Sikor Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Cze Płetwiasty! Czy wyszło rozporządzenie o zgodzie na jeden totalnie offtopowy topic* ?? Czy raczej mordulacja i administrancja zdecydowały, że lepiej żeby nasze użyszkodniki buszowały wprawdzie bez sensu, za to u nas, zamiast rozrabiać na innych forach zwłaszcza tych ktorych nazwy zaczynają się na literę "T"?? A może to prezent na Dzień Dziecka?? W każdym razie pozdrawiam :) *zwrot podaje za Mr. Sikor @PaStA Mr. Sikor przeszedł intensywny trening offtopowania na jednym takim forum, którego nazwa zaczyna się tak samo, jak nazwa naszego forum się kończy :) I wierzaj mi wyglądało na to, że czuje się jak ryba w wodzie, ekkmm chciałem powiedzieć jak Rekin w oceanie :D Rozporządzenia nie ma. Ten temat jest podpuchą. Wybierze się Was potem hurtowo do nominacji. A główną nagrodą w konkursie będzie taczka :banana: do rozdzielenia między wszystkich. :twisted2: Ha ! Wszystko się wydało ! :P BTW. Na testowym Sikor też z nami siedział chyba :> No, był. :-P Ale tylko w celach poglądowych. Teraz już znam wszystkie Wasze chwyty spamerskie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Namachasz się płetwą Sikor :blurp:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Rozporządzenia nie ma. Ten temat jest podpuchą. Wybierze się Was potem hurtowo do nominacji. A główną nagrodą w konkursie będzie taczka :banana: do rozdzielenia między wszystkich. :twisted2: No, był. :-P Ale tylko w celach poglądowych. Teraz już znam wszystkie Wasze chwyty spamerskie. :wink: A czy samokrytykę można złożyć i liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary? :blink: Edytowane 31 Maja 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Namachasz się płetwą Sikor :blurp:.Eee, rutyna. W końcu lata praktyki. :-P A czy samokrytykę można złożyć i liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary? :blink:Można. W ramach nadzwyczjnego złagodzenia kary zamiast BAN'a dostaniesz 999999999 dni ZKU. :wink: Baj de łej, pogoda do doopy. Górale z TVN'u zapowiadali max. 16 stopni i jakiś opad. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Wróciłem z Ukrainy leje jak cholera. Ale było zajefajnie jade po serpentynach ostatnie 2 zakręty redukcja do 3 i nagle WRC ryk nie z tej ziemi i co się okazuje? Odpadłą łączka która ma za zadanie złączyć rure od tłumnika :blurp: Ale fajnie się butowało a ten ryk. :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja zainstalowałem nowego RivaTunera do mojego termometru i ładnie się podkręca na czerwone pole, teraz wskazuje 35c *.....Pozatym miałem się obudzić o 6:55, a obudziłem się o 8:53, zreszta teraz to juz mozna wbijac ;] * » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « w słońcu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja tam niedlugo do pracki,ale jak dobrze pojdzie to sobie sprawdze Liquidatora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ogladalem taki film wczoraj i nie rozumiem zdania. co znaczy ze "she almost O.D!" ?? (gosciu powiedział OŁ DI :>) z kontekstu zgaduje ze chodzi o zgon permanentny:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) jak to mowia lepszy Sikor w dloni niz golab na dachu, tylko kurde naszego Sikora ciezko zlapac w dlon :D a ja wstalem wlasnie chyba nie musze mowic zem jest tegoroczny maturnik ;) ale technikum nie odpoczywa.... zostalo 19 dni :| Edytowane 31 Maja 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 przed chwilą skończyłem śniadanie, za oknem słoneczko przyswieca tem. 30*C na procesorze za firewallem nie wiem ile jest bo nie mam czujnika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nareszcie z tej szkoły się przyszło pogoda taka sobie ale w każdym razie nie zachęca do wychodzenia poza firewall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) pofatygowałem sie na taras żeby zapodać wam fotke warunków pogodowych :P jak ktoś chętny to zapraszam tylko niech weźmie pifko :D Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja tam gdzies mam obiecana taczke pifa to zajade na tarasik do Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 dobra piwo już jest to niech ktoś jeszcze z karkówką wpadnie i będzie git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ja pofatygowałem się do czujnika z temperaturką poza firewall'em i tam widnieją takie oto cyfry 16,4* czyli pogoda ulega poprawie z momentu na moment słoneczko wychodzi za chmur czyli jest nadzieja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @KAX a wez Ty od siebie