pajak28 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pogoda wreszcie jest ładna :D. Zaraz jadę do babci. Wezmę aparat i porobię tam jakieś zdjęcia ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A ja dopiero wstałem :D Może pojade sobie dzisiaj na działkę i pogram w AF ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja właśnie wróciłem z wyprawy i mam pocharataną nogę :(Chodzić nie moge ani nią ruszać( Noga wlazła mi w łańcuch-główną ząbatke:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 wstalem oglilem sie i mnie morda piecze :mur: grrrr nie lubie sie golic , ale przeciez nie bede wygladal jak jakis menel :PPowiem Ci że to mleczko Nivea działa, sprawdzo przez eksperta czyli przeze mnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja tam starszemu podkradam jakas pianke i normalnie idzie sie golic i nic nie piecze;] JROX ja bym bral 17' ;] Wylezalem sie na sloncu na trawce, zjadlem obiad (mlode ziemniaczki sycom), truskawki pierwsze w tym roku wszamalem i chyba pocwicze chwile a potem sie wymyje;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Teraz mam 17" i bym się przesiadł na klase wyżej, no ale 17" też by mogła być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 no widzisz Sikorku, młodzi nudza sie tutaj jak mopsy, a dorośli sa tak zapracowani, że nawet nie mają siły odpoczywac biernie, czyli czytac i odpowiadac na wszystkie poważne posty w poważnym topiku obok... B) Czy Ty w ogóle tutaj jeszcze zaglądasz, czy juz zupełnie zdradziłeś rodzime forum dla konkurencyjnego ? ;) Zaglądam, zaglądam. Tyle, że w weekendy jestem nieco mniej aktywny w sieci. W sobotę zwykle cierpimy z Kasią na zepsół dnia drugiego, bawimy się też w jakieś gotowania, zakupy i takie tam. Wieczorem to już się nei chce, ostatecznie komp, to nie cały świat. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) komp to nie caly swiat?? napewno?? nieee :cry: zawalil sie moj system wartosci i cala moja filozofia zyciowa nieee :( Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 komp to nie caly swiat?? napewno?? nieee :cry: zawalil sie moj system wartosci i cala moja filozofia zyciowa nieee :(Na pewno. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ...."Wieczorem to już się nei chce, ostatecznie komp, to nie cały świat. ".... :mrgreen: Jesteś pewien :blurp: % :plum: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 :mrgreen: Jesteś pewien :blurp: % :plum: :wink: Kamilo, to zamierzone, zresztą "zepsół" też. :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Kamilo, to zamierzone, zresztą "zepsół" też. :razz: :legal: Tak myślałem że coś tu śmierdzi :twisted2: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) A słyszał coś ktoś o jakimś proteście czy co w wtorek przeciwko Giertychowi?? Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Przeciez przeciw Giertychowi codziennie ktos pretestuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja rozbilem wczoraj lcd w aparacie sony s600 :lol2: 350zl naprawa, 500zł aparat :lol: A wszystko przez głupią piłkę do siatkówki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 a na czacie mówiłem że te aparaty to krucha rzecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mi sie wydawalo ze moj wmiare wytrzymały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ehh, no pogoda jest pikna, a ja zamiast z niunią sie na sloncu byczyc, to nad matematyka finansowa i ubezpieczeniowa siedze ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A kto ma cennik pkp, jest mi potrzebny w miare szybko, najlepiej w jedną strone i z powrotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak w jedną stronę i do miejsca bez netu to ci mogę poszukać :D: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (...)ostatecznie komp, to nie cały świat. ;] wiem, wiem, bo niedawno wróciłam ze świata i teraz odpoczywam B) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 W mordę kopane, właśnie wróciłem z budy ale dzisiaj dostaliśmy popalić, ręka od pisania mnie boli. Żarło i wio na browara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wakacje coraz blizej a ja tylko mam tydzien urlopu do wykorzystania... i gdzie tu sie wybrac :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) A Ja w czwartek jade na mazury :) O 5:30 rano :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A Ja w czwartek jade na mazury :) O 5:30 rano :D Ba o tej godzinie to ja codziennie wstaje :lol2: U mnie raczej nie zanosi się żebym w te wakacje gdzieś pojechał :-| :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A ja wrocilem po maratonie z jeziorka,oj dzialo sie !! Bedzie ponad 400 zdjec,oj sie dzialo.Teskniliscie za mna ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A ja wrocilem po maratonie z jeziorka,oj dzialo sie !! Bedzie ponad 400 zdjec,oj sie dzialo.Teskniliscie za mna ?:) Nie :lol2: Oj jeden dzień wolny od pracy i taki za przeproszeniem beznadziejny :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A mi się opona przebiła w moto :angry: :-x :evil: Zdjąłem opone, a dentka... cała :blink: Sprawdziłem ją na szybko i dobra, założyłem i nie chce się napompować :( Jeszcze raz ją sprawdze, a jak dalej będą takie jaja to jade do wulkanizatora :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Potrzebuje pojechać do Wrocławia ;) Jak ktoś znajdzie cennik i rozkład to będe wdzięczny :] EDIT: 2222 co za numer ;] Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wróciłem z prawdziwego świata :lol2: Ciepło dziś i teraz jem truskawki. Tęskniliście za mną?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...