grzegrz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 młuciłem wczoraj na p3 933mhz 7xx MB ram i r9600se 64bit. Szczerze, to nie polecam, nawet menu skacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Mi na Geforce 3 TITANIUM 64mb, Athlon XP 1800+ SP2, 512mb ramu nie zarywa na ustawieniach troche wyższych niż LOW. PS: Czy wam też w filmikach głos leci szybciej niż obraz??? Edytowane 5 Marca 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Mi na Geforce 3 TITANIUM 64mb, Athlon XP 1800+ SP2, 512mb ramu nie zarywa na ustawieniach troche wyższych niż LOW. PS: Czy wam też w filmikach głos leci szybciej niż obraz??? NIe ;]. A jaka masz dźwiekówke ? Co do samego demo to troche za krótkie ;) ale i tak rozgrywka prosta i przyjemna idelana na multi ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Fajna promocja w empiku jest. Kupujesz rabat przedpremierowy dla gry (takie czarne pudełeczko wygladajace jak prawdziwa gra), za 5zł, żeby mieć 20zł rabatu :) Ale tak czy siak wolałbym w gram.pl kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Czyli ile ostaatecznie za gre ? ;] 120 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Lepiej kupić Tiberium Wars w play.pl lub wirtus.pl - kosztuje 109zł :) . Edytowane 14 Marca 2007 przez Cobee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Plus wysylka, dodajmy, wiec wychodzi na jedno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Kurde drogo ;]. Trza tdu kupic, obowiazkowo stalkera i teraz c&c ;/. Z kasy chcą ogołocić tym bardziej ze nowy c&c mi bardzo pasi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ja mam inne odczucia co do tej gry. W Generalas grało mi się super, tutaj jest jakiś niedosyt. Może za duży wpływ Supreme Commander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 No kazdy ma inne ;). Tutaj rozgrywka jest prosta i dlatego pewnie bedzie fajna na multi (tak przypuszczam bo w sumie mało sie rożni od generalsów). I tak jak było z Generalsami dopiero w multi bedzie fajnie. A tak btw przeszedł ktoś misje z dema na brutal ? dziwnie sie gra bo komp w sekunde ma tony "wojska" ;d. dobrze to widać na wykresie. Mało fajna gra ale jak ktoś ma na brutalu to gratz :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Bo "brutal" oszukuje - ma na starcie więcej kasy oraz wszystko mu się szybciej buduje. Hard przy nim to małe piwko :wink: , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie tego nie lubie w najwyzszych poziomach ;). Ze nie dali demka multi :(. No nic czekamy na fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Przeszedłem na brutal nod Vs gdi ...., gdyby była wieksza plansza to nie byloby problemu ...Pamietam czasy jak sie wygrywalo na 8 na brutal w generalsach ....Nie moge wygrac z taktyka rusher , reszte mam juz zalatwiona .:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Demko jest takie sobie. Wszystko niby cacy, jednostki ciekawe, prosta obsluga, szybka budowa, ale czegos mi brakuje. Mam nadizeje ze to "cos" ktorego okreslic nie moge, pojawi sie w pelnej wersji i bede mogl grac w to z rownie wielka przyjemnoscia, jak gralem w generalsow. Jesli chodzi o poziom brutal... jest to letkie przegiecie. Komp zamiast cheatow powinien lepiej "myslec", podobnie jak w Company of Heroes, jednak jak wiadomo pracy nad tym byloby zbyt wiele. Zreszta AI przeciwnika komputerowego w c&c zawsze stala na niskim poziomie, wiec prawdziwa gre poczuje sie dopiero na multi. W skrimshu po przejeciu bazy Nod, rozbudowalem ja zeby sprawdzic jakie jenostki posiada ciemna strona mocy. Najciekawiej prezentuje sie zestaw: laserowe autko + najtanszy samolocik, ktory moze przedluzac poprzez odbicie zasieg lasera. Po odpowiednim rozstawieniu, mozna razic przeciwnika po calej mapce, majac swoje samochodziki ukryte w bazie. Ciezkie do realizacji ale mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Te "laserowe autko" to Beam Cannon, w połączeniu z Venom'em (najtańsze fruwadełko-niezłe brak limitu ammo) jest dobre. Ale lepszy zestaw Juggernaut + sniper team :D Snajperów bez detekcji nie dorwiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Niektórzy szczęśliwcy już mają Tiberium Wars w swoich łapkach. Szczegóły w linku w sigu :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W sklepie internetowym play.com.pl od jutra ma byc dostepna wersja angielska :D ciekawe czy tak bedzie naprawde, bo wolalbym taka wersje zakupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W sklepie internetowym play.com.pl od jutra ma byc dostepna wersja angielska :D ciekawe czy tak bedzie naprawde, bo wolalbym taka wersje zakupic :)Mnie też interesuje wyłącznie anglik, więc daj znać jak będziesz wiedział coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 w koncu ponoc premiera 28.03 wiec wcale mnie nie dziwi ze gdzies w sklepach wysylkowych moze byc ciut wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No i jednak nie ma angielskiej wersji na play.com.pl :( Trzeba bedzie zakupic PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Niektórzy szczęśliwcy już mają Tiberium Wars w swoich łapkach. Szczegóły w linku w sigu :wink: .Szczegoly dotyczace linkow w sigu w regulaminie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 full jest na dvd9 prawie 8Gb wiecej nie powiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No i jak wrazenia panowie? Cos dlugo cisza.... gdzie te tytanowe lacza? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) ano, teraz czekac tylko az ktos ... kupi i podzieli sie wrażeniami :) co z wami chlopaki ? Edytowane 26 Marca 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 zdam relacje okolo 22 polskiego czasu jak wroce do domku, zobacze jak to smiga na moim zlomie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Podobno silniczek jest zoptymalizowany perfekcyjnie, lata, śmiga, tańczy, gra i śpiewa. Engine ten sam co w Battle for the Middle Earth 2 a działa ok 30% szybciej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Podobno silniczek jest zoptymalizowany perfekcyjnie, lata, śmiga, tańczy, gra i śpiewa. Engine ten sam co w Battle for the Middle Earth 2 a działa ok 30% szybciej :Dczyli co? będzie szybciej niż w demie? już odpalam bo właśnie wróciłem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No niby ma być dużo szybciej :) jak tam pierwsze wrażenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Kozak :) . Kocham c&c !!! Chyba do rana będę siedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 jakies screeny bys zapodal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...