tez cos daj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ooo, ale ten temat się rozrósł Nie zaglądałem tu z 12h i prosze, 5 stron nowych :) U mnie za firewallem jeszcze 30 minut temu było cieplutko, świeciło słoneczko, a teraz się chmurzy :( Postfukjersky topik (tak by moher powiedział) :P grzesiu, ja Celka Northwooda uwaliłem lakierem który przewodzi prąd, nie mam do takich rzeczy łap, życze szczęścia :) A tak poza wszystkim, chyba "unieruchomiliśmy" Tweaka: http://img323.imageshack.us/img323/7186/tweakshit3ie.jpg Albo ich nowy, komunistyczny sposób, bo tak sie dzieje, jak próbuje sie zalogować :D :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) A ja się niedługo zabiore chyba za zadrutowanie procka, miedziany drucik z silniczka elektrycznego mam. Gorzej jak cos pojdzie nie tak, i spale takiego dobrego proca :/ ps-> u mnie za oknem równe 20c, i słoneczko ładnie świeci. Edytowane 31 Maja 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a u mnie temperaturka ciągle rośnie już jest 15,8*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @KAX a wez Ty od siebie tez cos daj :P ja daje ładną pogode i taras :P no ewentualnie dam jeszcze grilla i wegiel :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a u mnie temperaturka ciągle rośnie już jest 15,8*C Typowe dla całego narodu Polskiego ... puierdolemy o pogodzie ... a jak tam doopa Maryni ? :D Wie ktos jak skonfigurowac wysyłanie MMSów Na Motce V980 W Orange GO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ooo, ale ten temat się rozrósł Nie zaglądałem tu z 12h i prosze, 5 stron nowych :) U mnie za firewallem jeszcze 30 minut temu było cieplutko, świeciło słoneczko, a teraz się chmurzy :( Postfukjersky topik (tak by moher powiedział) :P grzesiu, ja Celka Northwooda uwaliłem lakierem który przewodzi prąd, nie mam do takich rzeczy łap, życze szczęścia :) A tak poza wszystkim, chyba "unieruchomiliśmy" Tweaka: http://img323.imageshack.us/img323/7186/tweakshit3ie.jpg Albo ich nowy, komunistyczny sposób, bo tak sie dzieje, jak próbuje sie zalogować :D :lol: wejdzmy wszyscy na tweaka i klikajmy f5 :> moze sie zawiesi [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) @Szalony Ahmed ejdż na to może ci to coś pomorze http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=73798 na tweaku przerażają mnie te statystyki Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wejdzmy wszyscy na tweaka i klikajmy f5 :> moze sie zawiesi [; :lol: ja dzis sprzatam szkolne notatki i inne [ciach!]ly, wrescie moge sie pozbyc tej makulatury ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :lol: ja dzis sprzatam szkolne notatki i inne [ciach!]ly, wrescie moge sie pozbyc tej makulatury ;] nie przeklinaj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :lol: ja dzis sprzatam szkolne notatki i inne [ciach!]ly, wrescie moge sie pozbyc tej makulatury ;] fajnie masz mi jeszcze z 8 dni chodzenia zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) fajnie masz mi jeszcze z 8 dni chodzenia zostało fajnie?, nie wiem , notatki z polskiego sobie zostawie do ogloszenia matur(11.07) :lol: :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ooo, ale ten temat się rozrósł Nie zaglądałem tu z 12h i prosze, 5 stron nowych :) U mnie za firewallem jeszcze 30 minut temu było cieplutko, świeciło słoneczko, a teraz się chmurzy :( Postfukjersky topik (tak by moher powiedział) :P grzesiu, ja Celka Northwooda uwaliłem lakierem który przewodzi prąd, nie mam do takich rzeczy łap, życze szczęścia :) A tak poza wszystkim, chyba "unieruchomiliśmy" Tweaka: http://img323.imageshack.us/img323/7186/tweakshit3ie.jpg Albo ich nowy, komunistyczny sposób, bo tak sie dzieje, jak próbuje sie zalogować :D :lol: A mnie się udało tam zalogować bez problemu sprawdziłem z czystej ciekawości, a bida tam, że aż piszczy. Skoro napisałem pierwszgo posta w tym topicu (mimo że od paru dni go przeglądam) to powiem, że tu gdzie teraz jestem (patrz miejsce pod avatarem) jest zimno (może ze 12 stopni), wieje, pochmurno i tylko deszczu brakuje, a tak na marginesie w Tatrach podobno 40cm śniegu spadło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no jeszcze tego brakowałe ktoś bawi się w oc klimatu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 pofatygowałem sie na taras żeby zapodać wam fotke warunków pogodowych :P jak ktoś chętny to zapraszam tylko niech weźmie pifko :D jak tu ładnie :) a gdzie to konkretnie jest? B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...