qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ale cyrki sa na tym AZS-e tydzien temu nie moglem wyciagnac numer do babki od której biore zaliczenie z wf a dzis mi dali bez zadnego ale....trener dzoni do niej zobaczymy co z tego bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) macie chłopaki na imieniny troche sprzętu jak będziecie chcieli więcej dajcie znać dla mnie $$ sie nie liczy... Edytowane 29 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 -=KAX=- Wielkie Dzieki :wink: Ja jako pierwszy szaciach!e sobie grafe... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Poczytajta komentarze: http://www.winka.net/opis/komandos_ziel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Biorę wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 boze na tym azs maja jednak burdel , mam wpis ale dopiero we wrzesniu ale odetchnolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja mam na trzecie paweł jak quzyn ur8an a ja mam na trzecie paweł jak quzyn na pierwsze ur8an jemu też dajcie a reszcie którzy posiadają te imionka wszystkiego najlepszego Piotrki i Pawełki :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wszystkim obchodzacym imieniny wszystkie najlpeszego [; panienka dla was: http://www.pieskovisko.sk/~rafa/fotky/koniky/kone0.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Cze spamy, właśnie wstałem ;) A ja mam na imię Paweł - elo, pro jazzy, crazy, nie? ;) I jest 12.50 i jeszcze nic nie dostałem, nawet małego codeshitka do spalenia, czyżby o mnie zapomnieli? :( Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ps. Ja tez mam dzis imieniny :wink: mam i ja [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 http://i.idnes.cz/05/073/cl/PLZc9f68_AAHL001030.jpg :) kolejka dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Lepiej nie bo bedzie tak --> http://allegro.tanioiszybko.webpark.pl/pijak.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Gucio89nie widzisz chłopcom nic nie jest, tylko im się nudzi tak jak nam, ale mają inne pomysły na nudę niż my :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Arnie i Spylon Najlepszego !! Wódki Im dać !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Arnie i Spylon zdrowka szczescia i slodyczy Pluszek Wam chlopaki zyczy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Malolaci i beda pic biada !! jak juz to takie cos :P http://www.szydera.pl/wodka.jpg Wiecei tak zeby mama sie nie dowiedziala. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 trochę łaciate te % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 to moze winko :) bo sobie wlasnie popijam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom! Dużo prezentów, zdrowa, szczęścia, kasy oraz dziewczyn (ładnych jak najbardziej) to moze winko :) bo sobie wlasnie popijam :) Ale mam nadzieje, ze nie za 3zl........ :wink:Czy to nie jest przypadkiem ten Komandos? :D http://www.winka.net/opis/komandos_ziel Edytowane 29 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 bo sobie wlasnie popijam Ale mam nadzieje, ze nie za 3zl........ :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Komandos kosztował 4.20 zł kiedyś :wink: Teraz chyba 5.x :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ale mam nadzieje, ze nie za 3zl........ :wink:nie pijam takich , teraz dopijam winko które z domu przywiozłem własnej roboty po za tym mam jeszcze winko 1994 roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A jak to wypijecie to bedzie tak http://www.rotfl.pl/Polski_por__link-4e6d.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 @poca Ten filmik zabija normalnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dobry.... haha ... jakie polskie wieśniaczki sobie impreze przed monopolowym zrobiły ... haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 wszystkiego naj dla imieninowych solenizantow :P mam problem : przez pogode nie moge grac w hirosy5 bo co 15 min mam resa :( chyba kupie se fandera na mojego r9550 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Starszy kupil wiatrowke z luneta, jest calkiem pr0 ide ja zaraz testowac, postawie ja sobie kolo biurka i jak tylko siostra bedzie przeskadzac to ja postrasze B) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Odrazu strzelaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 cześć spamery wiecie jak się ciesze ? Przyjeli mnie do elektronicznej w mechaniaku normalnie ucieszony jak dzieciak jestem ide ochłonąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...