Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Cze Płetwiasty!

Czy wyszło rozporządzenie o zgodzie na jeden totalnie offtopowy topic* ??

Czy raczej mordulacja i administrancja zdecydowały, że lepiej żeby nasze użyszkodniki buszowały wprawdzie bez sensu, za to u nas, zamiast rozrabiać na innych forach zwłaszcza tych ktorych nazwy zaczynają się na literę "T"??

A może to prezent na Dzień Dziecka??

W każdym razie pozdrawiam :)

*zwrot podaje za Mr. Sikor

@PaStA

Mr. Sikor przeszedł intensywny trening offtopowania na jednym takim forum, którego nazwa zaczyna się tak samo, jak nazwa naszego forum się kończy :)

I wierzaj mi wyglądało na to, że czuje się jak ryba w wodzie, ekkmm chciałem powiedzieć jak Rekin w oceanie :D

Rozporządzenia nie ma. Ten temat jest podpuchą. Wybierze się Was potem hurtowo do nominacji.

A główną nagrodą w konkursie będzie taczka :banana: do rozdzielenia między wszystkich. :twisted2:

Ha ! Wszystko się wydało ! :P

BTW. Na testowym Sikor też z nami siedział chyba :>

No, był. :-P Ale tylko w celach poglądowych. Teraz już znam wszystkie Wasze chwyty spamerskie. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozporządzenia nie ma. Ten temat jest podpuchą. Wybierze się Was potem hurtowo do nominacji.

A główną nagrodą w konkursie będzie taczka :banana: do rozdzielenia między wszystkich. :twisted2:

No, był. :-P Ale tylko w celach poglądowych. Teraz już znam wszystkie Wasze chwyty spamerskie. :wink:

A czy samokrytykę można złożyć i liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary? :blink: Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namachasz się płetwą Sikor :blurp:.

Eee, rutyna. W końcu lata praktyki. :-P

A czy samokrytykę można złożyć i liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary? :blink:

Można. W ramach nadzwyczjnego złagodzenia kary zamiast BAN'a dostaniesz 999999999 dni ZKU. :wink:

Baj de łej, pogoda do doopy. Górale z TVN'u zapowiadali max. 16 stopni i jakiś opad. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem z Ukrainy leje jak cholera. Ale było zajefajnie jade po serpentynach ostatnie 2 zakręty redukcja do 3 i nagle WRC ryk nie z tej ziemi i co się okazuje? Odpadłą łączka która ma za zadanie złączyć rure od tłumnika :blurp: Ale fajnie się butowało a ten ryk. :lol:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zainstalowałem nowego RivaTunera do mojego termometru i ładnie się podkręca na czerwone pole, teraz wskazuje 35c *.....Pozatym miałem się obudzić o 6:55, a obudziłem się o 8:53, zreszta teraz to juz mozna wbijac ;]

*

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

w słońcu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladalem taki film wczoraj i nie rozumiem zdania.

co znaczy ze "she almost O.D!" ?? (gosciu powiedział OŁ DI :>) z kontekstu zgaduje ze chodzi o zgon permanentny:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to mowia lepszy Sikor w dloni niz golab na dachu, tylko kurde naszego Sikora ciezko zlapac w dlon :D a ja wstalem wlasnie chyba nie musze mowic zem jest tegoroczny maturnik ;) ale technikum nie odpoczywa.... zostalo 19 dni :|

Edytowane przez balrogPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pofatygowałem sie na taras żeby zapodać wam fotke warunków pogodowych :P

Dołączona grafika

jak ktoś chętny to zapraszam tylko niech weźmie pifko :D

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja pofatygowałem się do czujnika z temperaturką poza firewall'em i tam widnieją takie oto cyfry 16,4* czyli pogoda ulega poprawie z momentu na moment słoneczko wychodzi za chmur czyli jest nadzieja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, ale ten temat się rozrósł

Nie zaglądałem tu z 12h i prosze, 5 stron nowych :)

U mnie za firewallem jeszcze 30 minut temu było cieplutko, świeciło słoneczko, a teraz się chmurzy :(

Postfukjersky topik (tak by moher powiedział) :P

grzesiu, ja Celka Northwooda uwaliłem lakierem który przewodzi prąd, nie mam do takich rzeczy łap, życze szczęścia :)

A tak poza wszystkim, chyba "unieruchomiliśmy" Tweaka:

http://img323.imageshack.us/img323/7186/tweakshit3ie.jpg

Albo ich nowy, komunistyczny sposób, bo tak sie dzieje, jak próbuje sie zalogować

:D :lol:

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się niedługo zabiore chyba za zadrutowanie procka, miedziany drucik z silniczka elektrycznego mam. Gorzej jak cos pojdzie nie tak, i spale takiego dobrego proca :/

ps-> u mnie za oknem równe 20c, i słoneczko ładnie świeci.

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie za firewallem jeszcze 30 minut temu było cieplutko, świeciło słoneczko, a teraz się chmurzy :(

grzesiu, ja Celka Northwooda uwaliłem lakierem który przewodzi prąd, nie mam do takich rzeczy łap, życze szczęścia :)

Albo ich nowy, komunistyczny sposób, bo tak sie dzieje, jak próbuje sie zalogować

wejdzmy wszyscy na tweaka i klikajmy f5 :> moze sie zawiesi [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

ja dzis sprzatam szkolne notatki i inne [ciach!]ly, wrescie moge sie pozbyc tej makulatury ;]

fajnie masz mi jeszcze z 8 dni chodzenia zostało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie masz mi jeszcze z 8 dni chodzenia zostało

fajnie?, nie wiem , notatki z polskiego sobie zostawie do ogloszenia matur(11.07) :lol: :lol:

Edytowane przez dzik86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się udało tam zalogować bez problemu sprawdziłem z czystej ciekawości, a bida tam, że aż piszczy. Skoro napisałem pierwszgo posta w tym topicu (mimo że od paru dni go przeglądam) to powiem, że tu gdzie teraz jestem (patrz miejsce pod avatarem) jest zimno (może ze 12 stopni), wieje, pochmurno i tylko deszczu brakuje, a tak na marginesie w Tatrach podobno 40cm śniegu spadło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pofatygowałem sie na taras żeby zapodać wam fotke warunków pogodowych :P

Dołączona grafika

jak ktoś chętny to zapraszam tylko niech weźmie pifko :D

jak tu ładnie :)

a gdzie to konkretnie jest? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...