viod Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Moze bede , tych ktorych nie znam* z Olsztyna maja miec tzw. zapoznajke . *Od dzis nie znam nikogo ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Moze bede , tych ktorych nie znam* z Olsztyna maja miec tzw. zapoznajke . *Od dzis nie znam nikogo ;D *to bede mial asusa do drugiego kompa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ty znowu ? ;P Dobra kortowskich menello znam :D Dla mnie zawczesnie zeby cos dokladnie planowac :] Wiem ze bede w tym czasie w 3city wiec moze wpadne do was :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Panowie, planujecie jakis koedukacyjny transport? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Haaaaalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Rob@k, leborg, Kas i ja jedziemy kadettem Rob@ka. Niemiec miał załatwiać LT28, nie wiem czy coś wyszlo z tego, musi sam napisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 na 99% niestety LT odpadl wiec bede musial chyba skorzystac z rezerwy... chyba, ze beda inne rozwiazania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Czyli wybieram sie pociungiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 @MaSell >> tylko tym razem zagadaj do mnie zebym wiedzial ze byles :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Rob@k, leborg, Kas i ja jedziemy kadettem Rob@ka. Niemiec miał załatwiać LT28, nie wiem czy coś wyszlo z tego, musi sam napisać.Jo, kadet obstawiony [chyba , bo Robakos nic nie wrajtuje tutaj]. Musita se skombinowac przyczepkie jakąś czy cuś^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Najlepiej niech każdy zrobi sobie koszylke z logo PurePC i nickiem :lol: . Właśnie wynajmijcie coś na statoilu i bedzie gites :-P . Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja juz zaczynam mieszac %. Kortowcy znajomi nauczyli mnie robic taki trunek ze hmmmm :) Mam nadzieje ze sam nie bede go pil i za duzo obstynetow nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja juz zaczynam mieszac %. Kortowcy znajomi nauczyli mnie robic taki trunek ze hmmmm :) Mam nadzieje ze sam nie bede go pil i za duzo obstynetow nie bedzie :P:lol: A dużo tego robisz? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 :lol: A dużo tego robisz? :DMoge, duzo wszystko zalezy od $. Jedno jest pewne innych butelek niz 1,5 litrowe nie uznaje bo sa lekke, plastikowe i mlodziezowe w transporcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Moge, duzo wszystko zalezy od $. Jedno jest pewne innych butelek niz 1,5 litrowe nie uznaje bo sa lekke, plastikowe i mlodziezowe w transporcie :)Spirytus+woda mineralna cytynowa+mieta i inne takie? Bo cos mi sie kojarzy...;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Spirytus+woda mineralna cytynowa+mieta i inne takie? Bo cos mi sie kojarzy...;]Tajemnica, ale w dobrym kierunku idziesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 @Kas, pamiętaj że ja też jestem prawie z Olsztyna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 @Kas, pamiętaj że ja też jestem prawie z Olsztyna :lol:Prawie robie wielka roznice :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tajemnica, ale w dobrym kierunku idziesz ;]Tak z ciekawosci pytam. My tworzymy jakies trunki wlasnie z wody cytrynowej spirytu i innych takich [ w sumie ja to tylko pije, nie wiem z czego to robimy]. Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak z ciekawosci pytam. My tworzymy jakies trunki wlasnie z wody cytrynowej spirytu i innych takich [ w sumie ja to tylko pije, nie wiem z czego to robimy]. Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;] Dodaje naturalnego soku wyciskanego 'recyma" i jeszcze kilka dodatkow po takiej mieszance nie mam kaca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;]To przechodzi po kilku kielonach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) @MaSell >> tylko tym razem zagadaj do mnie zebym wiedzial ze byles :D Hmmm widze ze mam jakis fan-klub :D Skoro we Wrocku mnie nie zauwazyles stojac obok mnie, to teraz zasadze ci kopa w dupsko, czubkiem buta miedzy poslady :D Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hmmm widze ze mam jakich fan-klub :Dfan-klub :lol: Już widze jak ent'u autografa bedzie chciał normalnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) fan-klub :lol: Już widze jak ent'u autografa bedzie chciał normalnie :lol: Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: BTW moze ty tez chcesz autograf :lol: ? Widze, ze bede musial potrenowac przed wyjazdem :D Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja chce 5, bo jeszcze dla tatusia, mamusi, brata i siostry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: BTW moze ty tez chcesz autograf :lol: ? Widze, ze bede musial potrenowac przed wyjazdem :D a ze mna nie bedziesz spal?? bede plakal :( :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Kazda noc z kims innym - pasuje [; ? Info dla ludków z Olsztyna i okolic nie zarejstrowanych na forum, wstydzacych sie, nieposiadajacych klawiatury, badz z innego mało racjonalnego powodu z ktorego nie pisza tutaj Jedziemy pociągiem z Olsztyna Głownego wyruszajacego o 8:30 bez przesiadek. Spotykamy sie na "holu" dworca w okolicach 8:00. Jak nas poznac? Banda niewyzytych, brzydkich, wrednych, niewyspanych menelqw [; Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zapomniales dodac, ze kazdy z 4-ro pakiem browarka na droge ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A kto jedzie obciągiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja i dojcz jak narazie BTW A co z bart00lem, PBA i innymi [; ? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...