viod Posted August 8, 2006 Report post Posted August 8, 2006 Moze bede , tych ktorych nie znam* z Olsztyna maja miec tzw. zapoznajke . *Od dzis nie znam nikogo ;D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 8, 2006 Report post Posted August 8, 2006 Moze bede , tych ktorych nie znam* z Olsztyna maja miec tzw. zapoznajke . *Od dzis nie znam nikogo ;D *to bede mial asusa do drugiego kompa ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
viod Posted August 8, 2006 Report post Posted August 8, 2006 A ty znowu ? ;P Dobra kortowskich menello znam :D Dla mnie zawczesnie zeby cos dokladnie planowac :] Wiem ze bede w tym czasie w 3city wiec moze wpadne do was :> Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 8, 2006 Report post Posted August 8, 2006 Panowie, planujecie jakis koedukacyjny transport? [; Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Haaaaalo :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
honor Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Rob@k, leborg, Kas i ja jedziemy kadettem Rob@ka. Niemiec miał załatwiać LT28, nie wiem czy coś wyszlo z tego, musi sam napisać. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 na 99% niestety LT odpadl wiec bede musial chyba skorzystac z rezerwy... chyba, ze beda inne rozwiazania... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Czyli wybieram sie pociungiem :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 @MaSell >> tylko tym razem zagadaj do mnie zebym wiedzial ze byles :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Rob@k, leborg, Kas i ja jedziemy kadettem Rob@ka. Niemiec miał załatwiać LT28, nie wiem czy coś wyszlo z tego, musi sam napisać.Jo, kadet obstawiony [chyba , bo Robakos nic nie wrajtuje tutaj]. Musita se skombinowac przyczepkie jakąś czy cuś^^ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
honor Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 (edited) Najlepiej niech każdy zrobi sobie koszylke z logo PurePC i nickiem :lol: . Właśnie wynajmijcie coś na statoilu i bedzie gites :-P . Edited August 10, 2006 by honor Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Ja juz zaczynam mieszac %. Kortowcy znajomi nauczyli mnie robic taki trunek ze hmmmm :) Mam nadzieje ze sam nie bede go pil i za duzo obstynetow nie bedzie :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Ja juz zaczynam mieszac %. Kortowcy znajomi nauczyli mnie robic taki trunek ze hmmmm :) Mam nadzieje ze sam nie bede go pil i za duzo obstynetow nie bedzie :P:lol: A dużo tego robisz? :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 :lol: A dużo tego robisz? :DMoge, duzo wszystko zalezy od $. Jedno jest pewne innych butelek niz 1,5 litrowe nie uznaje bo sa lekke, plastikowe i mlodziezowe w transporcie :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Moge, duzo wszystko zalezy od $. Jedno jest pewne innych butelek niz 1,5 litrowe nie uznaje bo sa lekke, plastikowe i mlodziezowe w transporcie :)Spirytus+woda mineralna cytynowa+mieta i inne takie? Bo cos mi sie kojarzy...;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Spirytus+woda mineralna cytynowa+mieta i inne takie? Bo cos mi sie kojarzy...;]Tajemnica, ale w dobrym kierunku idziesz ;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
narcyz Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 @Kas, pamiętaj że ja też jestem prawie z Olsztyna :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 @Kas, pamiętaj że ja też jestem prawie z Olsztyna :lol:Prawie robie wielka roznice :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Tajemnica, ale w dobrym kierunku idziesz ;]Tak z ciekawosci pytam. My tworzymy jakies trunki wlasnie z wody cytrynowej spirytu i innych takich [ w sumie ja to tylko pije, nie wiem z czego to robimy]. Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Tak z ciekawosci pytam. My tworzymy jakies trunki wlasnie z wody cytrynowej spirytu i innych takich [ w sumie ja to tylko pije, nie wiem z czego to robimy]. Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;] Dodaje naturalnego soku wyciskanego 'recyma" i jeszcze kilka dodatkow po takiej mieszance nie mam kaca :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Zreszta na sama mysl o wodzi/spirycie jest mi zle ;]To przechodzi po kilku kielonach :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 (edited) @MaSell >> tylko tym razem zagadaj do mnie zebym wiedzial ze byles :D Hmmm widze ze mam jakis fan-klub :D Skoro we Wrocku mnie nie zauwazyles stojac obok mnie, to teraz zasadze ci kopa w dupsko, czubkiem buta miedzy poslady :D Edited August 10, 2006 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Hmmm widze ze mam jakich fan-klub :Dfan-klub :lol: Już widze jak ent'u autografa bedzie chciał normalnie :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 (edited) fan-klub :lol: Już widze jak ent'u autografa bedzie chciał normalnie :lol: Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: BTW moze ty tez chcesz autograf :lol: ? Widze, ze bede musial potrenowac przed wyjazdem :D Edited August 10, 2006 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Ja chce 5, bo jeszcze dla tatusia, mamusi, brata i siostry :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: BTW moze ty tez chcesz autograf :lol: ? Widze, ze bede musial potrenowac przed wyjazdem :D a ze mna nie bedziesz spal?? bede plakal :( :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 (edited) Kazda noc z kims innym - pasuje [; ? Info dla ludków z Olsztyna i okolic nie zarejstrowanych na forum, wstydzacych sie, nieposiadajacych klawiatury, badz z innego mało racjonalnego powodu z ktorego nie pisza tutaj Jedziemy pociągiem z Olsztyna Głownego wyruszajacego o 8:30 bez przesiadek. Spotykamy sie na "holu" dworca w okolicach 8:00. Jak nas poznac? Banda niewyzytych, brzydkich, wrednych, niewyspanych menelqw [; Edited August 10, 2006 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 zapomniales dodac, ze kazdy z 4-ro pakiem browarka na droge ;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 A kto jedzie obciągiem? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 (edited) Ja i dojcz jak narazie BTW A co z bart00lem, PBA i innymi [; ? Edited August 10, 2006 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...