Gość Soker Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Cześć spamery, wiecie jaki jestem zdenerwowany? jeszcze tydzien siedze w kraju nic nie robiąc :unsure: ide ochłonąć ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Własnie wróciłem z poczty, przyszła paczunia z ramem. teraz mam 2x512 Kingston w dualu. Nareszczei pogram troche w Obliviona :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Szczerze powiedziawszy to na 1 gb nie mozna komfortowo pograc w obka [;. Ja to mam farta, zamowilem kiedys u pewnej firmy pamieci 2x512 twinmosa, paczka przyszla i okazalo sie ze byly walniete, odsylalem do nich, oni do mnie i znow nie dzialalo, okazalo sie ze jakas lipna seria mi sie trafila i nie chciala dzialac z moja plyta, po wielu realizacjach gwarancji w koncu wszystko dzialalo jak nalezy. Pewnego dnia, calkiem nie dawno po tej sytuacji, przyszla paczuszka, bez pobrania. Otwieram, a tutaj kosc 512 mb no name'a ;] NIe mialem nic przeciwko, jak daja to biore ;]]]] wsadzilem te kosc bratu do kompa i dziala do dzis [; Aaa no i mam znajomego tutaj na miejscu, kiedys dysk (20 gb) mi sie popsul i wymienil mi na nową 40'stke ;]] ale to z 2 lata temu bylo. Co do tej firmy co mi ramy przyszlali - pewnie dostalem od nich ten 'prezent', bo bez jaj wysylali do mnie z 10 razy pamieci w ciagu miecha, wiec pewnie gdzies przez przypadek wyslali mi te kosc. Blantmen, chyba nawet temat zalozylem :D ale to tak dla przypomnienia ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) A Ja czekam na Fortrona FSP250-60MDN do mojego kompa nr.3 :P Pioorek, to sie nazywa mieć farta :D EDIT: BLANTMEN, Ja też pamiętam ;) EDIT2: ja niedlugo bede mial 1.5 gb ddr 500 :D jeszcze nowy psu i bede mogl opanowywac swiat [;Nadal masz P4 Northwooda? ;) Widze, że planujesz jakieś zmiany, na co? :) EDIT3: Wrócił starszy z pracy, pytam sie czy nie przyszła moja przesyłka, a on, że leży w moim pokoju od rana Patrze, a tu pudło Ale n00b jestem ;) Aktualnie go testuje na konfigu "środkowym" odkręconymm i bez napędów, jest b.cichy i napięcia są ok Edytowane 29 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Pamiętam jak gdzieś o tym pisałeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja niedlugo bede mial 1.5 gb ddr 500 :D jeszcze nowy psu i bede mogl opanowywac swiat [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mam pytanko ile czasu mam na wplate pieniędzy za towar z allegro? 14 dni? P.S ide grać w pilke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mam pytanko ile czasu mam na wplate pieniędzy za towar z allegro? 14 dni? P.S ide grać w pilke :) O ile pamietam po 7 dniach sprzedajacy moze ci wystawic negatywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Lalallalalallalalallalalalalla :plom: :gitarzysta: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 :gitarzysta2: :lol: Juma juma jej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 o lol jak sprzedający nie chce kasy nawet po 3 tygodniach to niech się goni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A la la la la long ! :banana: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja sie dostalem na mat-fiza ale nie ide tam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ide pograc w fife na dworze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A ja w fife street [w koncu kostka brukowa :lol: ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja ide grać w GTA na dworze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja w Manhunta bym pogral na podworku, ale nie ma odwaznych :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a tak btw. to zna ktos prace gdzie zarobie powyzej 800zł i sie nie namęcze dużo :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 zna ktos prace gdzie zarobie powyzej 800zł i sie nie namęcze dużo Nie ma tak pieknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jest jest :legal: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 no myślałem żeby w kiosku siedzieć, ale tam jakiś niespełna rozumu koleś jest pracodawcą, dzwonie do niego ok. 19.30 (chyba niezbyt późno) a on O TEJ GODZINIE PAN DZWONI !? PROSZĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ JUTRO! to dałem sobie spokój, a praca w kiosku nie jest zła, przynajmniej jest wiele nudniejszych prac tam przynajmniej sobie czasopisma za free poczytałbym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Praca w pubie jest fajna, mozna z lidzmi pogadac i czas szybko mija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 I w kazdej chwili mozna sie napic jakiegos zacnego trunku. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tak, rowniez lubie soki pomaranczowe. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Z wkladka wysokoprocentowa sa najlepsze. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 co wy tu tak se spamujecie?? ale ładna pogoda dziś pieknnie przynajmniej raz nie grzało przez cały dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Hehhee tak głośno głośnikami napierdzielam ,że sie drzwi od szafy otwierają :P Ide coś wszamanić. Gorąco jak ... no w każym razie, dziabeł miałby jak u siebie w domu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Komandos kosztował 4.20 zł kiedyś :wink: Teraz chyba 5.x :P5zł i pięć groszy z kaucja w zabce butelka 70gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Pograłerm na dworq w gałę, komary mnie pogryzły i idę opróżnic lodówkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie już chłodniej, ale i tak ledwo da się wytrzymać mimo otwartego balkonu Dziś nie będe siedział po nocy - zamierzam się położyć spać około 2giej, może 3ciej A i jeszcze pozatym stałem się posiadaczem 6800LE (kupiłem na Allegro), teraz musze czekać Wreszcie sobie pogram :) Aragorn, miales brac GS'a, co nie? Ja mam masakre na moim laczu, neostrada mi limit zarzucila i nie moge sobie w nic pograc, ledw ostrony mi sie wyswietlaja :lol: No, ale te 128bitów mnie odstraszyło (6800GS Sonic), więc wziąłem 6800LE (przynajmniej pewne 256bit) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...