Macieqqq Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Poza tym przydałoby się niu logo ;] Jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Z serii dawno, dawno temu 2003-2004(?) v02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2005 v03 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2005-2006 v05 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2006 - 2007-03 Joomla » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Nom, strona jest fajna i przejrzysta mimo, że nie ma wielu linków ale to nie o to chodzi. Jedyną jej wadą jest szpecąca ją reklama na górze. Na jej miejscu dobrze by wyglądał jakiś banner i cała strona by wyglądała lepiej. No ale cóż... Spoko jest, kożystałem z WinSPatchera :wink: Respect i pozdro. Było by jeszcze fajnie jakby w Download>Programy byłby krótki opis do programu do czego służy itd [ciach!]ły bo po większości trudno to wywnioskować :) Edytowane 21 Września 2007 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 v5 wizualnie mi się podoba najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Było by jeszcze fajnie jakby w Download>Programy byłby krótki opis do programu do czego służy itd [ciach!]ły bo po większości trudno to wywnioskować :)Wiekszosc programów ma opis na stronie i przy opisie bezposredni link do pobierania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Wiekszosc programów ma opis na stronie i przy opisie bezposredni link do pobierania.Hmm... no tak tak, chodziło mi tylko o te drobne programiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Coś mi nie bardzo wyszło :) http://www.sgjps.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 troche malo reklam...przydaloby sie troche pracy nad oprawa graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mialo być trochę inaczej i w kolorach ale jakos tak wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Dawno mnie tu nie było :) Potrzebuje drobnej pomocy, a dokladniej testuje nowy sposób udostepniania programów. Jakby ktoś mógł u siebie sprawdzic czy działa. >>> Test <<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Dawno mnie tu nie było :) Potrzebuje drobnej pomocy, a dokladniej testuje nowy sposób udostepniania programów. Jakby ktoś mógł u siebie sprawdzic czy działa. >>> Test <<< Śmiga, gra i buczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Jaka szybkosc pobierania(ustawiłem limit na 30KB)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Jaka szybkosc pobierania(ustawiłem limit na 30KB)?Chwilę leciało 10kB/s, później zwolniło do ~2kB/s i tak trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Czyli powiedzmy ze "prawidłowo" bo połaczenie do mnie z TP tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 To jakiś foch w stronę TP, czy taki "ficzur" Twojego neta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 No juz tak ma. Wiele sieci ma dobre wyjscia na swiat i beznadziejne połaczenie z siecią tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 ja mam speeda na zero ;]] 0 z 1 seedów połączonych,, seedować a nie żałujecie łącza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Wczoraj widziałem 2 osoby, które pobrały w calosci... i znikły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 no to sobie poużywajcie mojego łącza, się seeduje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 I coś się stało się :) Nadchodzą zmiany, a pierwszym etapem jest http://www.sgjps.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 A co się zmieniło się, bo na pierwszy rzut oka wygląda, jakby nie wczytało się 90% grafiki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Cały układ strony i nie tylko bo całosc została postawiona na nowo. Efekt nie wczytania 90% grafiki moze wystapic jak się ma za jasno ustawione kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Pomysl nad zmiana koloru linkow. Linki - czerwony , teksty menu - pomaranczowy. Zbyt bliskie siebie kolory, zbyt zlewajace sie rozne funkcjonalnosci. I zmien link w pierwszym poscie, bo po kliknieciu na link najpierw myslalem ze to dzołk ;) A i mala sugestia, joomla niby prosta w obsludze i popularna, ale to straszny syf. Jesli mialbym polecic jakis CMS w php (sam sie nie bawie w php, ale koderzy w firmie sobie chwala przejrzystosc kodu i bardzo dobre rozplanowanie modulow) to ez Publish. Polskie tlumacznie tez jest dostepne, oczywiscie CMS jest open source. Powodzenia w dalszych dziubdzianiach ;) edit: agh! i zmien pojawianie sie tekstu po mouseover nad linkami w menu po lewej, niech tekst sie przeladowuje dopiero po kliku. Edytowane 28 Maja 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 I zmien link w pierwszym poscie, bo po kliknieciu na link najpierw myslalem ze to dzołk ;) OO, ale to heloł to tez moje :) A i mala sugestia, joomla niby prosta w obsludze i popularna, ale to straszny syf.Ale po co mi to piszesz? Nie uzywam od dawna joomli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) - Image nie za bardzo pasuje w połączeniu z menu. Spróbuj może bez czarnego tła. - w stopce masz "@" zamiast "copyrighta" - zamiast panelu z linkami nad stopką podlinkowałbym nazwy z panelu z newsami. @ilear Co ty z tą Joomlą, przecież to Drupal. Edytowane 29 Maja 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 - w stopce masz "@" zamiast "copyrighta"Dobre, tylko nie mam pojęcia jak to się stało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) no tak ;) pozno bylo jak pisalem a w jednym z pierwszych postow o joomli czytalem :) sorka za babola :P edit: a zeby nie byl bezowocny post, to jeszcze ustaw po mouseover na tych linkach z menu po lewej zmiane pointera myszki na raczke, tak jak po najechaniu na linki z menu gornego. Wogole to bym je wycentrowal na tej belce, lepiej sie wtedy wizualnie zgraja z menu po lewej i nie beda sobie przeszkadzac (jak teraz patrzysz na linki z menu lewego czy z gornego , to wzrok lapie i jedne i drugie linki) Edytowane 29 Maja 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...