insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 imho zielen jaka mam w motylku bylaby spoko. Ew. jesli nie bedzie sie dobrze prezentowac to jeszcze troszke mniej agresywna. Ale zeby nie byla zgnila. Troche pozytywnej energii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Naprawde Marco? Juz dzisiaj zielona bedzie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Naprawde Marco? Juz dzisiaj zielona bedzie? ;] Dzisiaj to miała być poprawka że nie można GG wyedytować ;> Zrobiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Dobra robota, skórki ładne (lepsza Pure-Blue), ale i tak wole Charcoala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nie ma to jak powiew świeżości, tylko żeby nie te marginesy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mam je całkowicie skasować? Czy tylko zmiast 46px uciac do 26px? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja jestem za 26px. Bron boze nie kasuj calkowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A mi tam marginesy nie przeszkadzają. Szarość czcionki mi przeszkadza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 czcionka jest ok. Jesli jest dlugi post i siadam sobie wygodnie daleko od monitora to ctrl + ratuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 przy 1600x1200 lepiej mi siedziec na skorce invasion... przy pure mam odstep od boku ekranu dosc spory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szen Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7&st=60&debug=1 A to potrzebne jest? drupal jest całkiem spoko =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nie rozumiem. Przeciez margines przy kazdej rozdzielczosci ma tyle samo (46pikseli). Wrzucilem sobie 1600x1200 i jest git. Standardowo jade na 1280x960 i jest miodzio skorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 u mnie tak wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 1) Licznik postów - ok, może nie być, aby nie wywoływać wilka z lasu. Ale dlaczego zabraliście "Nr użytkownika"? Cyferki są spoko :] 2) Jeśli chodzi o margines, to z tych 46px ciąć tak do 20px. Jeśli będzie znośnie wyglądało to nawet do 10px. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 10 px to imho przesada. Co najmniej 26 zeby byla jakas dynamika forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @ demek - problemy ze wzrokiem? ;] Ja widze jakis 2x zoom Wersja 26px wyglada tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 10 px to imho przesada. Co najmniej 26 zeby byla jakas dynamika forum. Zgadzam sie z przedmówcą, 26 px będzie ok, bo bez marginesu to trochę lipa będzie. Czekam z niecierpliwością na wersję zieloną skina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 poca daj 32px :) Zatraca sie ten margines juz nawet przy 26 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A sa jakies statystyki ile % userow jakiego skina uzywa? Bo chyba to mozna jakos ustalic, kazdy profil ma to przypisane wg ustawien uzytkownika. Jak to sie mniej wiecej rozklada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Imo 26pix już wygląda lepiej od 32 ;] Ja bym może ciutke jeszcze zmniejszył i będzie git [; Może tak do 23... ;P Pozdro Edytowane 2 Maja 2006 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Pure-blue już jest. Jak ktoś nie lubi czerwieni ;)Pure-blue jakos mi sie tak kojarzy z Invision, dlatego jade na czerwonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tylko po co?:> Włącz sobie filtr, aby Ci pokazywał tylko ankiety w "O serwisie i forum" i wtedy zobaczysz ile razy już było poruszane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tylko po co?:> Włącz sobie filtr, aby Ci pokazywał tylko ankiety w "O serwisie i forum" i wtedy zobaczysz ile razy już było poruszane. Dokladnie, celowo nie mowie o ankiecie, ale o dokladnych danych ile dokladnie kont jest na jakim skinie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Dokladnie, celowo nie mowie o ankiecie, ale o dokladnych danych ile dokladnie kont jest na jakim skinie :wink:desert: 360 darkness: 341 charcoal: 126 rooq: 219 pozostali: domyślny styl forum Dane przed wprowadzeniem stylów "Pure". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zedytowałem sobie avatar i siga, żeby bardziej pasował. Pasuje? Mam dosyć ciemności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jeslibym mial wybierac pomiedzy stylami Pure to wybralbym Pure-Blue, bo niebieski nie gryzie tak po oczach, jak czerwony w drugim skinie. mimo wszystko miom ulubionym skinem jest Rooq, bo ma przyjemna dla oka kolorystyke i w ogole jest el0 B) IMO nowe skiny maja za duzo graficznych bajerow, a ja wole skiny nieco prostsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mi sie teraz najbardziej podoba właśnie styl Pure :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) thx za zmianę napisa z desert na Desert, teraz o wiele ładniej wygląda :wink: Pozdr Edytowane 3 Maja 2006 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Pure-Blue jak i Pure są całkiem ładne. Czekałem na niebieską wersję, bo mi bardziej pasuje [przyzwyczaiłem się]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A moja avatka chce zielona! :) I marginesow nie zmniejszajcie za bardzo, bo dodaja dynamiki interfacowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...