem jak sprawdzić, ale po screenie widzę że jest prawie fifty-fifty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...