Thomas Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Majesty 2 + 3 DLC za 5 euro na STEAM, promocja jeszcze przez 21 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Ktoś ma znajomych na Ukrainie? - Save 50% on L.A. Noire on Steam A dlaczego tak? Nie widze tam nic o konieczności bycia na Ukrainie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 A dlaczego tak? Nie widze tam nic o konieczności bycia na Ukrainie. Coś jest bardzo nie tak ze Steamem. Nie akceptuje mi płatności 2.49 USD z linku, jak wchodze z innej przeglądarki to cena 9 Euro, a jak wchodze przez klienta to 20 Euro. Coś tu jest bardzo nie halo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 W linku region jest ustawiony na Ukrainę. Obecnie cena za edycje z dodatkami to 10$, co i tak jest tanio. W innych regionach cena dużo wyższa, z euro na czele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Indie Royal a w nim m.in. Hard Reset (Steam Key) za ~4 euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Fajno, bo czailem sie na Hard Reset :] Jakis czas temu gdzies widzialem info czy komentarz, ze podobno dotychczasowi posiadacze Hard Reset dostana aktualizacje do wersji rozszerzonej - byloby milo i mam nadzieje, ze sie to sprawdzi. Wracajac jeszcze na chwile do rozwazan sprzed paru tygodni na temat Darksiders z serii TopSeller + Steam - ostatnio mialem w rekach opakowanie i potwierdzam, ze wersja z serii TopSeller rowniez jest uzalezniona od Steama. //edyta: No to mamy oficjalne info: Darmowy dodatek DLC do gry Hard Reset z zawartością z rozszerzonej edycji | GRY-Online.pl Edytowane 20 Marca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Indie Royal a w nim m.in. Hard Reset (Steam Key) za ~4 euro. Kupione. I co najważniejsze, przynajmniej to angielska wersja. :D Ale mają bardzo ciekawy system cen, za każdym razem, jak zapłaci się minimalną cenę, to ona wzrasta, a jak powyżej niej, to maleje. W skrócie - liczyć na armię filantropów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Na stronie Amanita Design (twórcy m.in. "Machinarium") można pograć w ich starsze produkcje typu point'n'click link: Mój odnośnik (Machiarium i Samorost 2 to dema, reszta pełniaki) Edytowane 18 Marca 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Save 50% on Portal 2 on Steam - 7,48 euro, a dwupak 12,49. //edyta: Do 8 kwietnia wybrane tytuly z serii EA Classic i Platinum taniej: PC: 29,90 zl Konsole: 79,90 zl sklep.gram.pl sklep.gry-online.pl Edytowane 21 Marca 2012 przez brachol 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Na Steamie zaczal sie Square Enix Publisher Weekend. Edytowane 22 Marca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Na GOG.com za darmo nowa gra - platformówka Treasure Adventure Game - GOG.com a tutaj pozostałe Games catalogue - GOG.com Trzeba mieć konto na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 NA GOG.com "weekend promo" i za 2.99 dolca m.in: Alone In The Dark, Blood, Master Of Oriorn, Total Annihilation GOG.com plus za darmo jakaś gra indie Treasure Adventure Game - GOG.com (wymagane konto na stronie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Metro 2033 w GG za 2.49 euro ~11zł wymaga Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 A dziś na gamersgate.co.uk Red Faction: Armageddon za 3,74 GBP (19 zł z groszami po paypalowym kursie), jeszcze taniej w dolarach - $4.99, o ile u kogoś jeszcze się taka waluta na gamersgate.com zachowała (ew. proxy/vpn). Gra rejestruje się na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) znizka 75% na STEAM'e na serie Deus EX TYLKO dzis - zostalo nieco ponad 4h. Edytowane 25 Marca 2012 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 a dzisiaj Dungeon Siege 3. Najlepiej wziąć cały pakiet razem z DS1 i DS2 i DLC do DS3 Save 75% on Dungeon Siege Complete on Steam DS1 i DS2 nie da się zwyczajnie kupić, są tylko w tym pakiecie. DS3 jest bardzo dobry, chociaż lepiej gra