SGJ Posted September 20, 2007 Report post Posted September 20, 2007 Prawa jest tylko na głownej i niektorych podstronach. Poza tym prawdopodobnie trafi cos nad reklame lub bedzie całkowicie inaczej bo docelowo na głównej ma nie byc bocznego menu z lewej. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Macieqqq Posted September 20, 2007 Report post Posted September 20, 2007 Poza tym przydałoby się niu logo ;] Jak najbardziej :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted September 20, 2007 Report post Posted September 20, 2007 Z serii dawno, dawno temu 2003-2004(?) v02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2005 v03 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2005-2006 v05 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2006 - 2007-03 Joomla » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
::snoopy:: Posted September 21, 2007 Report post Posted September 21, 2007 (edited) Nom, strona jest fajna i przejrzysta mimo, że nie ma wielu linków ale to nie o to chodzi. Jedyną jej wadą jest szpecąca ją reklama na górze. Na jej miejscu dobrze by wyglądał jakiś banner i cała strona by wyglądała lepiej. No ale cóż... Spoko jest, kożystałem z WinSPatchera :wink: Respect i pozdro. Było by jeszcze fajnie jakby w Download>Programy byłby krótki opis do programu do czego służy itd [ciach!]ły bo po większości trudno to wywnioskować :) Edited September 21, 2007 by ::snoopy:: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted September 21, 2007 Report post Posted September 21, 2007 v5 wizualnie mi się podoba najbardziej :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted September 21, 2007 Report post Posted September 21, 2007 Było by jeszcze fajnie jakby w Download>Programy byłby krótki opis do programu do czego służy itd [ciach!]ły bo po większości trudno to wywnioskować :)Wiekszosc programów ma opis na stronie i przy opisie bezposredni link do pobierania. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
::snoopy:: Posted September 21, 2007 Report post Posted September 21, 2007 Wiekszosc programów ma opis na stronie i przy opisie bezposredni link do pobierania.Hmm... no tak tak, chodziło mi tylko o te drobne programiki. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted April 13, 2008 Report post Posted April 13, 2008 Coś mi nie bardzo wyszło :) http://www.sgjps.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
luki_pc Posted April 13, 2008 Report post Posted April 13, 2008 troche malo reklam...przydaloby sie troche pracy nad oprawa graficzna Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted April 13, 2008 Report post Posted April 13, 2008 Mialo być trochę inaczej i w kolorach ale jakos tak wyszło... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted March 4, 2009 Report post Posted March 4, 2009 Dawno mnie tu nie było :) Potrzebuje drobnej pomocy, a dokladniej testuje nowy sposób udostepniania programów. Jakby ktoś mógł u siebie sprawdzic czy działa. >>> Test <<< Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wistler Posted March 4, 2009 Report post Posted March 4, 2009 Dawno mnie tu nie było :) Potrzebuje drobnej pomocy, a dokladniej testuje nowy sposób udostepniania programów. Jakby ktoś mógł u siebie sprawdzic czy działa. >>> Test <<< Śmiga, gra i buczy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted March 4, 2009 Report post Posted March 4, 2009 Jaka szybkosc pobierania(ustawiłem limit na 30KB)? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wistler Posted March 4, 2009 Report post Posted March 4, 2009 Jaka szybkosc pobierania(ustawiłem limit na 30KB)?Chwilę leciało 10kB/s, później zwolniło do ~2kB/s i tak trzyma. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted March 4, 2009 Report post Posted March 4, 2009 Czyli powiedzmy ze "prawidłowo" bo połaczenie do mnie z TP tak ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted March 6, 2009 Report post Posted March 6, 2009 To jakiś foch w stronę TP, czy taki "ficzur" Twojego neta ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted March 6, 2009 Report post Posted March 6, 2009 No juz tak ma. Wiele sieci ma dobre wyjscia na swiat i beznadziejne połaczenie z siecią tp. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
forest kila zbila Posted March 7, 2009 Report post Posted March 7, 2009 ja mam speeda na zero ;]] 0 z 1 seedów połączonych,, seedować a nie żałujecie łącza ;P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted March 7, 2009 Report post Posted March 7, 2009 Wczoraj widziałem 2 osoby, które pobrały w calosci... i znikły... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
forest kila zbila Posted March 10, 2009 Report post Posted March 10, 2009 no to sobie poużywajcie mojego łącza, się seeduje się. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 27, 2009 Report post Posted May 27, 2009 I coś się stało się :) Nadchodzą zmiany, a pierwszym etapem jest http://www.sgjps.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted May 28, 2009 Report post Posted May 28, 2009 A co się zmieniło się, bo na pierwszy rzut oka wygląda, jakby nie wczytało się 90% grafiki. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 28, 2009 Report post Posted May 28, 2009 Cały układ strony i nie tylko bo całosc została postawiona na nowo. Efekt nie wczytania 90% grafiki moze wystapic jak się ma za jasno ustawione kolory. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ilear Posted May 28, 2009 Report post Posted May 28, 2009 (edited) Pomysl nad zmiana koloru linkow. Linki - czerwony , teksty menu - pomaranczowy. Zbyt bliskie siebie kolory, zbyt zlewajace sie rozne funkcjonalnosci. I zmien link w pierwszym poscie, bo po kliknieciu na link najpierw myslalem ze to dzołk ;) A i mala sugestia, joomla niby prosta w obsludze i popularna, ale to straszny syf. Jesli mialbym polecic jakis CMS w php (sam sie nie bawie w php, ale koderzy w firmie sobie chwala przejrzystosc kodu i bardzo dobre rozplanowanie modulow) to ez Publish. Polskie tlumacznie tez jest dostepne, oczywiscie CMS jest open source. Powodzenia w dalszych dziubdzianiach ;) edit: agh! i zmien pojawianie sie tekstu po mouseover nad linkami w menu po lewej, niech tekst sie przeladowuje dopiero po kliku. Edited May 28, 2009 by ilear Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 29, 2009 Report post Posted May 29, 2009 I zmien link w pierwszym poscie, bo po kliknieciu na link najpierw myslalem ze to dzołk ;) OO, ale to heloł to tez moje :) A i mala sugestia, joomla niby prosta w obsludze i popularna, ale to straszny syf.Ale po co mi to piszesz? Nie uzywam od dawna joomli. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted May 29, 2009 Report post Posted May 29, 2009 (edited) - Image nie za bardzo pasuje w połączeniu z menu. Spróbuj może bez czarnego tła. - w stopce masz "@" zamiast "copyrighta" - zamiast panelu z linkami nad stopką podlinkowałbym nazwy z panelu z newsami. @ilear Co ty z tą Joomlą, przecież to Drupal. Edited May 29, 2009 by Rikki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 29, 2009 Report post Posted May 29, 2009 - w stopce masz "@" zamiast "copyrighta"Dobre, tylko nie mam pojęcia jak to się stało :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ilear Posted May 29, 2009 Report post Posted May 29, 2009 (edited) no tak ;) pozno bylo jak pisalem a w jednym z pierwszych postow o joomli czytalem :) sorka za babola :P edit: a zeby nie byl bezowocny post, to jeszcze ustaw po mouseover na tych linkach z menu po lewej zmiane pointera myszki na raczke, tak jak po najechaniu na linki z menu gornego. Wogole to bym je wycentrowal na tej belce, lepiej sie wtedy wizualnie zgraja z menu po lewej i nie beda sobie przeszkadzac (jak teraz patrzysz na linki z menu lewego czy z gornego , to wzrok lapie i jedne i drugie linki) Edited May 29, 2009 by ilear Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...