reyden Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A na jaki mail próbowałeś , bo ja mam konto na gmail i link doszedł po kilku sekundach , co prawda nie do GTA I . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) A na jaki mail próbowałeś , bo ja mam konto na gmail i link doszedł po kilku sekundach , co prawda nie do GTA I . Mam konto na onet :/ (spam mam czysty) (próbowałem wszystkie 3 tytuły - zero) Edytowane 4 Marca 2012 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Może załóż konto na gmail albo spróbuj na innym koncie pocztowym jak masz . Nie raz miałem problem że mail nie przychodził na polskie konta . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 @reyden - prawda, sam używam konta na wp, jednak większość zagranicznych rzeczy rejestruję na gmailowe http://microsoftflight.com ; generalnie darmowa, można dokupić jakieś dodatki. Przyjemnie się lata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Na Steamie promocja na Recettear - merge jRPG i symulatora zarządzania sklepem: -66% - cena 5,09 euro - jeszcze przez 19 godzin: Edytowane 4 Marca 2012 przez Thomas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 W GMG Mafia II za 7,49$ wymaga Steam, wersja angielska. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 "This product is not available for purchase in your region at the present time. Please check back soon."... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Próbowałeś proxy US/UK na ich stronie ? Z tego co mi wiadomo gra jest region free więc z rejestracją na Steamie nie powinno być problemu. Tapnięte z Desire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Użytkownicy androida! w android market jest super promocja na kilka świetnych gier i aplikacji, np. shadowgun, Dead Space czy NFS za 1,53zł! Where's my water 0.78gr Edytowane 7 Marca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Użytkownicy androida! w android market jest super promocja na kilka świetnych gier i aplikacji, np. shadowgun, Dead Space czy NFS za 1,53zł! Where's my water 0.78gr Zapomniales linka. :razz: Play Our Favorites - Android Apps on Google Play Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Na Steam duża promocja na gry 2K przez weekend dziś m.in. Borderlands GOTY za 7,49E Edytowane 8 Marca 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Hm przy zakupie 4-paka Borderlands GOTY wychodzi jakies 23zł / łeb. :blink: Moze zebralo by sie 4 osoby? (w sumie 3 bo ja juz jestem zainteresowany :-P ) Edytowane 8 Marca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Ja bym się pisał na 1 ewentualnie 2 kopie :) Znajomi się namyślili zakupiłem już 4ro pack :) Edytowane 9 Marca 2012 przez crashone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zapomniales linka. :razz: Play Our Favorites - Android Apps on Google Play O w mordę! Dzięki za info. Takie oferty, że warto brać nawet jak się obecnie nie ma na czym zagrać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo27 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) jeśli ktoś lubił serie the settlers to polecam przeglądarkową wersje multi thesettlersonline ;) Edytowane 9 Marca 2012 przez Elmo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 W GameStop COD:MW 2 za ~31zł, wymaga Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 nethack -tylko dla prawdziwych twardzieli, większość ludzi wymięka na opisie klawiszy potrzebnych do obsługi ;) OpenArena -taki Quake tylko, że za darmo(zresztą silnik jest z...) Eat The Whistle -prawie jak fifa. Jak to mówią "old-style" Abuse -platformówko-strzelanka. też "old-style" Beneath A Steel Sky -przygodówka z starych czasów. Działa na ScummVM The Ur-Quan Masters - jeszcze nie grałem, ale wydaje się fajne ;) Warzone 2100 -strategia Wszystko powyższe jest dostępne zarówno na Windowsa jak i Linuksa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) kolejna androidowa gra trafiła do promocji Modern Combat 3: Fallen Nation i cut the rope za ok. 1,55zł :) Warto teraz sprawdzać nowy market (google play) bo mają wypasione promocje Edytowane 9 Marca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Te promo to idą na zasadzie chwilowej akcji (start Google Play) czy będzie już zawsze na zasadzie Steamowych wyprzedaży czy Deal Of The Week na XBL? Poza tym co ile to się zmienia? Raz na dzień, tydzień? Dzisiaj wywaliłem 6 złotych i zakupiłem Dead Space, Asphalt 6, World of Goo i Shadowgun - masakra jak pomyśleć jak rozbudowane produkcje dostajemy (Dead Space chyba zasysa blisko 500MB danych). I pomyśleć, że kilka lat temu ciorało się z węża na Nokii, a gry za smsy po 9-10 złotych dawały zabawy na 20 minut. Edytowane 9 Marca 2012 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) @kelcior masz jakis chetnych ? bo bylbym zainteresowany :) Edytowane 9 Marca 2012 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) crashone jest chętny na 1 kopię, jeśli też jesteś zainteresowany to w sumie brakowało by tylko jeszcze jednego. edit: Sorry za wprowadzenie w błąd, niestety za wersje GOTY to wyjdzie jakies 46zł / łeb... musiałem pomylić z wersją podstawową. :mur: Czyli wychodzi praktycznie tyle samo co na Allegro, sorry za zamieszanie.. Edytowane 10 Marca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Te promo to idą na zasadzie chwilowej akcji (start Google Play) czy będzie już zawsze na zasadzie Steamowych wyprzedaży czy Deal Of The Week na XBL? Poza tym co ile to się zmienia? Raz na dzień, tydzień? Dzisiaj wywaliłem 6 złotych i zakupiłem Dead Space, Asphalt 6, World of Goo i Shadowgun - masakra jak pomyśleć jak rozbudowane produkcje dostajemy (Dead Space chyba zasysa blisko 500MB danych). I pomyśleć, że kilka lat temu ciorało się z węża na Nokii, a gry za smsy po 9-10 złotych dawały zabawy na 20 minut. hehe no w markecie jest info, że ten modern combat to potrzebuje ok 1,3 gb danych :P a co do promocji to chyba co parę dni dokładają jakieś nowe, ale sam nie wiem czy to tylko chwilowa promocja czy co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) crashone jest chętny na 1 kopię, jeśli też jesteś zainteresowany to w sumie brakowało by tylko jeszcze jednego. edit: Sorry za wprowadzenie w błąd, niestety za wersje GOTY to wyjdzie jakies 46zł / łeb... musiałem pomylić z wersją podstawową. :mur: Czyli wychodzi praktycznie tyle samo co na Allegro, sorry za zamieszanie.. A to faktycznie szkoda zachodu. Alledrogo + KW = to samo co w EMPIKU za Premium Games :S Edytowane 10 Marca 2012 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Promocja w muve.pl na gry Codemasters, gry po 10zł. Edytowane 10 Marca 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Borderlands goty były za 23zł sztuka w 4ro paku, 1 sztuka 31zł na przecenie -75% ale promocja skonczyła się ona wczoraj o 19 teraz przez weekend będzie na -50%. Jak pisałem wyżej już nie jestem chętny zakupiłem 4ropak ze znajomymi. edit Dziś na steamie -75% Mafia 2 - promocja do godziny 19.00 Edytowane 10 Marca 2012 przez crashone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Burnout Paradise: The Ultimate Box na Steamie za 3,74€. Swoją drogą oprócz Grida jedyna ścigałka przy której świetnie się bawiłem. Edytowane 13 Marca 2012 przez M@TI 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 W GameStop RAGE za ~47zł, wymaga Steam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Ktoś ma znajomych na Ukrainie? - Save 50% on L.A. Noire on Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Cos mi tu nie gra L.A. Noire zwykla edycja $8.99 a Complete Edition $2.49 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Wyprzedaz w sklepie Origin, np. BF3 Powrot do Karkand za 27.50 pln, BF3 za 67.50 pln i pare innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...