się na padzie, gra jest dosyć trudna no i nie wiem jak w porównaniu do DS1/DS2 wypada, bo nie grałam w poprzednie części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) a dzisiaj Dungeon Siege 3. Najlepiej wziąć cały pakiet razem z DS1 i DS2 i DLC do DS3 Save 75% on Dungeon Siege Complete on Steam DS1 i DS2 nie da się zwyczajnie kupić, są tylko w tym pakiecie. DS3 jest bardzo dobry, chociaż lepiej gra się na padzie, gra jest dosyć trudna no i nie wiem jak w porównaniu do DS1/DS2 wypada, bo nie grałam w poprzednie części. temat brzmi "tanie gry" a 50 euro to nie jest tanio bynajmniej dla mnie i dla większości użytkowników, juz taniej bys to skompletował na ceneo Edytowane 26 Marca 2012 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) temat brzmi "tanie gry" a 50 euro to nie jest tanio bynajmniej dla mnie i dla większości użytkowników, juz taniej bys to skompletował na ceneo Moze znizka juz minela? Jesli to bylo faktycznie -75% to kosztowalo w okolicy 12€ :rolleyes: Edytowane 26 Marca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 temat brzmi "tanie gry" a 50 euro to nie jest tanio bynajmniej dla mnie i dla większości użytkowników, juz taniej bys to skompletował na ceneo Jak zwykle - bynajmniej != przynajmniej ;) A promo się skończyło, trwało tylko 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Dla mnie 12€ to i tak za dużo jak na tanią grę %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Dink Smallwood HD http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tDqIDYFSkws Dink Smallwood HD gameplay Polecam gorąco, bo ja nie jestem fanem RPG-ów, nie lubie fantasy ani nie przepadam za średniowieczem, a gra mi dała bardzo dużo frajdy, i lata temu, i teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Ale to nie była tania gra, tylko tani pakiet gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Dziś na gamersgate.co.uk 24-godzinna promocja na Kane & Lynch 2: Dog Days - 2,99 GBP, czyli ~15,40 zł po paypalowym kursie, w .com nieco drożej - 3,74 EUR, czyli ~16,10 zł (chyba że ktoś ma możliwość płacenia w dolarach, wtedy wychodzi ~12 zł). Plus standardowe 5% bonusu w kredytach (BC) za zakup, a dla IGNowców dodatkowe -15% zniżki (więc ~13,10 zł w co.uk a w dolarach ~10,2 zł). Gra rejestruje się na Steamie. Edytowane 28 Marca 2012 przez knrdz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Witam Dostałem 3 kody na Faerie Solitaire na steama Wykorzystałem jeden :P Kto pierwszy ten lepszy 0GHV9-50PQG-QR8YL 6RJVX-EI7DQ-MT0HV Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Co prawda to nie gra ale ... Hey guys, you can get FREE mouse mat with FREE shipping at http://www.tomtop.com/. Just register on the site and tick "subscribe to newsletter" then you can order this mouse mat TomTop: $2.00 High quality super soft Mouse Mat with TOMTOP Logo with points you got. So, one more time: *1) Register 2) Confirm email 3) Add mouse mat to cart and checkout 4) Apply points (70) 5) Finish your order *Currently they are NOT sending activation emails, link this with facebook, twitter or google account to register Enjoy! :) I got mine in like 20 days. hey there! 50pkt za rejestracje + 20pkt za newsletter. Podkładka jak i przesyłka za darmo. Dostałem swoją po ~3tygodniach. Szału nie ma ale prezentów się nie wybrzydza/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Weekendowa promocja na Steamie: Save 80% on Trine - 1,60€ Save 50% on Trine 2 - 6,49€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Mafia II wersja pudełkowa: Amazon.com: Mafia II: Pc: Video Games - $1.88 (nie wiem jak wygladaja koszty wysylki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 niewiecie czy będzie można jeszcze tanio dorwać BF3 ? Przespałem promo z zeszlego tygodnia ;( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Pewnie, poczekaj chwilę i zaraz z powrotem będziesz miał promocję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...