Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

wstalem oglilem sie i mnie morda piecze :mur: grrrr nie lubie sie golic , ale przeciez nie bede wygladal jak jakis menel :P

Powiem Ci że to mleczko Nivea działa, sprawdzo przez eksperta czyli przeze mnie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam starszemu podkradam jakas pianke i normalnie idzie sie golic i nic nie piecze;]

JROX ja bym bral 17' ;]

Wylezalem sie na sloncu na trawce, zjadlem obiad (mlode ziemniaczki sycom), truskawki pierwsze w tym roku wszamalem i chyba pocwicze chwile a potem sie wymyje;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz Sikorku, młodzi nudza sie tutaj jak mopsy, a dorośli sa tak zapracowani, że nawet nie mają siły odpoczywac biernie, czyli czytac i odpowiadac na wszystkie poważne posty w poważnym topiku obok... B)

Czy Ty w ogóle tutaj jeszcze zaglądasz, czy juz zupełnie zdradziłeś rodzime forum dla konkurencyjnego ? ;)

Zaglądam, zaglądam. Tyle, że w weekendy jestem nieco mniej aktywny w sieci. W sobotę zwykle cierpimy z Kasią na zepsół dnia drugiego, bawimy się też w jakieś gotowania, zakupy i takie tam. Wieczorem to już się nei chce, ostatecznie komp, to nie cały świat. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komp to nie caly swiat?? napewno?? nieee :cry: zawalil sie moj system wartosci i cala moja filozofia zyciowa nieee :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się opona przebiła w moto :angry: :-x :evil:

Zdjąłem opone, a dentka... cała :blink:

Sprawdziłem ją na szybko i dobra, założyłem i nie chce się napompować :(

Jeszcze raz ją sprawdze, a jak dalej będą takie jaja to jade do wulkanizatora :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Potrzebuje pojechać do Wrocławia ;) Jak ktoś znajdzie cennik i rozkład to będe wdzięczny :]

EDIT: 2222 co za numer ;]

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...